Γάλλος κόβει δύο δάχτυλα για να μεταμορφωθεί σε πειστικό Alien

Αυτοαποκαλείται «Black Alien» και πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα άνθρωπο - περισσότερο εξωγήινο.
Γάλλος κόβει δύο δάχτυλα για να μεταμορφωθεί σε πειστικό Alien

Ο Anthony Loffredo, ή κατά Instagram, Black Alien Project έχει κάνει ό,τι απαιτείται για να μεταμορφωθεί σε Άλιεν. Έχει καλύψει πλήρως το σώμα του και το κεφάλι του με τατουάζ, έχει άφθονα piercing, ωστόσο επειδή δεν ήταν ικανοποιημένος, προχώρησε και σε κάποιες επεμβάσεις, όπως για παράδειγμα σε επέμβαση αφαίρεσης μύτης και χειλιών.



Και πάλι όμως δεν ήταν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Έτσι αποφάσισε να κάνει μία ακόμα επέμβαση. Ταξίδεψε στο Μεξικό για να αφαιρέσει δύο δάχτυλα από το αριστερό του χέρι. Στη συνέχεια ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, με τη νέα του εμφάνιση που δείχνει να την απολαμβάνει, αφού πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα άνθρωπο.



Εκτός από την αφαίρεση των δακτύλων, της μύτης και των χειλιών του, έχει κόψει τα δύο του αυτιά, έχει κάνει μαύρα τατουάζ στα μάτια του, έχει τοποθετήσει δερματικά εμφυτεύματα στο πρόσωπό του και έχει κόψει τη γλώσσα του στα δύο.

Όλες οι παραπάνω επεμβάσεις πάντως, έχουν το τίμημά τους, αφού σε ένα βίντεο είχε εξηγήσει ότι δυσκολευόταν να μιλήσει μετά την αφαίρεση του άνω χείλους του. Κάτι τέτοιο όμως δεν φάνηκε να τον πτοεί μπροστά στην ολοκλήρωση του στόχου του.

Καλούμενος να εξηγήσει την παρόρμησή του να μεταμορφωθεί σε έναν μαύρο εξωγήινο, είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Από πολύ μικρός ήμουν παθιασμένος με τις μεταλλάξεις και τις μεταμορφώσεις του ανθρώπινου σώματος. Μου ήρθε μια αναλαμπή όταν δούλευα ως σεκιούριτι. Κατάλαβα ότι δεν ζούσα τη ζωή μου όπως ήθελα. Στα 24 σταμάτησα τα πάντα και έφυγα για την Αυστραλία. Μου αρέσει ο ρόλος ενός τρομακτικού χαρακτήρα».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v