Θεσσαλονίκη: Τράκαρε η νταλίκα που μετέφερε τα βαγόνια του μετρό

Οι περιπέτειες του μετρό στην Θεσσαλονίκη συνεχίζονται ακόμα και με την μεταφορά των βαγονιών στην πόλη.
Θεσσαλονίκη: Τράκαρε η νταλίκα που μετέφερε τα βαγόνια του μετρό
Το πολύπαθο μετρό της Θεσσαλονίκης δοκιμάζεται ξανά. Αυτήν τη φορά πρωταγωνιστής των παθών του είναι η νταλίκα που μετέφερε τα βαγόνια του στην πόλη.

Την Τετάρτη τα ξημερώματα, την ώρα που περνούσε η νταλίκα από το φανάρι του Φοίνικα στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, είχε ένα μικρό τροχαίο.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός της δεν κατάφερε να πάρει σωστά την στροφή, με αποτέλεσμα να «γκρεμίσει» το πεζοδρόμιο και τελικά να ακινητοποιηθεί.

Επί τόπου έσπευσε η Τροχαία, η οποία ρύθμιζε την κυκλοφορία των οχημάτων που γινόταν από παράπλευρες οδούς.

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο 16ος συρμός του Μετρό

Έφτασε λίγο πριν τις 10 σήμερα το πρωί ο 16ος συρμός του Μετρό Θεσσαλονίκης και μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να μπει στη συντήρηση, όπως ανήρτησε στο Facebook ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος.

Ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό μιλώντας στη Voria.gr σημείωσε πως σήμερα τοποθετήθηκαν δύο βαγόνια του Μετρό και μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες άλλος ένας συρμός θα φτάσει στην πόλη ενώ τον Ιανουάριο θα έρθει και ο τελευταίος.

Στο μεταξύ, ο κ. Ταχιάος ανέφερε πως στις 3 Δεκεμβρίου αναμένεται η εκδίκαση από το Συμβούλιο της Επικρατείας μίας προηγούμενης προσφυγής για τα αρχαία του σταθμού Βενιζέλου ενώ τόνισε πως έχει κατατεθεί ακόμα μία, για την οποία όμως δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση καθώς είναι σε αρκετά πρώιμο στάδιο.

Παράλληλα, επανέλαβε πως στόχος είναι το μετρό της Θεσσαλονίκης να παραδοθεί στην πόλη μέχρι το τέλος του 2023, όπως έχει δεσμευτεί σχετικά η κυβέρνηση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v