ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Αρνητής στη Θεσσαλονίκη ζήτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια

Στην αγωγή του ισχυρίζεται πως η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει και προσπάθησε να του επιβάλει βασανισμό.

Αρνητής στη Θεσσαλονίκη ζήτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια

Τρόμο και παράνοια στη Θεσσαλονίκη έχουν προκαλέσει οι ανεμβολίαστοι, αυτή τη φορά με φόντο ένα κομμωτήριο. Πρωταγωνιστής ένας αρνητής ο οποίος είχε την παράλογη απαίτηση να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια χωρίς μάσκα.

Όπως μετέδωσε το κανάλι του ΣΚΑΙ, ένας άνδρας επισκέφθηκε κομμωτήριο της πόλης χωρίς ραντεβού και απαίτησε να εξυπηρετηθεί χωρίς να φοράει ο ίδιος μάσκα, αλλά ούτε η κομμώτρια που θα του περιποιούταν την κόμη. Φυσικά, στις απαιτήσεις του αρνητή συμπεριλαμβανόταν και το να μην είναι εμβολιασμένη η κομμώτρια. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, αφού η ιδιοκτήρια αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει, ο υποψήφιος πελάτης άρχισε να φωνάζει και να απειλεί ότι θα καλέσει την αστυνομία. Ο αρνητής προχώρησε σε μήνυση και αγωγή, στην οποία ανέφερε πως το κομμωτήριο αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει, ενώ επιχείρησε κιόλας να του επιβάλει βασανισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v