Ο Γρηγόρης Πετράκος διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Γρηγόρη Πετράκο

Θόρυβος έχει επικρατήσει τις τελευταίες δύο μέρες γύρω από τη σέχτα του Γρηγόρη Πετράκου.
Ο Γρηγόρης Πετράκος διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Γρηγόρη Πετράκο

Μετά από έναν χρόνο αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας και παραληρήματος, ο τραγουδιστής και «απόφοιτος» του ριάλιτι Fame Story, Γρηγόρης Πετράκος, συνεχίζει δυναμικά την κυβίστησή του με μία νέα του απόφαση, να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο νυκτερινό κέντρο BBQ της Πάτρας.

Όλα ξεκίνησαν στις 12/10 όταν οι λάτρεις του αρνητή τραγουδιστή, στέλεχος του κόμματος Κ.ΕΛ.ΑΝ (κίνημα ελεύθεροι άνθρωποι) αντιλήφθηκαν πως το νυκτερινό κέντρο διασκέδασης με το οποίο θα συνεργάζεται για τη χειμερινή σεζόν ο τραγουδιστής, δέχεται μόνο εμβολιασμένους. Μετά το πρώτο σοκ της προδοσίας, η είδηση διέρρευσε σε πληθώρα ειδησεογραφικών μέσων, με αποτέλεσμα ο Γρηγόρης Πετράκος να προβεί σε νέες δηλώσεις από τον λογαριασμό του στο Facebook, αλλά και μέσω παραπομπής μέσω story από τον λογαριασμό του στο Instagram με λεζάντα «όχι άλλες Τατιανιές».

Στο βίντεο-κόλαφο που ακολούθησε, ο «πατριάρχης των ψεκ», όπως τον αποκαλεί μεγάλη μερίδα του κόσμου στα σόσιαλ μίντια, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να εμφανίζεται στο κέντρο BBQ. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο συνθέτης/στιχουργός/τραγουδιστής/επιδημιολόγος παρότι είναι κατά των εμβολιασμών, πρέπει κάπως να επιβιώσει, επομένως δεν έχει άλλη επιλογή από το να παραβεί τις ηθικές αρχές του. Στην ανάρτησή που ακολουθεί, ο μουσικός σε ανύποπτο χρόνο, απευθύνεται στους δημοσιογράφους με την έκφραση «κάνω εμετό στη μούρη σας».



Στο φλύαρο του βίντεο ο Γ. Πετράκος ξεκινώντας από τις πλημμύρες, έπειτα περνώντας μία βόλτα από τους σεισμούς, μετά στα ΜΜΕ, προσθέτοντας λίγη από καραντίνα, μετά στον Κιάμο, στο τέλος κλείνει με το δικαίωμα του στην εργασία. Το παράδοξο του βίντεο είναι πως, ενώ κάνει αναφορά στον Πάνο Κιάμο με την έκφραση «Γιατί να δουλέψει ο Πετράκος; Τι; Θα δουλέψει μετά από ενάμιση χρόνο; Ιιι, κωλοτούμπα, πολύ μεγάλη κωλοτούμπα, γιατί ο Πετράκος έλεγε στον Κιάμο να δουλέψει» (03.10 λεπτό του βίντεο). Στην συνέχεια του λογυδρίου, επισημαίνει «[…] δε θα αναφέρω πάλι το όνομα του συγκεκριμένου καλλιτέχνη που είχε γίνει η, ας το πούμε, κόντρα που δεν ήταν ποτέ κόντρα γιατί εγώ μίλησα με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, και τον εκτιμώ ιδιαίτερα όπως και την επιχείρηση που δουλεύει», προβαίνοντας σε μία ακόμη αντίφαση μέσα σε ένα βίντεο των 10 λεπτών. Να σημειωθεί πως ο Πάνος Κιάμος ουδέποτε απάντησε στην επίθεση του Γιώργου Πετράκου.

Στο παρελθόν, και συγκεκριμένα στις 13/09 στην εκπομπή «Καλημέρα» του Mega, ο τραγουδιστής προχώρησε σε ακόμα μία έμμεση αναίρεση των απόψεων του, λέγοντας πως δεν έχει παροτρύνει κάποιον να μην εμβολιαστεί ή να εμβολιαστεί.

Ωστόσο, σε παλαιότερες αναρτήσεις, ενώ δε λέει αυτολεξεί «μην κάνετε το εμβόλιο», φαίνεται να τίθεται «πατριωτικά» κατά του με τις κάτωθι αναρτήσεις.



Εδώ σε σχόλιο του αναφερόμενος στον Αρκά:



 

 
Κι εδώ:



Κι εδώ:



Εδώ που κάνει τα δικά του μαθηματικά:



Φαίνεται να του αρέσει η λέξη εμετός:



Εδώ δεν λέει επιλέξει «μην κάνετε το εμβόλιο», απλώς λέει πως οι νέοι που το κάνουν θυσιάζονται



Κι εδώ, «πηγές αναφέρουν πως τα νοσοκομεία είναι άδεια από Covid και γεμάτα από παρενέργειες»



Κι εδώ, η περίφημη ανάρτηση μήλον της έριδος μεταξύ του Γρηγόρη Πετράκου του μήνα Ιουλίου και του Γρηγόρη Πετράκου του μήνα Οκτωβρίου, στην οποία ο Γρηγόρης Πετράκος Ιουλίου επιτίθεται στον Πάνο Κιάμο «με το γάντι» κατηγορώντας τον πως χωρίζει τους πολίτες σε Α και Β κατηγορίας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v