Έρχονται νέα προνόμια για εμβολιασμένους

Την Τετάρτη αναμένονται αναλυτικές ανακοινώσεις από τον Υπουργό Υγείας. Έχουμε όμως μια πρώτη γεύση…
Έρχονται νέα προνόμια για εμβολιασμένους
Για μια «σχεδόν κανονικότητα» έκανε λόγο ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει νέα εμβόλια για εμβολιασμένους την ερχόμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Iatronet.gr, η ζωντανή μουσική θα επιστρέψει στις ζωές μας, σε χώρους που θα λειτουργούν αποκλειστικά για εμβολιασμένους, κι αυτό είναι ένα από τα προνόμια που αναμένεται να ανακοινωθούν.

Προϋπόθεση, βέβαια, για την ύπαρξη ζωντανής μουσικής σε ένα μαγαζί θα είναι η χρήση μάσκας από τους πελάτες, ενώ θα υπάρχει και μικρός περιορισμός στον αριθμό των παρευρισκόμενων.

Στο υπουργικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 4/10 ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως ο Οκτώβριος του 2021 θα είναι διαφορετικός από τον περσινό.

Οι πληροφορίες πως το φετινό κριτήριο για τα περιοριστικά μέτρα δεν θα έχει να κάνει τόσο με τη διασπορά του ιού όσο με την πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας ανά περιοχή.

«Δεν υπάρχει περίπτωση lockdown», ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας πως μαζί με τις ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας την Τετάρτη θα ανακοινωθεί και ο νέος πρόεδρος του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Iatronet.gr, η κυβέρνηση επιχειρεί να θέσει ξανά σε κανονική λειτουργία την εστίαση και την ψυχαγωγία. Πρόκειται για μία δύσκολη «άσκηση», την οποία έχει αναθέσει στην επιτροπή των εμπειρογνωμόνων.

Στην παρούσα φάση, πρόσβαση στους κλειστούς χώρους της εστίασης έχουν αποκλειστικά και μόνον οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v