ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Βρέθηκε "χακεριά" για να βρεις ποιοι τσεκάρουν πιο συχνά το προφίλ σου

Ένα κενό εντοπίστηκε στον κώδικα του Facebook και κάποιος πονηρός το πρόσεξε.


Βρέθηκε

Εφαρμογές και extensions που υπόσχονται ότι θα σου αποκαλύψουν ποιοι μπαίνουν στο προφίλ σου, τελικά είτε δε δουλεύουν και κρύβουν κάποιον ιό, είτε ζητούν χρηματικό αντάλλαγμα.

Ωστόσο, το κανάλι Tech Boomers ανακάλυψε μία μικρή παράλειψη στο html της σελίδας και με τη δυνατότητα που προσφέρουν οι περιηγητές για την προβολή του κώδικα σελίδας, ο οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να μάθει ποιοι λογαριασμοί τον τσεκάρουν συχνά –stalking λέγεται. 

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε βήμα-βήμα τις ενέργειες που πρέπει να κάνεις για να δεις ποιοι τσεκάρουν το προφίλ σου. Για τους πονηρούς που θα σπεύσουν να πουν ότι το βίντεο σε βοηθά απλώς να δεις τα άτομα που συνομίλησες πρόσφατα, έχουμε να πούμε ότι μέσα στη λίστα θα βρεις και άτομα με τα οποία δεν έχετε ανταλλάξει κουβέντα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v