Τι λέει για σένα το αγαπημένο σου χρώμα;

Είσαι του μαύρου, του μπλε ή του κόκκινου; Όποιο κι αν είναι το αγαπημένο σου χρώμα πάντως, καλό είναι να ξέρεις πως λέει πολλά για τον εαυτό σου.
Τι λέει για σένα το αγαπημένο σου χρώμα;
Είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι, όλοι έχουμε ένα αγαπημένο χρώμα. Αν δεν μας πιστεύεις αρκεί να ρίξεις μια ματιά στη ντουλάπα, τα συρτάρια, ή τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας για να το επιβεβαιώσεις. Κάποιος έχει αδυναμία στο μαύρο ή το μπλε, άλλος στο λευκό ή το κόκκινο. Αυτό που έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον ωστόσο, είναι το γεγονός ότι το αγαπημένο σου χρώμα, λέει πολλά περισσότερα για σένα από όσα φαντάζεσαι. Δείξε μας το αγαπημένο σου χρώμα λοιπόν κι εμείς θα σου πούμε ποιος είσαι.

Μπλε

Αν κάποιος άνθρωπος που ανήκει στον περίγυρό σου, βρεθεί ποτέ σε ανάγκη ξέρει από πριν ότι είσαι ο κατάλληλος για να σε βοηθήσει. Νοιάζεσαι πάντα για τα προβλήματα των συνανθρώπων σου και συχνά πυκνά συμμετέχεις σε αντίστοιχες κοινωνικές δράσεις. Αποφεύγεις τις εντάσεις, αλλά αν νιώσεις κάποια στιγμή ότι σε εκμεταλλεύονται, τότε η έκρηξη σου θα είναι μεγάλη.

Πράσινο

Η αλήθεια κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Η συγκεκριμένη παροιμία είναι δίχως άλλο η αγαπημένη σου. Έχεις μάθει να τα λες χύμα και τσουβαλάτα, χωρίς ναι μεν αλλά και ημίμετρα. Απεχθάνεσαι τις πελατειακές σχέσεις και τα ρουσφέτια κι έχεις μάθει να διεκδικείς μέχρι τέλους όσα αγαπάς.

Λευκό

Αν το λευκό είναι το αγαπημένο σου χρώμα, τότε είναι σίγουρο πως είσαι ένας άνθρωπος που κάνει κάθε του βήμα ακολουθώντας τη λογική. Έχεις μάθει να αφήνεις τους πρόσκαιρους ενθουσιασμούς στην άκρη και να παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου, βάζοντας σε σειρά λογικά επιχειρήματα και δεδομένα. Παράλληλα είσαι τρομερά οργανωτικός σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Από τα συρτάρια και τις ντουλάπες σου μέχρι τα επαγγελματικά σου ή τις αποταμιεύσεις σου.

Κόκκινο

Αν κάτι σε χαρακτηρίζει αυτό είναι το πάθος. Ειδικά στις ερωτικές σου σχέσεις παθιάζεσαι με το παραμικρό και ξυπνάς έντονα συναισθήματα σε αυτόν που έχεις απέναντί σου. Εκτός αυτού σε διακρίνει μεγάλη αποφασιστικότητα, ειδικά όταν πρόκειται για πράγματα που θα καθορίσουν το επαγγελματικό σου μέλλον. Θεωρείς ακόμη το ίδιο σημαντική την εκγύμναση τόσο του νου όσο και του σώματος, στο οποίο δίνεις ιδιαίτερη σημασία.

Κίτρινο

Το μότο που σε χαρακτηρίζει είναι «η γνώση είναι δύναμη». Φιλομαθής από μικρός/ή σου αρέσει το διάβασμα κι επιθυμείς να έχεις μια σφαιρική άποψη για κάθε θέμα που σε απασχολεί. Δεν φοβάσαι να εκφράσεις όσα νιώθεις και να μπεις μπροστά για να υπερασπιστείς όποιον θεωρείς ότι βάλλεται άδικα.

Πορτοκαλί

Είσαι αυτό που λέμε η χαρά της παρέας. Όντας φύσει κοινωνικό άτομο έχεις συνηθίσει να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της. Η αισιόδοξη ματιά με την οποία αντιμετωπίζεις τη ζωή είναι ένα ακόμη ίδιον του χαρακτήρα σου που σε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό σε φίλους, γνωστούς και συναδέλφους.

Καφέ

Όσοι σε έχουν φίλο/η πρέπει να αισθάνονται πολύ τυχεροί μιας και είσαι ένας δοτικός άνθρωπος. Μετρημένος/η και σοβαρός/η αποζητάς τη σταθερότητα στη ζωή σου, μακριά από ανεπιθύμητες εκπλήξεις. Δουλεύεις σκληρά κι είσαι πιστός στις σχέσεις σου.

Μαύρο

Αν η ντουλάπα σου μοιάζει με του Ζορό, τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως έχεις μια έμφυτη καλλιτεχνική τάση, την οποία εκτονώνεις είτε στο τραγούδι, είτε στο χορό είτε στο θέατρο, τη φωτογραφία και τη συγγραφή. Όπως κάθε καλλιτεχνική φύση έτσι κι εσύ, είσαι μοναχικός/η καθώς έχεις μάθει να τα περνάς καλύτερα με την πάρτη σου και να μην εξαρτάσαι από τους άλλους σε καμία περίπτωση. Αν νιώσεις ότι κάποια στιγμή φεύγει ο έλεγχος της ζωής σου από τα χέρια σου, θα έχεις μεγάλο πρόβλημα να το διαχειριστείς.

Γκρι

Αν λατρεύεις την παλέτα του γκρι, είναι πολύ πιθανό να παίρνεις όσα έρχονται στον δρόμο σου πιο χαλαρά από ό,τι οι υπόλοιποι. Έχεις πάντα ψύχραιμη ματιά απέναντι σε ό,τι συμβαίνει γύρω σου κι εκπέμπεις σταθερότητα  ωφέλιμη για τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου. Δεν σου αρέσουν οι συγκρούσεις και έχεις μάθει να τις αποφεύγεις όπως ο διάβολος το λιβάνι.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v