Τα 10 άτομα που ξέκοψες στην καραντίνα

Η καραντίνα είχε ένα μεγάλο θετικό, κι ας μην νιώθουμε άνετα να μιλάμε φωναχτά για αυτό: Βοήθησε να ξεκόψουμε ανθρώπους.
Τα 10 άτομα που ξέκοψες στην καραντίνα
Όλοι έχουμε εκείνον τον φίλο που δεν είναι ακριβώς φίλος. Που θα θέλαμε να τον δούμε, αλλά όχι και τόσο. Ή που δεν θα θέλαμε καθόλου να τον δούμε, αλλά πάντα έβρισκε τρόπους να εμφανίζεται μπροστά μας και να τρώει τον χρόνο μας.

Η καραντίνα βοήθησε πολύ να αφήσουμε αυτούς τους ανθρώπους πίσω με τον πιο αναίμακτο, δικαιολογημένο τρόπο. Ευχαριστούμε, καραντίνα. Ας αναλύσουμε τώρα ποιοι άνθρωποι είναι αυτοί.

1. Η ύαινα
Ονομάζεται "γύπας" από τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά το ύαινα είναι πολύ πιο κοντινό στην ενέργειά του. Είναι ο τύπος που κάνει παρέες με τον αποκλειστικό σκοπό να τον καλούνε σε μέρη και να την πέφτει σε ό,τι κινείται εκεί. Και, όπως οι ύαινες τρώνε τα ψοφίμια, την πέφτει μόνο αν νιώσει την δηλητηρίαση από αλκοόλ να πλησιάζει. Ξεκουμπίδια, να μην ξανακάνεις σεξ ποτέ.

2. Η πιστόλα
Ακόμα κι αν ήταν άτομο που ήθελες να βλέπεις συχνά, σου έριχνε το ένα άκυρο μετά το άλλο. Η καραντίνα ήταν μια καλή ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις αυτή την σχέση, δηλαδή να παραδεχτείς ότι δεν αξίζει να επενδύσεις.

3. Η drama queen
Μη σε γελά το "η" στην αρχή, αυτό είναι ένα πάρα πολύ unisex αρχέτυπο. Δεν μας αφορά τι είδους δράμα, δεν μας αφορά με ποιους τρόπους εκφράζεται. Μας αφορά μόνο το ότι έχουμε ένα λιγότερο άτομο στην καθημερινότητά μας που είναι φουλ στον αρνητισμό και την κλάψα όλη μέρα.

4. Οποιοσδήποτε φίλος κάτω από Γ' Κατηγορία
Επειδή όλοι ξέρουν πως στην Γ' Κατηγορία παίζουν κατά βάθος τα καλύτερα παιδιά, και μάλλον είναι εκείνοι που θα βγουν κοινωνικά κερδισμένοι από όλο αυτό, επειδή όλη η φάση με την online επικοινωνία το έκανε πιο εύκολο να μιλάμε συχνότερα μαζί τους. Οι φίλοι Β' Κατηγορίας είναι συνήθως τα άτομα που θέλουμε απεγνωσμένα να φέρουμε εμείς πιο κοντά μας, άρα δεν κουνιούνται από την θέση τους. Και υπάρχουν και οι κολλητοί. Οποιαδήποτε λιγότερο αναπτυγμένη σχέση μπήκε επ' αόριστο στον πάγο.

5. Το άτομο που ήθελες να ξεκόψεις εδώ και καιρό και δεν μπορούσες
Επειδή απλώς δεν έβρισκες αρκετά καλή δικαιολογία, και η συμπεριφορά του ποτέ δεν ξεπερνούσε ακριβώς το όριο για να σου δώσει αφορμή να τον στείλεις. Τώρα απλά φταίει η καραντίνα και - ξανά - σ' ευχαριστούμε καραντίνα.

6. Ζευγάρια που κατάντησαν πιο βαρετά κι απ' τους γονείς σου
Μακράν το λιγότερο ενοχικό ghosting σε αυτήν την λίστα, καθώς ξέρεις ότι μπορεί να έχασαν εσένα, έχουν όμως ακόμα ο ένας τον άλλο.

7. Φίλοι που παρτάρατε μαζί
Για να μπαίνουν σε αυτή την λίστα, δεν μιλάμε για κολλητούς. Μιλάμε για άτομα που η σχέση σας βασιζόταν σχεδόν αποκλειστικά στο να πίνετε πάρα πολύ αλκοόλ και να ξεφτιλίζεστε παρέα. Εδώ είναι μια καλή στιγμή για να πούμε πως το δέσιμο μέσω καταχρήσεων δεν καταλήγει ποτέ καλά, όπως τότε που ο Κερτ έκανε την Κόρτνεϊ ακόμα πιο ναρκομανή και μετά την άφησε με ένα νεογέννητο στην αγκαλιά.

8. Φίλοι που δεν είχαν ακριβώς, εμ, προσωπικότητα
Συγγνώμη που αυτό ήταν κάπως σκληρό, αλλά πάμε στοίχημα ότι δεν ήταν πιο σκληρό από τις ώρες που αναγκαζόσουν να κάνεις παρέα μαζί τους.

9. Άνθρωποι που διαφωνείτε πολιτικά
Δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει καρφίτσα αυτή την περίοδο σε αυτή την χώρα και να μην έχει πολιτικές διαστάσεις, και μετά από έναν χρόνο καραντίνας, μάλλον θα βαρέθηκες να διαφωνείς μαζί τους στα σχόλια του Facebook - ή, ακόμα χειρότερα, στο chat επειδή πήραν το σχόλιό σου βαριά - και αποφάσισες πως ήρθε η ώρα να μοιράσεις μερικά μπλοκ.

10. Η αθώα και αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σου
:)
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v