ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Το TEDxUniversityofPiraeus επιστρέφει για 9η χρονιά

Για ένατη συνεχή χρονιά επιστρέφει στις οθόνες μας το TEDxUniversityofPiraeus, για να μιλήσουμε και πάλι για τις ιδέες που θα αλλάξουν τον κόσμο.

Το TEDxUniversityofPiraeus επιστρέφει για 9η χρονιά

Αποκλειστικά online, όπως άλλωστε και πέρυσι που διακρίθηκε ως το πρώτο πανεπιστημιακό TEDx στην Ελλάδα που μετέφερε όλο το main event του σε virtual περιβάλλον, επιστρέφει στις οθόνες μας το TEDxUniversityofPiraeus, κλείνοντας φέτος τα εννιά του χρόνια.

Με όραμα να αποτελέσει έναυσμα για δράση, προσφορά και θετική σκέψη, το TEDxUniversityofPiraeus είναι ένα ολοήμερο συνέδριο που διοργανώνεται από 23 εθελοντές και απευθύνεται τόσο στην τοπική κοινωνία του Πειραιά, όσο και στην ευρύτερη νεανική κοινότητα. Καλεσμένοι ομιλητές θα είναι και φέτος εμπνευσμένοι επιχειρηματίες, εκπαιδευτικοί και φορείς αλλαγής της κοινωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το TEDxUniversityofPiraeus 2020, που βρέθηκε ανάμεσα στις τρεις χώρες παγκοσμίως, μαζί με τις ΗΠΑ και την Βραζιλία, που καινοτόμησαν στην αξιοποίηση των τεχνολογικών εργαλείων, το παρακολούθησαν περισσότεροι από 13.000 άνθρωποι.

Ρεκόρ που αναμένεται να καταρριφθεί φέτος, γι’ αυτό σημείωσε από τώρα την 20η Μαρτίου στην ατζέντα σου, γιατί το pre-event έρχεται το Σάββατο εκείνο online, με ομιλίες, δημιουργικά workshops από συνεργάτες και φορείς του Πανεπιστημίου, καθώς και την ανακοίνωση του φετινού θέματος που θα είναι… κάτι που έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Περισσότερα δεν μπορούμε να πούμε ακόμα, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στις οθόνες σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ένα βιβλίο διαβασμένο από χίλιους διαφορετικούς ανθρώπους είναι χίλια διαφορετικά βιβλία."

Αντρέι Ταρκόφσκυ, Ρώσος σκηνοθέτης

 • 337 - Πεθαίνει ο Μέγας Κωνσταντίνος, αυτοκράτορας της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και ισαπόστολος.
  1813 - Γεννιέται ο Ρίχαρντ Βάγκνερ, Γερμανός μουσουργός.
  1825 Πεθαίνει η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, αγωνίστρια της Ελληνικής Επανάστασης.
  1885 - Πεθαίνει ο Βικτόρ Ουγκώ, Γάλλος συγγραφέας.
  1917 - Γεννιέται ο Στέλιος Ανεμοδουράς, συγγραφέας του Μικρού Ήρωα.
  1960 - Στη νότιο Χιλή σημειώνεται ο ισχυρότερος σεισμός που έχει καταγραφεί, 9,5 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ.
  1963 - Πραγματοποιείται δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή της Ε.Δ.Α., Γρηγόρη Λαμπράκη, στη Θεσσαλονίκη. Ο Λαμπράκης εξέπνευσε στις 27 Μαΐου.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v