ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Κλείνει για το κοινό το Άλσος Βεΐκου

Μόνο οι μαθητές που κάνουν προετοιμασία για εξετάσεις σε αθλήματα θα δικαιούνται άδεια εισόδου στο Άλσος Βεΐκου.

Κλείνει για το κοινό το Άλσος Βεΐκου

Σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού, ο Δήμος Γαλατσίου ανακοίνωσε πως κλείνει το Άλσος Βεΐκου. Στο εξής, η είσοδος στο άλσος θα επιτρέπεται μόνο σε μαθητές της Γ’ Λυκείου που κάνουν προετοιμασία για τις εξετάσεις σε αθλήματα στις Πανελλήνιες του 2021. Οι μαθητές θα πρέπει να στείλουν στον δήμο βεβαίωση από το σχολείο, προκειμένου να τους αποσταλεί άδεια εισόδου, με την οποία θα μπορούν να μπαίνουν στο άλσος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Δήμος Γαλατσίου, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι υπάρχουν μαθητές που πρόκειται να εξεταστούν σε αθλήματα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίοι χρειάζεται να χρησιμοποιούν το Άλσος Βεΐκου για την προπόνησή τους, ανακοινώνει τα εξής:

Όσοι μαθητές της Γ' Λυκείου πρόκειται να δώσουν αθλήματα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 για να εισαχθούν στις σχολές προτίμησής τους (ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές κ.α.) καλούνται να στείλουν βεβαίωση από το Λύκειο Γαλατσίου στο οποίο φοιτούν, στο email: [email protected] του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Γαλατσίου, μαζί με τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο), ώστε να τους δοθεί βεβαίωση εισόδου στο Άλσος Βεΐκου.

Οι μαθητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό και είτε θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά οι βεβαιώσεις, είτε θα τις παραλαμβάνουν από το Δημαρχείο κλείνοντας ραντεβού.

Η βεβαίωση εισόδου θα διαρκεί για όλο το διάστημα που θα παραμείνει κλειστό το Άλσος Βεΐκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v