Έριξαν πρόστιμο σε νοσηλεύτρια που γύρναγε από βάρδια

Απίστευτο και όμως αληθινό: Νοσηλεύτρια σε κλινική Covid καλείται να πληρώσει πρόστιμο επειδή… πιάστηκε να γυρνά από τη βάρδιά της.
Έριξαν πρόστιμο σε νοσηλεύτρια που γύρναγε από βάρδια
Στη σημερινή είδηση που θα μπορούσε να τιτλοφορείται «μόνο στην Ελλάδα…», νοσηλεύτρια καταγγέλει πως καλείται να πληρώσει πρόστιμο 300 ευρώ για παράνομη μετακίνηση, επειδή επέστρεφε από τη βάρδιά της σε κλινική Covid.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Τα Νέα, η νοσηλεύτρια μίλησε στην κάμερα του ANT1, λέγοντας πως ο αστυνομικός που έκοψε το πρόστιμο της ζήτησε έγγραφο που να αποδεικνύει το πρόγραμμα της υπηρεσίας της, το οποίο εκείνη δεν είχε γιατί είναι ούτως ή άλλως σε επιφυλακή όλο το 24ωρο, όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί της.

«Είμαστε ανά πάσα ώρα σε επιφυλακή. Ο αστυνομικός όμως μου ζήτησε ένα έγγραφο λέγοντάς μου ότι ήθελε το πρόγραμμα της υπηρεσίας. Δυστυχώς, ο αστυνομικός προσπαθώντας να κάνει κι εκείνος την δουλειά του δεν έδειξε κανένα ίχνος κατανόησης ή εκτίμησης», ανέφερε η νοσηλεύτρια, η οποία δουλεύει εδώ και μήνες νυχθημερόν λόγω της πανδημίας.

«Παρότι είχα όλα τα σχετικά έγγραφα που μου ζήτησαν και του ανέφερα ότι εγώ αυτή τη στιγμή δούλευα και εσύ με σταματάς κάτω από τέτοιου είδους καταστάσεις που εργάζομαι, εκείνος μου είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει και θεώρησε ότι έκανε σωστά την δουλειά του», είπε η νοσηλεύτρια στον ΑΝΤ1.

Ο προϊστάμενος της μονάδας covid-19 όπου εργάζεται η νοσηλεύτρια έκανε ένσταση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v