Μητροπολίτης Μόρφου: Ο Αστερίξ μας προετοίμαζε για τον κορωνοϊό

Σε νέα επεισόδια γραφικότητας πρωταγωνιστεί ο μητροπολίτης που έγινε meme τον Ιούλιο του 2019 για τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφιλικών ζευγαριών.
Μητροπολίτης Μόρφου: Ο Αστερίξ μας προετοίμαζε για τον κορωνοϊό

Την αρχική του δήλωση για την πανδημία του κορωνοϊού στην οποία είπε πως «τα αίτια των επιδημιών δεν είναι τα μικρόβια τα υλικά, τα σωματικά, είναι οι αμαρτίες όλων μας. Επαναλάβω. Οι μαγείες όλων των μορφών, τα αφύσικα σαρκικά αμαρτήματα, εντός και εκτός γάμου, οι εκτρώσεις, οι βλαστήμιες ή αθεΐες που γίνονται επάγγελμα πλέον, που γίνεται νόμος, που διδάσκονται.» ανασκεύασε ο Μητροπολίτης Μόρφου δηλώνοντας ότι ο κορωνοϊός είναι κατασκεύασμα.



Όπως αναφέρει λοιπόν, στο 37ο τεύχος του γαλλικού κόμικ, με τίτλο «ο Αστερίξ και ο Υπεριταλικός», υπάρχει ο χαρακτήρας του «κορωνοϊού».

«Αυτό είναι μια απόδειξη ότι δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι» σημειώνει ο ιερέας.

«Για να δείτε πώς προετοιμάζουν τις μάζες, για αυτά που ζούμε σήμερα. Το 2017, γράφει για μία αρρώστια, η οποία θα έρθει εις τους κατοίκους της Ρώμης, που δοκιμάστηκε περισσότερο απ’ όλους και τώρα πάλι επέστρεψε, αφού τον γράφει με μία μάσκα να είναι πάνω σε ένα άρμα, λέει: Ιδού ο μεγάλος πρωταθλητής, ο αποκαλούμενος μασκοφόρος Ηνίοχος, ο μεγάλος Κοροναϊός, και ο πιστός του ο Βακχύλους.

Τα ακούτε; Το ’17 παρακαλώ. Μιλά για τον κορονοϊό, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους τις μάσκες. Και φωνάζει ο κόσμος όλος, αφού νικά ο κορονοϊός: «Κορωνοϊούς, Κορωνοϊούς». Πρέπει να έχουμε και λίγη υποψία, ότι κάποιοι εργάζονται για εμάς, χωρίς εμάς. Πριν από εμάς, για εμάς. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι δεν είμαστε συνομωσιολόγοι», παραλήρησε.

Εδώ το απόσπασμα της πηγής του:


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v