Η Γλυφάδα αλλάζει: Πώς θα είναι η νέα παραλία

Διαδρομές για βόλτες, ποδηλατοδρόμους, δενδροφυτεύσεις και αρκετές ακόμα παρεμβάσεις περιλαμβάνει η ανάπλαση της παραλίας της Γλυφάδας.
Η Γλυφάδα αλλάζει: Πώς θα είναι η νέα παραλία

«Άξιζε όλη η δουλειά, τα ξενύχτια και ο κόπος για να φτάσουμε στην ημέρα αυτή: To master plan για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου εγκρίθηκε και το σπουδαίο αυτό έργο ξεκινά!»

Με αυτά τα λόγια σε post στον λογαριασμό του στο Facebook, o Δήμαρχος της Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου ανακοίνωσε την έγκριση του σχεδίου για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Γλυφάδας.

Όπως αναφέρει, πρόκειται για τη « μεγαλύτερη ανάπλαση της παραλίας που έχει γίνει στη σύγχρονη ιστορία της πόλης μας: Περιπατητικές διαδρομές, ποδηλατόδρομοι, πεζόδρομοι, δενδροφυτεύσεις, χώροι αναψυχής, φωτισμός, ανοιχτά γήπεδα».

Επίσης, σημειώνει πως «θα μπορούσαμε να γράψουμε ολόκληρο βιβλίο για τη δουλειά που έχει γίνει στην παραλία μας τα τελευταία χρόνια: Για το νοικοκύρεμα, την κατεδάφιση παράνομων μαγαζιών, τα Seatrac για ΑΜΕΑ που ήρθαν πρώτα σε χρήση σε όλη την Ελλάδα, τις γαλάζιες σημαίες για πρώτη φορά στην ιστορία, την ανάπλαση στις Μαρίνες».

Σύμφωνα με τον κ. Παπανικολάου, το σπουδαιότερο κεφάλαιο γράφεται τώρα, αφού εγκρίθηκαν οι μελέτες και οι χωροθετήσεις που κατατέθηκαν.

Δείτε παρακάτω τις μακέτες τούτου του έργου:

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v