10 πράγματα που σίγουρα δεν έκανες στην καραντίνα

Αλήθεια, διάβασες τόσα πολλά βιβλία στην καραντίνα; Ουάου, τέλειο, μπράβο, όχι, σε πιστεύω, μην ανησυχείς.
10 πράγματα που σίγουρα δεν έκανες στην καραντίνα
Πιστεύουμε πως έχουν περάσει αρκετές μέρες από την λήξη της καραντίνας για να αρχίσουμε να λέμε μερικά πράγματα χωρίς να ντρεπόμαστε, σωστά; Όπως, ας πούμε, ότι δεν πιστεύουμε ούτε τα μισά από όλα αυτά τα κουλ, πεφωτισμένα και «βρήκα τον εαυτό μου» πράγματα που είδαμε να ποστάρει ο κόσμος ότι κάνει μέσα στην καραντίνα.

Και τώρα θα φτιάξουμε μια λίστα με αυτά, επειδή κάπου θέλαμε να τα πούμε.

*Είμαστε σίγουροι ότι, όχι, δεν έβγαινες τόσο συχνά για τρέξιμο. Για την ακρίβεια, κάθε σου στόρι που αφορούσε έξοδο για «τρέξιμο» ήταν μια φωτογραφία του ηλιοβασιλέματος από την άκρη του δρόμου.

*Είμαστε αρκετά σίγουροι πως τις περισσότερες μέρες δεν μαγείρευες και απλά έπαιρνες ντελίβερι.

*Σίγουρα μέσα στην καραντίνα δεν διάβασες τόσα πολλά βιβλία όσα θέλεις να πιστεύουν οι followers σου. Βασικά, δεν είμαστε σίγουροι αν διάβασες βιβλία μέσα στην καραντίνα γενικά.

*Αν κρίνουμε από το τι σειρές είδε ο περισσότερος κόσμος που ξέρουμε κι από το τοπ 10 του Νέτφλιξ, σίγουρα δεν είδες πολλή καλή τηλεόραση μέσα στην καραντίνα. Συγγνώμη.

*Ξεκάθαρα δεν ξεκίνησες καινούριο χόμπι μέσα στην καραντίνα, απλά αγόρασες ό,τι χρειαζόσουν για να ξεκινήσεις, ηρέμησε το στρες σου επειδή αγόρασες κάτι, και μετά το ξέχασες. Άσε που και οι διανομές αργούσαν πολύ, πού να το θυμόσουν μετά.

*Είμαστε σίγουροι ότι εκμεταλλεύτηκες την καραντίνα για να ανεβάσεις παραλειπόμενα από φωτογραφίες περασμένων διακοπών με λεζάντα «take me back». Στο κείμενο μπαίνει επειδή η αντίδρασή μας είναι κάτι σαν, «Έλα, ρε φίλε, δεν το ‘κανες».

*Σίγουρα μέσα στην καραντίνα δεν γυμνάστηκες στο σπίτι. Αλλά αυτό είναι εντάξει, κανείς δεν αντέχει να κάνει γυμναστική στο σπίτι για πάνω από δέκα λεπτά συνεχόμενα.

*Επίσης σίγουρα δεν έκανες μπάνιο. Είτε συχνά, είτε γενικά μέσα στην καραντίνα, δεν ξέρουμε. Δεν το είπαμε για να κρίνουμε, δηλώσεις κάνουμε.

*Οι πιθανότητες λένε ότι μέσα στην καραντίνα δεν είδες εκείνη την υπέροχη πειραματική ταινία που ανέβασε ο παλιός σου συμφοιτητής στο Vimeo και σας έπρηξε στο σπαμ και του είπες «Αα, τέλειο ρε, θα το τσεκάρω σε λιγάκι γιατί κάνω μια δουλίτσα τώρα».

*Τέλος, σίγουρα δεν κατάφερες να βγάλεις από το μυαλό σου μια εξήγηση για όλο αυτό που συμβαίνει, σε επίπεδο παγκόσμιο αλλά και ατομικό—και δεν πειράζει. Δεν υπάρχει εξήγηση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v