Αυτά που θέλει να ακούσει η μαμά σου

Επειδή η μανούλα ανησυχεί, και μερικές φορές ανησυχεί περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται, αυτά είναι μερικά χρήσιμα ψέματα που μπορείς να πεις.
Αυτά που θέλει να ακούσει η μαμά σου
Σε κανονικές συνθήκες, δεν θα σου προτείναμε να πεις ψέματα στην μαμά σου, επειδή αυτό είναι απαράδεκτο και ανήκουστο και τι είδους κακό παιδί θα ήσουν αν το έκανες; Από την άλλη μεριά, δεν ζούμε σε κανονικές συνθήκες αυτή τη στιγμή, και η μαμά σου μπορεί να φρικάρει περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται. Ίσως να είναι ώρα να της πεις μερικά ψέματα.

Ναι, έκατσα σπίτι όλη μέρα
Μπορεί να βγήκες έξω βόλτα. Σίγουρα δεν χρειάζεται να το γνωρίζει αυτό, επειδή μετά θα σε ρωτήσει αν πρόσεχες, κι εσύ θα νιώσεις σαν να είσαι εφτά χρονών και δεν ξέρεις να φυλάγεσαι από έναν ιό.

Ναι, έπλυνα τα πιάτα μου
Σίγουρα έπλυνα όλα τα πιάτα μου. Σίγουρα ένα ταπεράκι που έκλεψα απ’ το σπίτι σου δεν το άφησα τόσο καιρό στον νεροχύτη που μετά έπιασε μούχλα, και μετά η μούχλα μεγάλωσε και δεν ήξερα πώς να την διαχειριστώ και μετά απλά πέταξα το ταπεράκι και τώρα έχω ένα λιγότερο μέρος να βάζω το φαγητό που μαγειρεύω.

Ναι, μαμά, μαγείρεψα
Κάτι τόσο υγιεινό.

Χαχα, ποιος έχει καιρό για φλερτ, μαμά;
Σίγουρα δεν έσπασα την καραντίνα επειδή έσπασα πρώτα ο ίδιος από την έλλειψη σεξ. Μεγάλωσες έναν υπεύθυνο άνθρωπο που δεν είναι έρμαιο των ορμονών του. Επίσης ποτέ δεν ήμουν έρμαιο των ορμονών μου, μαμά, πάντα ήξερα τι έκανα, απλά η εφηβεία μου ήταν πολύ αβάν-γκαρντ για ‘σένα.

Ναι, αγόρασα γάντια και μάσκες
Βεβαίως.

Είμαι καλά, γενικά
Μερικές φορές μπορεί να κοιτάω το ταβάνι, αλλά αν το καλοσκεφτείς δεν έχω και τίποτα καλύτερο να κάνω. Θέλω να πω, μέσα στην καραντίνα το ταβάνι μπορεί να γίνει πολύ ασφαλές πράγμα για να κοιτάς, σε αντίθεση με την οθόνη του κινητού ή την αντανάκλασή σου στον καθρέφτη.

Ναι, βλέπω τις ειδήσεις κάθε μέρα
Είναι το πιο όμορφο χόμπι που απέκτησα στην καραντίνα να κρατάω γράφημα με τους νεκρούς ανά βδομάδα, δεν χάνω τίποτα από την επικαιρότητα.

Κοιμήθηκα νωρίς χθες
Αν υπολογίσεις ότι έχω να βγάλω τις πιτζάμες έξι μέρες, τι ακριβώς θεωρείται ύπνος και τι όχι;

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v