Καλοκαιρινές γνωριμίες: Πού κρύβεται ο έρωτας;

Πού θα γνωρίσετε τον έρωτα φέτος το καλοκαίρι; Μυστικά και… hot spots για να βρείτε το δικό σας καλοκαιρινό ειδύλλιο στην πόλη ή στις διακοπές.
Καλοκαιρινές γνωριμίες: Πού κρύβεται ο έρωτας;
Αν αναρωτιέστε πώς ακριβώς προκύπτουν όλα εκείνα τα καλοκαιρινά ειδύλλια τα οποία σε ένα μήνα από τώρα θα αναλύουμε αν έχουν ελπίδες να μην ξεθωριάσουν τον χειμώνα, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Απλώς συνεχίστε να διαβάζετε μέχρι το τέλος αυτού του κομματιού –μετά κλείστε τον υπολογιστή και βγείτε έξω.

Στα μπαράκια που γυρνάς

Το προφανέστερο των προφανών “hot spots” για γνωριμίες παντός καιρού δεν λειτουργεί πάντα σωστά το καλοκαίρι. «Γιατί;» θα ρωτήσετε και θα σας καλέσουμε να σκεφτείτε πού κάθεστε συνήθως το καλοκαίρι όταν βγαίνετε έξω. Σωστά, σε τραπεζάκια απλωμένα σε αυλές, πλατείες, και πεζόδρομους. Για να πιάσετε, όμως, την κουβέντα χρειάζεστε μπάρα, ή έστω ψηλά τραπέζια η μετακίνηση μεταξύ των οποίων είναι πιο εύκολη και άνετη –εκτός αν αισθάνεστε άνετα με την ιδέα να πάτε να καθίσετε στο τραπέζι της παρέας της ωραίας ύπαρξης απέναντι, ή ακόμα χειρότερα να της μιλάτε όρθιος λες κι είστε ο σερβιτόρος.

Οπότε; Οπότε θέλετε μπαράκια που εκτός από χαμηλά τραπέζια να έχουν και κάποιου τύπου μπάρα, ή ακόμα καλύτερα κόσμο όρθιο, κι ευτυχώς για εσάς τα έχουμε συγκεντρώσει εμείς όλα εδώ.

Έλα να πάμε στο νησί

Κάπου ανάμεσα στην παραλία, το room to let, και το τρίτο σφηνάκι Υποβρύχιο παραφυλάει το καλοκαιρινό ειδύλλιο στο νησί. Το οποίο νησί, ας μη γελιόμαστε, πρέπει να διαλέξετε σοφά, για να μην καταλήξετε η μοναδική μπακουροπαρέα ανάμεσα σε ζευγαράκια που κοιτάζουν σιωπηλά το ηλιοβασίλεμα. Η Πάρος και η Ίος είναι οι πιο κλασικές λύσεις αν είστε 20άρηδες ή σχεδόν 20άρηδες, ενώ αν τα χρόνια σας επιβάλλουν λιγότερο ξέφρενες καταστάσεις –ή απλώς το target group σας είναι λίγο μεγαλύτερο ηλικιακά– εξίσου καλή λύση είναι και η Σίφνος. Για international γνωριμίες και μικρότερες πιθανότητες δεσμεύσεων, θα δοκιμάσετε την Κω. Εμπεριστατωμένη ανάλυση όλων των παραπάνω έχουμε εδώ.

Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο

Αν δεν είστε από τους τύπους που θα πιάσουν εύκολα την κουβέντα σε έναν άγνωστο, και μάλιστα περικυκλωμένοι από άλλους αγνώστους, τα μαθήματα είναι πάντα μια εξαιρετική εναλλακτική των μπαρ. Κι ενώ τον χειμώνα δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοδιαλέξει, το καλοκαίρι τα πράγματα είναι λίγο πιο περιορισμένα: Μαθήματα surf, scuba diving, ιστιοπλοΐας, windsurf και άλλων θαλάσσιων αθλοπαιδιών είναι, βασικά, οι λίγες και καλές επιλογές σας. Οι σχολές και τα κόστη τους στην Αττική είναι συγκεντρωμένα εδώ.

Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία

Νόμος: Δεν υπάρχουν πουθενά αλλού λιγότερες πιθανότητες να βρείτε κάποιον βαριεστημένο/ ξενερωμένο/ κακοδιάθετο/ με νεύρα/ μη διαθέσιμο για ψιλοκουβεντούλα και νέες γνωριμίες απ’ ό,τι στην παραλία. Κάτι η (ψευδ)αίσθηση διακοπών, κάτι οι βουτιές που φτιάχνουν εγγυημένα το κέφι σε όλους μας, κάτι η χαλαρή διάθεση και ο ήλιος που συνθέτει βιταμίνη D και κάνει θαύματα στον ανθρώπινο οργανισμό, μας κάνουν όλους να βγάζουμε τον καλύτερο, ομορφότερο και πιο ευδιάθετο εαυτό μας. Φροντίστε απλώς να αποφύγετε τις ερημικές παραλίες –κι ας είναι αυτές οι αγαπημένες σας υπό κανονικές συνθήκες– και προτιμήστε εκείνες με τα beach bar, το αλκοόλ, τα μεσημεριανά πάρτι και τις ευκαιρίες για γνωριμίες. Τις έχουμε συγκεντρώσει κι αυτές εδώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v