ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΠΩΣ ΝΑ...

Οδηγίες για τα ραντεβού σας από το… 1938!

Ένα ξεκαρδιστικό, όσο και… σεξιστικό Photo Gallery, με συμβουλές για ανύπανδρες κορασίδες που βγαίνουν ραντεβού, στις ΗΠΑ του 1938.

«Ποτέ να μη μοιάζετε σα να βαριέστε –ούτε και αν όντως βαριέστε. Αν πρέπει να μασήσετε τσίχλα (πράγμα που δεν συνίσταται) κάντε το σιωπηλά, με το στόμα κλειστό».

Αν νομίζατε ότι μόνο οι ελληνίδες γιαγιάδες έδιναν συμβουλές του τύπου «να μη σε δει να τρως» για τα πρώτα μας ραντεβού, μια ματιά σε αυτό το απολαυστικό –όσο και σεξιστικό–Photo Gallery από την Αμερική του 1938, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε.

Σε αυτό τον οδηγό ραντεβού για ελεύθερα κορίτσια περιλαμβάνονται τα πάντα: Από το πόση ώρα επιτρέπεται να περιμένει ο συνοδός που θα έρθει να σε πάρει από το σπίτι (καθόλου) μέχρι το τι μπορείς να συζητήσεις (ό,τι θέλει εκείνος) και πόσες πιθανότητες έχεις να σε ξαναπάρει τηλέφωνο αν σε δει να μιλάς με οποιονδήποτε άλλο, του σερβιτόρου περιλαμβανομένου (καμία).

Η.Κ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v