7 καλοκαιρινές αφορμές για… γνωριμίες

Τα ρούχα μειώνονται αισθητά, οι διαθέσεις γίνονται πιο προκλητικές και οι singles της χώρας ακονίζουν τις καλοκαιρινές τους γνώσεις στο… φλερτ. Δείτε επτά μέρη όπου μπορείτε πιο εύκολα να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας αυτό το καλοκαίρι.
7 καλοκαιρινές αφορμές για… γνωριμίες
Θεμελιώδης αρχή γνωριμιών: Η «επιστήμη» του φλερτ επιτάσσει προσαρμογή στις εκάστοτε συνθήκες. Μπορεί το κλασικό «έχεις φωτιά;», τα κεράσματα ή η το παιχνίδι των βλεμμάτων στο σκοτεινό περιβάλλον ενός bar να αποτελούν κλασικές –έως και ξεπερασμένες- αξίες για τις χειμωνιάτικες εξόδους, αλλά μια ματιά στο ημερολόγιό σας θα σας υπενθυμίσει πως είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι προσεγγίσεις χρήζουν ανάλογου περιβάλλοντος και πρωτότυπης αφορμής.

Επειδή ξέρουμε τι σας ήρθε στο μυαλό, διώξτε πάραυτα την σκέψη του «greek kamaki» με τα ανοιχτά πουκάμισα, τις καδένες και τα εγγλέζικα μισόλογα γλοιώδους εκδήλωσης θαυμασμού προς τις τουρίστριες των ελληνικών νησιών και προσανατολιστείτε προς νέους δρόμους για να γνωρίσετε τον νέο καλοκαιρινό σας έρωτα. Ενδεικτικά, παραθέτουμε επτά ιδέες για τα μέρη όπου σας περιμένει ο «φτερωτός θεός» φορώντας… μαγιό και τους ανάλογους τρόπους για να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου.

*Η αυτονόητη λύση της παραλίας

Τι πιο καλοκαιρινό από μια παραλία, όπου το μεγαλύτερο μέρος των κορμιών είναι ακάλυπτο, οι διαθέσεις χαλαρές και τα ηλιοκαμένα σώματα που βγαίνουν από την θάλασσα προκαλούν για γνωριμίες.
Tip: Μην πετάξετε «εντελώς τυχαία» το μπαλάκι προς το ανυποψίαστο λιαζόμενο αντικείμενο του πόθου καθώς παίζετε ρακέτες – δεν είστε δώδεκα ετών. Προτείνετε σε μια διμελή παρέα του αντίθετου φύλου να σας αντιμετωπίσει σε ένα παιχνίδι beach volley ή αν δεν είστε αθλητικοί τύποι, πιάστε συζήτηση ρωτώντας αν είναι ενδιαφέρον το βιβλίο που διαβάζει η γυναίκα ή ο άνδρας που σας ενδιαφέρει. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

*Χορεύοντας στο beach bar

Εδώ δεν χρειάζονται λεκτικές αφορμές για να προσεγγίσετε το ενδιαφέρον πρόσωπο που εντοπίσατε. Τα σφηνάκια, η μουσική, ο χορός και η γλώσσα του σώματος θα σας φέρουν πολύ κοντά και οι συστάσεις θα έρθουν ακόμη πιο εύκολα.
Tip: Για σύντομες καλοκαιρινές ιστορίες, προτιμήστε τα beach bars στον προορισμό των διακοπών σας, όπου κανείς δεν τρέφει αυταπάτες για προοπτικές μόνιμης σοβαρής σχέσης. Για να έχετε περισσότερες πιθανότητες γνωριμίας με προοπτικές, προτιμήστε τα beach bars της Αττικής –δείτε εδώ τις προτάσεις του in2life, όπου θα συναντήσετε κατά κύριο λόγο μόνιμους κατοίκους Αθηνών.

*Χρησιμοποιήστε –επιτέλους- την συνδρομή σας στο γυμναστήριο.

Πόσοι από εμάς έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή πολλών μηνών στο γυμναστήριο και περνούν έξω από αυτό μόνο και μόνο επειδή από κάτω βρίσκεται η αγαπημένη τους πιτσαρία; Το καλοκαίρι είναι ευκαιρία να συνδυάσετε το τερπνόν (την βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης ενόψει διακοπών) μετά του ωφελίμου (την επιλογή ανάμεσα σε πολλές ωραίες παρουσίες που πολλαπλασιάζονται τους καλοκαιρινούς μήνες στις αίθουσες των γυμναστηρίων).
Tip: Όταν δεν υπάρχει διαθέσιμος γυμναστής, πλησιάστε και ζητήστε από τον άνδρα που σας ενδιαφέρει να σας λύσει μια «απορία» για το όργανο που χρησιμοποιείτε ή προθυμοποιηθείτε αντίστοιχα να βοηθήσετε την γυναίκα που σας ενδιαφέρει. Επίσης, πιάστε επιμελώς θέση στον διπλανό διάδρομο όταν λάβει ανάλογη θέση το αντικείμενο του πόθου και βρείτε μία αφορμή για να συνοδεύσετε το τρέξιμο ή το περπάτημα με βλέμματα, χαμόγελα και συζήτηση.

*Καλοκαιρινά Φεστιβάλ

Ανάλογης αποτελεσματικότητας με τις «στενές επαφές» των beach bars συναντάμε και στην περίπτωση των καλοκαιρινών φεστιβάλ, εκδηλώσεων και συναυλιών αυτής της περιόδου. Πάρτε την παρέα σας και κινηθείτε στους ρυθμούς των parties: Η πολυκοσμία εγγυάται ότι τα σώματα θα ακουμπούν το ένα το άλλο και οι επαφές θα γίνουν… παιχνιδάκι. Αν δεν προκύψει κάτι, όπως και να ‘χει, θα έχετε διασκεδάσει με την παρέα σας.
Tip: Μερικές «ζωντανές» αφορμές διασκέδασης και γνωριμιών αυτής της περιόδου είναι το Music & Culture Festival, που γίνεται φέτος για πρώτη φορά στο μαγευτικό δάσος της Φολόης (27 Ιουλίου-1 Αυγούστου), οι «Ήχοι του Δάσους» που θα γεμίσουν με φρέσκια ελληνική μουσική γνωστών καλλιτεχνών το οροπέδιο Αγίας Τριάδας στην Φωκίδα (22-24 Ιουλίου) και το φημισμένο River Party στην Καστοριά (3-7 Αυγούστου) στο οποίο θα πάρει το ποτάμι… την μοναξιά σας.

*Βρείτε παρέα για το νησί… από το καράβι

Το πολύωρο ταξίδι προς το νησί των φετινών σας διακοπών με το καράβι μπορεί να γίνει πολύ βαρετό και κουραστικό αν απλώς κάθεστε στο κατάστρωμα και μετράτε… γλάρους. Μπορεί όμως να γίνει και εξαιρετικά ενδιαφέρον αν εντοπίσετε τον «στόχο» σας και βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία να γνωριστείτε και –πιθανώς- να βρείτε τον «νησιώτικο έρωτά σας» πριν καν αράξετε στο λιμάνι.
Tip: Δείτε σε παλιότερο δημοσίευμα του in2life ιδέες και παιχνίδια για να σκοτώσετε την ώρα στο καράβι και, καθώς επιδίδεστε σε αυτά με την παρέα σας, προσκαλέσετε τον «στόχο» σας και την παρέα του να παίξει μαζί σας.

*Ψηφίστε… camping.

Στις φετινές διακοπές σας προτιμήστε να μείνετε σε οργανωμένο camping (δείτε εδώ το σχετικό αφιέρωμα του in2life). Αναμφισβήτητα, το περιβάλλον είναι 100% παρεϊστικο και ο κοινωνικός εαυτός σας θα νιώσει ελεύθερος να μιλήσει με τους γύρω ενδιαφέροντες γείτονες, να πιει μαζί τους, να τραγουδήσει γύρω από την κιθάρα και να «ρίξει τα δίχτυα του» στην… σκηνή που τον ελκύει.
Tip: Στην περίπτωση αυτή, οι πολυτέλειες που δεν προσφέρει το camping σας βγαίνουν σε καλό, καθώς είναι πολλές οι υποτιθέμενες αφορμές για να ζητήσετε κάτι από εκείνον/εκείνη που σας ενδιαφέρει. Σας τέλειωσε το νερό, χρειάζεστε τέταρτο για παρτίδα χαρτοπαιξίας, θέλετε να δανειστείτε ένα εργαλείο, θέλετε να μάθετε ποια είναι η καλύτερη παραλία εκεί γύρω και ούτω καθεξής.

*Κάντε διακοπές στα «νησιά των singles»

Τα ήρεμα οικογενειακά νησιά και οι απομονωμένοι παράδεισοι χωρίς ίχνος beach bar και νυχτερινής ζωής μπορούν να περιμένουν για τα καλοκαίρια εκείνα που θα σας βρουν… παντρεμένους με παιδιά. Μέχρι τότε, προτιμήστε Μύκονο για απενοχοποιημένα ξενύχτια χωρίς ταμπού σεξουαλικού προσανατολισμού, Ίο για γνωριμίες σε ολονύχτια parties, Ρόδο και Σαντορίνη για mainstream «ξεσάλωμα και ανάμιξη» με άλλους τολμηρούς τουρίστες που ψάχνουν ό,τι κι εσείς.
Tip: Διαβάστε αυτό το δημοσίευμα του in2life και ενημερωθείτε για τα hot single spots των πιο ερωτικών νησιών της χώρας πριν ετοιμάσετε βαλίτσες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v