Βγάλετε χιλιάδες ευρώ χωρίς να επενδύσετε ούτε ένα

Μία μηχανή που "κόβει" χρήματα; Ποιος δεν ονειρεύεται μια τέτοια εφεύρεση; Πόσο μάλλον όταν δεν κοστίζει τίποτα, παρά μόνο χρόνο και σκληρή δουλειά. Μάθετε πώς μπορείτε να βγάλετε χιλιάδες ευρώ χωρίς να επενδύσετε ούτε ένα.
Βγάλετε χιλιάδες ευρώ χωρίς να επενδύσετε ούτε ένα
Θυμάστε όταν ήμασταν μικροί και ζητούσαμε λεφτά από τον μπαμπά, που μας έλεγε «έχω καμιά μηχανή να κόβει δραχμές;». Αυτός μπορεί να μην είχε, εμείς όμως, σήμερα μπορούμε χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας να την αποκτήσουμε. Η’ να δημιουργήσουμε μία που να κόβει ευρώ. Όχι, δεν αναφερόμαστε στο χρηματιστήριο, τα αμοιβαία και τις μετοχές. Αν είχαμε, άλλωστε, αρκετά χρήματα για να επενδύσουμε, δεν θα το συζητούσαμε τώρα. Ο σκοπός είναι να βγάλουμε χιλιάδες ευρώ χωρίς να επενδύσουμε ούτε ένα. Αδύνατο; Κι όμως, κάποιοι το κατάφεραν. Και γι’αυτό τους κλέβουμε τις ιδέες!

Πώς θα βγάλουμε, λοιπόν, χιλιάδες ευρώ χωρίς να επενδύσουμε ούτε ένα;

* Βρες την ιδέα: Ανακάλυψε κάτι! Κάτι που μπορεί πραγματικά να κάνει την ζωή μας ευκολότερη και καλύτερη. Μπορείς να ανακαλύψεις κάτι πραγματικά πολύπλοκο, όπως μία τηλεόραση που να λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια, ή κάτι πολύ απλό και πεζό, όπως ένα στήριγμα για την κούπα του καφέ. (Εσείς που έχετε δει την ταινία Made of Honor θα καταλάβετε τι εννοώ).

* Ανάπτυξε ένα καινούργιο προϊόν και λανσάρέ το στην αγορά. Απλά προσπάθησε να βεβαιωθείς ότι θα πρόκειται για ένα προϊόν που ο κόσμος θα θέλει, θα χρειάζεται. Π.χ. κανείς δεν χρειάζεται άλλο ένα μίξερ, ή άλλο ένα high-tech ζευγάρι αθλητικών. Σκέψου κάτι πραγματικά φουτουριστικό, κάτι που να έχει σχέση π.χ. με την βιοτεχνολογία. Όπως «γεύματα σε χάπια: καταπίνεις ένα και νιώθεις χορτάτος για αρκετές ώρες».

* Γίνε διασημότητα στο You Tube: Όπως η Susan Boyle με την εκπληκτική φωνή από το Britain’s Got Talent (δείτε εδώ) την όποια έχουν δει on-line μέχρι στιγμής περίπου 2 εκατομ. χρήστες του You Tube. Η συγκεκριμένη κυρία φιγουράρει τον τελευταίο καιρό στα περισσότερα εξώφυλλα του κόσμου και ετοιμάζεται να απογειώσει την καριέρα της με δίσκους και συναυλίες. Μην σας κάνει εντύπωση αν σύντομα την δείτε και στην λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους της Μεγ. Βρετανίας.

* Δημιούργησε και «ανέβασε» μία φοβερή ιστοσελίδα. Έχετε ακούσει γι’αυτήν την συγγραφέα που δημιούργησε με τις φίλες της μία ιστοσελίδα, η οποία ουσιαστικά αποτελούνταν από έναν «τοίχο μίσους» ενάντια στους άνδρες. Αυτή και οι φίλες της έγραφαν σε τακτική βάση για τους άνδρες με τους οποίους έβγαιναν (τους ονόμαζαν με παρατσούκλια) και εξηγούσαν τους λόγους για τους οποίους τους μισούν (ή έστω τους αντιπαθούν). Μέσα στον πρώτο μήνα λειτουργίας του, το site αυτό είχε αποκτήσει περί τα 250.000 «κλικ» και έτσι οι διαφημιστές άρχισαν να συρρέουν. Δεν έχετε ιδέα πόσο χρήματα έβγαλε αυτή οι γυναίκα από τις διαφημίσεις που ανέβαζε.

Αργότερα, η ίδια παμπόνηρη συγγραφέας άρχισε μέσω του site της να πουλάει T-Shirts, κούπες και άλλα είδη δώρων με το logo του site και κάποιο «μήνυμα μίσους» από αυτά που είχε κατά καιρούς αναρτήσει. Τα προϊόντα αυτά πουλήθηκαν σαν ζεστά καρβέλια μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Οι παραπάνω είναι κάποιοι μόνο από τους (δοκιμασμένους) τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε χρήματα χωρίς το ρίσκο της επένδυσης. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι θάρρος και φαντασία. Κι αν έχετε και κάποιο… κρυφό ταλέντο, μην το κρατάτε μυστικό! Προφυλάξτε, λοιπόν, το πορτοφόλι σας, επενδύστε σε χρόνο και σκληρή δουλειά και να είστε σίγουροι πως καμία ενέργεια στον κόσμο δεν πάει χαμένη!

Ε.Μ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v