ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΚΑΡΙΕΡΑ

Τα 2 μυστικά για να γίνεις δισεκατομμυριούχος

Θέλετε να γίνετε δισεκατομμυριούχοι; Κάποιος που τα κατάφερε αποκαλύπτει τα δύο μυστικά που τον βοήθησαν να πετύχει.

Τα 2 μυστικά για να γίνεις δισεκατομμυριούχος

Θα θέλατε να γίνετε δισεκατομμυριούχοι; Όπως για παράδειγμα ο πάμπλουτος Warren Buffet, ένας από τους πιο επιτυχημένους αμερικανούς επενδυτές και επιχειρηματίες των ΗΠΑ; Ένας από τους «μαθητευόμενούς του», που διδάχθηκε από τον ίδιο τα μυστικά της επιτυχίας, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του τα δύο μυστικά που του εμπιστεύθηκε ο Buffet ως ακρογωνιαίους λίθους της επιτυχίας του.

Όπως δήλωσε στο αμερικανικό περιοδικό Inc., ο πρώτος κανόνας είναι «επένδυσε σε κάτι που γνωρίζεις». Αν έχεις εμπειρία ως σερβιτόρος, μπορείς να την αξιοποιήσεις σε μια επιχείρηση εξυπηρέτησης πελατών. Όταν είσαι εξοικειωμένος με τον τομέα με τον οποίο πρόκειται να καταπιαστείς, γνωρίζεις καλύτερα τα κατατόπια.

Όσο για τον δεύτερο κανόνα; «Επένδυσε σε μια δυνατή ομάδα». Όσο ευνοϊκές κι αν είναι οι συνθήκες στον τομέα ή στην αγορά που θέλεις να κινηθείς, δεν πρόκειται να τα καταφέρεις αν η ομάδα σου δεν συνεργάζεται σωστά.

Δείτε το πλήρες video με τις συμβουλές για νέους επιχειρηματίες παρακάτω:


Πηγή: Independent

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Αν κάτι μπαίνει από το ένα αυτί και βγαίνει από το άλλο, είναι επειδή δεν υπάρχει τίποτε ανάμεσά τους για να το συγκρατήσει."

Ζωρζ Φεϋντώ, 1862-1921, Γάλλος θεατρικός συγγραφέας

  • 479 π.Χ.- Στη Ναυμαχία της Μυκάλης οι Έλληνες κατανικούν τους Πέρσες.
    96 - Ο Νέρβας γίνεται Αυτοκράτορας στη Ρώμη.
    323 - Στη μάχη της Χρυσούπολης, ο Μέγας Κωνσταντίνος κατανικάει το Λικίνιο.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2