ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΚΑΡΙΕΡΑ

Τα 2 μυστικά για να γίνεις δισεκατομμυριούχος

Θέλετε να γίνετε δισεκατομμυριούχοι; Κάποιος που τα κατάφερε αποκαλύπτει τα δύο μυστικά που τον βοήθησαν να πετύχει.

Τα 2 μυστικά για να γίνεις δισεκατομμυριούχος

Θα θέλατε να γίνετε δισεκατομμυριούχοι; Όπως για παράδειγμα ο πάμπλουτος Warren Buffet, ένας από τους πιο επιτυχημένους αμερικανούς επενδυτές και επιχειρηματίες των ΗΠΑ; Ένας από τους «μαθητευόμενούς του», που διδάχθηκε από τον ίδιο τα μυστικά της επιτυχίας, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του τα δύο μυστικά που του εμπιστεύθηκε ο Buffet ως ακρογωνιαίους λίθους της επιτυχίας του.

Όπως δήλωσε στο αμερικανικό περιοδικό Inc., ο πρώτος κανόνας είναι «επένδυσε σε κάτι που γνωρίζεις». Αν έχεις εμπειρία ως σερβιτόρος, μπορείς να την αξιοποιήσεις σε μια επιχείρηση εξυπηρέτησης πελατών. Όταν είσαι εξοικειωμένος με τον τομέα με τον οποίο πρόκειται να καταπιαστείς, γνωρίζεις καλύτερα τα κατατόπια.

Όσο για τον δεύτερο κανόνα; «Επένδυσε σε μια δυνατή ομάδα». Όσο ευνοϊκές κι αν είναι οι συνθήκες στον τομέα ή στην αγορά που θέλεις να κινηθείς, δεν πρόκειται να τα καταφέρεις αν η ομάδα σου δεν συνεργάζεται σωστά.

Δείτε το πλήρες video με τις συμβουλές για νέους επιχειρηματίες παρακάτω:


Πηγή: Independent

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η δύναμή σου είναι απλώς κάτι τυχαίο που οφείλεται στην αδυναμία των άλλων."

Joseph Conrad, 1857-1924, Βρετανοπολωνός συγγραφέας

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2