ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΚΑΡΙΕΡΑ

Τα 2 μυστικά για να γίνεις δισεκατομμυριούχος

Θέλετε να γίνετε δισεκατομμυριούχοι; Κάποιος που τα κατάφερε αποκαλύπτει τα δύο μυστικά που τον βοήθησαν να πετύχει.

Τα 2 μυστικά για να γίνεις δισεκατομμυριούχος

Θα θέλατε να γίνετε δισεκατομμυριούχοι; Όπως για παράδειγμα ο πάμπλουτος Warren Buffet, ένας από τους πιο επιτυχημένους αμερικανούς επενδυτές και επιχειρηματίες των ΗΠΑ; Ένας από τους «μαθητευόμενούς του», που διδάχθηκε από τον ίδιο τα μυστικά της επιτυχίας, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του τα δύο μυστικά που του εμπιστεύθηκε ο Buffet ως ακρογωνιαίους λίθους της επιτυχίας του.

Όπως δήλωσε στο αμερικανικό περιοδικό Inc., ο πρώτος κανόνας είναι «επένδυσε σε κάτι που γνωρίζεις». Αν έχεις εμπειρία ως σερβιτόρος, μπορείς να την αξιοποιήσεις σε μια επιχείρηση εξυπηρέτησης πελατών. Όταν είσαι εξοικειωμένος με τον τομέα με τον οποίο πρόκειται να καταπιαστείς, γνωρίζεις καλύτερα τα κατατόπια.

Όσο για τον δεύτερο κανόνα; «Επένδυσε σε μια δυνατή ομάδα». Όσο ευνοϊκές κι αν είναι οι συνθήκες στον τομέα ή στην αγορά που θέλεις να κινηθείς, δεν πρόκειται να τα καταφέρεις αν η ομάδα σου δεν συνεργάζεται σωστά.

Δείτε το πλήρες video με τις συμβουλές για νέους επιχειρηματίες παρακάτω:


Πηγή: Independent

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ακόμα και η αλήθεια χρειάζεται να φοράει καινούργια ρούχα αν θέλει να είναι αρεστή τη σύγχρονη εποχή."

Γκεόργκ Κριστόφ Λίχτενμπεργκ

  • 1835: Ο άγγλος φυσιοδίφης Τσαρλς Ντάργουιν (γνωστός στην Ελλάδα ως Κάρολος Δαρβίνος) φτάνει στα νησιά Γκαλάπαγκος, μία συστάδα νησιών στα δυτικά της Νότιας Αμερικής. Στις πέντε εβδομάδες της παραμονής του θα κάνει παρατηρήσεις στο πλούσιο ζωικό βασίλειο των νησιών, που θα του δώσουν μετέπειτα την αφορμή να διατυπώσει τη θεωρία του περί της φυσικής επιλογής των έμβιων όντων.


    1934: Ο Ντόναλντ Ντακ, η διάσημη πάπια της Ντίσνεϊ, εμφανίζεται για πρώτη φορά και σε κόμικ-στριπ εφημερίδας.

    1977: Πεθαίνει η Μαρία Κάλλας, ελληνοαμερικάνα λυρική καλλιτέχνιδα. (Γεν. 2/12/1923)

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2