Οι πιο παράξενες δουλειές του κόσμου

Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Μπορεί όμως να είναι παράξενη. Πολύ παράξενη. Δείτε 11 χαρακτηριστικά παραδείγματα.
Οι πιο παράξενες δουλειές του κόσμου

Γραμματέας, δικηγόρος, δημοσιογράφος, υπάλληλος του δήμου, λογιστής, τραγουδιστής, ηθοποιός. Επαγγέλματα συνηθισμένα που κάθε άλλο παράξενα φαίνονται.

Όμως η αγορά εργασίας δεν περιορίζεται σε επαγγέλματα συνηθισμένα. Υπάρχουν εκατοντάδες θέσεις που ούτε καν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν. Σε πρόσφατο thread στο blog Reddit, εργαζόμενοι σε αυτές τις… παράξενες θέσεις μίλησαν για αυτό που κάνουν σε καθημερινή βάση και απέχει πολύ από αυτό που λέμε δουλειά γραφείου.

«Πουλάω κομμάτια από Lego. Αγοράζω σε μεγάλες ποσότητες σετ, τα «σπάω» σε κομμάτια και τα πουλάω ξεχωριστά στο μαγαζί μου».

«Είμαι επαγγελματίας στα προσθετικά σουτιέν για γυναίκες που έκαναν μαστεκτομή».

«Φτιάχνω τροφές για γουρούνια. Μην το γελάτε, έχει μπόλικη επιστήμη μέσα. Η διατροφή τους αλλάζει σχεδόν κάθε μήνα, επομένως πρέπει να φτιάχνουμε κάθε φορά νέα μείγματα».

«Τεντώνω τα πλέγματα στις ρακέτες και περνάω καινούργια όταν έχουν χαλάσει. Το πελατολόγιο μου είναι το 1% της πόλης που μένω».


«Ελέγχω κινηματογραφικές ταινίες εκ μέρους της Κυβέρνησης των ΗΠΑ. Περνάω τις μέρες μου βλέποντας ταινίες πριν βγουν στις αίθουσες και ελέγχω το κατά πόσο έχουν μέσα πορνογραφικές σκηνές πριν πουληθούν σε καταστήματα ή προβληθούν στις αίθουσες».


«Σπάω παιχνίδια και γράφω αναφορές για το πώς σπάνε».


«Αφαιρώ μάτια από νεκρούς. Είμαι τεχνικός σε τράπεζα ματιών. Αφαιρώ χειρουργικά τις κόρες από δότες είτε για μεταμοσχεύσεις είτε για ερευνητικούς σκοπούς».


«Βάζω λαβές σε φέρετρα. Αυτό».

«Ντύνομαι κλόουν και χοροπηδάω πάνω σε ένα pogo stick».

«Υποδύομαι τον ασθενή σε μαθητές Ιατρικών Σχολών για να κάνουν εξάσκηση τη συμπεριφορά τους».

«Πηγαίνω σε οίκους ευγηρίας προσποιούμενος ότι ψάχνω την πεθερά μου. Ελέγχω τους χώρους και γράφω αναφορές για το γραφείο στο οποίο δουλεύω, το οποίο αξιολογεί οίκους ευγηρίας».

Ν.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v