ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΚΑΡΙΕΡΑ

Αυτό είναι το καλύτερο αφεντικό του κόσμου!

Τούρκος επιχειρηματίας αποφάσισε να μοιραστεί με τους υπαλλήλους του κέρδη 24 εκατομμυρίων ευρώ, δίνοντας μπόνους 200.000€ στον καθένα.

Αυτό είναι το καλύτερο αφεντικό του κόσμου!

Τούρκος επιχειρηματίας που κατόρθωσε να πουλήσει την εταιρία του σε γερμανικό κολοσσό αποφάσισε να μοιράσει μέρος των κερδών στους υπαλλήλους του, δίνοντας μπόνους… 200.000€ στον καθένα.

Πρόκειται για τον Nevzat Aydin, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας διαδικτυακού delivery Yemeksepeti, ο οποίος κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του γερμανικού κολοσσού Delivery Hero. Όταν οι ξένοι επενδυτές εξαγόρασαν την τουρκική πλατφόρμα έναντι μισού δισεκατομμυρίου ευρώ, ο τούρκος επιχειρηματίας αποφάσισε να ανταμείψει τους 117 εργαζόμενούς του για τη σκληρή δουλειά τους που οδήγησε στην επιτυχία. Τους μοίρασε λοιπόν μεγάλο μέρος των κερδών, περί τα 24 εκατομμύρια, χαρίζοντας στον καθένα μπόνους 200.000€.

«Ό,τι έχουμε επιτύχει, το έχουμε επιτύχει όλοι μαζί», δήλωσε ο επιχειρηματίας, ενώ οι υπάλληλοι της εταιρίας έκλαψαν, φώναξαν, έγραψαν ευχαριστήριες επιστολές για να δηλώσουν την συγκίνηση και την ευγνωμοσύνη τους, όπως ανέφερε ο ίδιος σε τουρκικά και αμερικανικά Μέσα. «Επηρεάζεις τις ζωές των ανθρώπων, τους δίνεις τη δυνατότητα να αγοράσουν σπίτια και αυτοκίνητα», τόνισε στο CNN. «Αυτό το μπόνους θα αλλάξει τη ζωή πολλών από εμάς», δήλωσε ένας εκ των εργαζομένων στο αμερικανικό δίκτυο.

Οι μισθοί των υπαλλήλων του κυμαινόταν ως τώρα μεταξύ 800 και 1.300€, ενώ ο ίδιος ο Aydin είχε ιδρύσει την Yemeksepeti με κεφάλαιο μόλις 50.000 ευρώ πριν δεκαπέντε χρόνια. 

Πηγή 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Ο αισθησιασμός μιας γυναίκας είναι η πηγή απ’ όπου αναζωογονείται το πνεύμα ενός άντρα."

Καρλ Κράους, Αυστριακός συγγραφέας

  • 1937 - Πρώτη έκδοση του Χόμπιτ από τον Τόλκιν.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2