ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΚΑΡΙΕΡΑ

H Ryanair αναζητά αεροσυνοδούς στην Ελλάδα

Μάθετε πληροφορίες για τις προϋποθέσεις και τις αιτήσεις της Ryanair, η οποία ανακοίνωσε πως αναζητά αεροσυνοδούς από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

H Ryanair αναζητά αεροσυνοδούς στην Ελλάδα

Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν στις 6 και 20 Αυγούστου στελέχη της εταιρίας Crew Link, η οποία έχει αναλάβει για λογαριασμό της γνωστής αεροπορικής εταιρίας Ryanair να βρει έλληνες αεροσυνοδούς και φροντιστές για την επάνδρωση των αεροσκαφών της.

Στην σχετική ιστοσελίδα της εταιρίας, οι εκπρόσωποι της οποίας θα προχωρήσουν σε συνεντεύξεις με τους υποψηφίους στην Ελλάδα, έχουν αναρτηθεί και οι συγκεκριμένες απαιτήσεις και προϋποθέσεις της Ryanair για το υποψήφιο προσωπικό της.

Συγκεκριμένα, όσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις των αεροσυνοδών, θα πρέπει να έχουν καλή γνώση Αγγλικών σε προφορικό και γραπτό επίπεδο, να είναι άνω των 1,57 μέτρων, να έχουν καλή όραση και να μπορούν να κολυμπούν για τουλάχιστον 20 μέτρα χωρίς βοήθεια.

Πολύ συγκεκριμένα είναι και τα κριτήρια ενδυμασίας που θέτει η εταιρία για το στάδιο της συνέντευξης: Οι γυναίκες θα πρέπει να φορούν φούστα ως το γόνατο, διαφανές καλσόν και κοντομάνικο πουκάμισο ή μπλούζα. Οι άνδρες θα πρέπει να φορούν επίσημο παντελόνι και κοντομάνικο πουκάμισο. Δεν επιτρέπονται τα τζιν και τα τατουάζ σε εμφανή σημεία.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις αιτήσεις εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Το να πιστεύεις στην πρόοδο δεν σημαίνει ότι πιστεύεις ότι έχει γίνει πρόοδος."

Φραντς Κάφκα, Τσέχος συγγραφέας

  • 1944 - Διενεργείται στο αμερικανικό πανεπιστήμιο "Τζονς Χόπκινς" η πρώτη επέμβαση ανοιχτή καρδιάς.
    1945 - Η Γιουγκοσλαβία γίνεται ενιαίο κράτος.
    1995 - Ο Κουβανός Πρόεδρος Φιντέλ Κάστρο επισκέπτεται για πρώτη φορά την Κίνα.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v