Ζητείται άτομο για να κάνει… τον γύρο του κόσμου!

Η ελβετική αεροπορική εταιρία Swiss δημοσίευσε αγγελία στην οποία ζητά κάποιον για να κάνει τον γύρο του κόσμου και να… πληρωθεί γι’ αυτό. Εσείς κάνατε αίτηση;
Ζητείται άτομο για να κάνει… τον γύρο του κόσμου!
Πώς θα σας φαινόταν να κάνετε τον γύρο του κόσμου αεροπορικώς και να… πληρωθείτε γι’ αυτό, αντί να πληρώσετε; Η αεροπορική εταιρία Swiss Airlines δημοσίευσε αγγελία στην οποία ζητά ένα άτομο, το οποίο θα κάνει τον γύρο του κόσμου με πτήσεις της εταιρίας μέσα σε έξι μήνες, με μοναδική του υποχρέωση να καταγράψει τις εμπειρίες του στην ιστοσελίδα της Swiss.

Ο τυχερός… επαγγελματίας ταξιδιώτης θα αναλάβει να επιθεωρήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η Swiss κατά την διάρκεια των πτήσεών της και να αφηγηθεί τα συμπεράσματά του στο τέλος του εξαμήνου, παρέχοντας συμβουλές για τους άλλους ταξιδιώτες της εταιρίας.

Ο εργαζόμενος θα ταξιδέψει σε 20-26 προορισμούς που θα επιλέξει η εταιρία και θα παραμείνει για 2-3 ημέρες σε καθέναν από αυτούς. Ο «Εξερευνητής της Swiss», όπως είναι η επίσημη ονομασία της εργασίας του, θα πρέπει να είναι ενήλικος Ελβετός ή υπήκοος κράτους-μέλους της Ε.Ε. Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τις 28 Μαΐου, το όνομα του ανθρώπου που θα πάρει την πολυπόθητη θέση θα ανακοινωθεί τον Ιούλιο και ο τελευταίος θα πιάσει «δουλειά» από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Η Swiss, πέρα από τον μισθό του Εξερευνητή, που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί, θα αναλάβει και όλα τα έξοδα των ταξιδιών του.

Μάθετε περισσότερα για την θέση και τις αιτήσεις εδώ


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v