Πού να ψάξω για να βρω δουλειά;

Ψάχνεις για δουλειά εν μέσω πανδημίας; Δες μερικές σελίδες που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις τα προς το ζην κι από εμάς καλή τύχη.
Πού να ψάξω για να βρω δουλειά;
Έμεινες χωρίς δουλειά εν μέσω πανδημίας; Μην απελπίζεσαι. Σουλούπωσε το βιογραφικό σου, πάρε βαθιές ανάσες και όρμα στις παρακάτω σελίδες.

Κάνε προφίλ στο LinkedIn

Είναι πρακτικά σαν συνδυασμός βιογραφικού και κοινωνικού δικτύου. Και σε ενημερώνει τακτικά για θέσεις εργασίας που θα μπορούσαν να σε αφορούν, ενώ κάνει το networking πολύ λιγότερο άβολο απ’ ό,τι είναι πρόσωπο με πρόσωπο.

Ψάξε στον ΟΑΕΔ

Στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ θα βρεις εργαλεία υποβολής βιογραφικού, συμβουλευτικής, εύρεσης εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη και αναζήτησης ανάμεσα στις προκηρύξεις για ευρωπαϊκά προγράμματα.

Μπες στο Skywalker

Εκεί θα βρεις περισσότερες από 6.000 αγγελίες για όλες τις ειδικότητες, από 3.000 εταιρίες που δημοσιεύονται στη μηχανή αναζήτησης αγγελιών του.

Τσέκαρε το Kariera

Γράφεσαι δωρεάν, ανεβάζεις το βιογραφικό σου και έχεις πρόσβαση στις πλήρεις υπηρεσίες της πλατφόρμας: Με λέξεις-κλειδιά, περιοχή και ειδικότητα, η μηχανή σου βρίσκει τις πλέον κατάλληλες αγγελίες εργασίας ή προτείνει αυτόματα κάποια ταιριαστή θέση όταν βρεθεί κάτι που αντιστοιχεί στο βιογραφικό σου.

Ρίξε μια ματιά στο Diorismos και Proslipsis

Εδώ θα βρεις συγκεντρωμένες όλες τις ανακοινώσεις και προκηρύξεις δημόσιων υπηρεσιών περί προσλήψεων και διορισμών, αν ψήνεσαι να δουλέψεις στο Δημόσιο. Περιλαμβάνονται επίσης ανακοινώσεις θέσεων για εκπαιδευτικά προγράμματα.

Μπες και στη Χρυσή Ευκαιρία

Στην στήλη της Εργασίας στο XE.gr θα βρείτε πάνω από 19.000 αγγελίες για εργασία σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, καθώς και ωραίο διαχωρισμό σε ημιαπασχόληση και ξεχωριστή ενότητα για πρακτική άσκηση και εθελοντισμό.

Πέρνα μια βόλτα από το Αγγελιολόγιο

Εδώ θα βρεις τα πάντα από αγγελίες, και ξεχωριστή κατηγορία με δεκάδες θέσεις εργασίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα καταχωρημένες ανά θεματικές ενότητες.

Ψάξε στο Facebook

Είναι γεμάτο από κλειστά ή ανοικτά γκρουπ στα οποία αναρτώνται καθημερινά πάσης φύσεως αγγελίες για θέσεις εργασίας. Κάνοντας αναζήτηση με τη λέξη «Αγγελίες Εργασίας» θα σου εμφανιστούν τα περισσότερα, όπως αυτό εδώ για παράδειγμα. 

Ρώτα γνωστούς/ φίλους

Διάδωσε πως ψάχνεις για δουλειά στους φίλους ή /και γνωστούς σου έτσι ώστε να έχουν τα αυτιά τους ανοιχτά στους δικούς τους κύκλους. Μπορεί να έχεις μάλιστα και περισσότερες πιθανότητες να σε προσλάβουν αν πας «συστημένος».

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v