ΤΑΞΙΔΙΑWEEKENDS

Οι πιο φθηνές πτήσεις για ελληνικά Σαββατοκύριακα

Ετοιμάζουμε χειραποσκευές για δυο μέρες μόνο και επιβιβαζόμαστε σε οικονομικές πτήσεις, κάτω από 100€ μετ΄επιστροφής για επτά ελληνικούς προορισμούς αυτόν τον χειμώνα.

Οι πιο φθηνές πτήσεις για ελληνικά Σαββατοκύριακα

Δυο μέρες μόνο… Είναι αρκετές για να πάρουμε μια γεύση από τη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης. Ή για να εξερευνήσουμε τις παλιές πόλεις των Χανίων, της Ρόδου και της Κέρκυρας χωρίς τα πλήθη του καλοκαιριού. Ή για να φτάσουμε ως την πινέζα του χάρτη και να γνωρίσουμε τις ομορφιές του Έβρου.

Αυτόν τον χειμώνα, από τώρα έως και τον Μάρτιο, μπορούμε να οργανώσουμε οικονομικότατα Σαββατοκύριακα εντός Ελλάδος με φθηνές πτήσεις, που αναχωρούν από την Αθήνα την Παρασκευή και επιστρέφουν την Κυριακή, σε τιμές που ξεκινούν από τα 33€ μετ’ επιστροφής και δεν ξεπερνούν τα 100€. Φύγαμε για…

…Θεσσαλονίκη
Από 41,50€ μετ’ επιστροφής στις αρχές Μαρτίου για βολικές πτήσεις με τη Ryanair, Παρασκευή βράδυ με επιστροφή αργά την Κυριακή το βράδυ. Εξίσου φθηνές επιλογές θα βρείτε και τον Φεβρουάριο, αλλά αν επιλέξετε πρωινές ή μεσημεριανές πτήσεις από την Αθήνα την Παρασκευή ή το Σάββατο.
Διαβάστε περισσότερα – Τα τοπ αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης σε μία βόλτα 

…Χανιά
Από 67€ μετ’ επιστροφής τον Φεβρουάριο με τη Ryanair για βολικές πτήσεις Παρασκευή και Κυριακή βράδυ αντίστοιχα – ή και 15€ φθηνότερα αν επιλέξετε πτήση επιστροφής την Δευτέρα πρωί-πρωί – θα είστε πίσω στην Αθήνα πριν τις 8 το πρωί, κατευθείαν για δουλειά και… ούτε γάτα, ούτε ζημιά, ούτε μια μέρα άδεια.
Διαβάστε περισσότερα – Χανιά: Στο ομορφότερο λιμάνι του κόσμου 

…Ηράκλειο
Από 74,48€ μετ’ επιστροφής με την Olympic Air στις αρχές Μαρτίου. Στο Ηράκλειο πετάει τα Σαββατοκύριακα και η Ellinair σε τιμές από 92,48€, περιλαμβανομένης και δωρεάν αποσκευής 20 κιλών, εκτός της χειραποσκευής. Στο Ηράκλειο πετάει, τέλος, και η Sky Express, με τιμές από 99,99€ μετ’ επιστροφής τα Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου, περιλαμβανομένης επίσης αποσκευής και χειραποσκευής.
Διαβάστε περισσότερα – Η Κρήτη είναι σούπερ και τον χειμώνα! 

...Αλεξανδρούπολη
Από 99,48€ μετ’ επιστροφής με την Olympic Air για πτήσεις Παρασκευή και Κυριακή αντίστοιχα – τη συγκεκριμένη τιμή εντοπίσαμε στα μέσα Μαρτίου. Τον Φεβρουάριο οι τιμές ανεβαίνουν κατά 10-20€.
Διαβάστε περισσότερα – Πανέμορφα ταξίδια στη γοητευτική Θράκη 

…Κέρκυρα
Από 83€ μετ’ επιστροφής τον Μάρτιο με την Olympic Air. Αυτή είναι η οικονομικότερη τιμή που εντοπίσαμε για πτήσεις Παρασκευής-Κυριακής, αλλά σε κάθε περίπτωση, τον Μάρτιο οι τιμές κυμαίνονται συνολικά κάτω από τα 100€ και τον Φεβρουάριο περί τα 120€.
Διαβάστε περισσότερα – Κέρκυρα: Η χειμωνιάτικη γοητεία του Ιονίου 

…Ιωάννινα
Από 99,48€ μετ’ επιστροφής με την Olympic Air για πτήσεις Παρασκευή και Κυριακή αντίστοιχα – τη συγκεκριμένη τιμή εντοπίσαμε στα μέσα Μαρτίου. Τον Φεβρουάριο, εντοπίσαμε πτήσεις σαββατοκύριακου με 109€ μετ’ επιστροφής.
Διαβάστε περισσότερα – Ιωάννινα: Τα μυστικά της λίμνης 

…Ρόδος
Από 33€ μετ’ επιστροφής με τη Ryanair, ακόμα και τελευταία στιγμή. Αυτή την τιμή εντοπίσαμε για παράδειγμα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, με αναχώρηση Παρασκευή βράδυ και επιστροφή Κυριακή απόγευμα.
Διαβάστε περισσότερα – 10 πράγματα που πρέπει να δείτε στη Ρόδο 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Υπάρχεις μόνο αν είσαι ελεύθερος να κάνεις πράγματα χωρίς προφανή στόχο, χωρίς αιτιολογία και, πάνω απ’ όλα, έξω από τη δικτατορία των πεποιθήσεων κάποιου άλλου."

Nassim Nicholas Taleb, Αμερικανολιβανέζος οικονομολόγος

  • 323 π.Χ. - Πεθαίνει ο Αλέξανδρος ο Μέγας, ο βασιλιάς των Μακεδόνων και κατακτητής της Περσικής Αυτοκρατορίας.
    1926 - Πεθαίνει ο Αντόνιο Γκαουντί, ο Καταλανός αρχιτέκτονας, που "στόλισε" τη Βαρκελώνη.
    1967 - Σαν σήμερα λήγει ο Πόλεμος των Έξι Ημερών με συμφωνία ανακωχής μεταξύ Ισραήλ και Συρίας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2