Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη της

Θέλετε να της κάνετε έκπληξη ένα ταξιδάκι; Έχουμε τέσσερις ιδέες – εγγύηση, που δεν κοστίζουν ακριβά.
Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη της
της Ηρώς Κουνάδη

Είναι καθαρή σύμπτωση το ότι πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν χρειάζεστε κανενός είδους αφορμή για να της κάνετε έκπληξη με ένα ταξιδάκι αποκλειστικά σχεδιασμένο για εκείνη. Αρκεί μόνο το ότι είναι η γυναίκα της ζωής σας, ο πιο φανταστικός άνθρωπος που ξέρετε, η καλύτερη φίλη στον κόσμο, και πάει λέγοντας. Ιδού, λοιπόν, τέσσερις ταξιδοπροτάσεις, για να την κάνετε ευτυχισμένη χωρίς να ξοδέψετε μια μίνι περιουσία.

Το χαλαρωτικό: Spa και ρομαντζάδα στο Πλειάδων Γη



Φωλιασμένο σε μια από τις καταπράσινες βουνοπλαγιές της Ορεινής Κορινθίας, μια ανάσα από την πόρτα του σπιτιού σας, το Πλειάδων Γη Mountain Resort and Spa είναι η τέλεια πρόταση για χαλάρωση και ρομαντζάδα. Ειδικά για το επόμενο Σαββατοκύριακο, έχει ετοιμάσει ένα δελεαστικότατο πακέτο για δύο, που περιλαμβάνει διανυκτέρευση σε junior σουίτα με πρωινό, ρομαντικό δείπνο στο ατμοσφαιρικό του εστιατόριο, ένα 40λεπτο μασάζ για δύο, βουτιές στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και χαλάρωση στο χαμάμ και τη σάουνα, και late check-out ως τις 14.00 το μεσημέρι. Η τιμή του πακέτου είναι 230€ για δύο άτομα. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Το ρομαντικό: Διήμερο στο Ναύπλιο



Μια από τις πιο δοκιμασμένες και ασφαλείς λύσεις, ιδανική για την περίπτωση που ο έρωτάς σας είναι ακόμα σχετικά φρέσκος, και δεν είστε σίγουρος για τα γούστα της –το Ναύπλιο αρέσει σε όλους. Επίσης, είναι δίπλα, δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη ετοιμασία, πέρα από το να κλείσετε τη διαμονή σας, και έχει άπειρες ευκαιρίες για ρομάντζο, στα σοκάκια της παλιάς πόλης, σε ένα από τα ομορφότερα κάστρα της Ελλάδας, σε βαρκάδες ως το Μπούρτζι και σε σούπερ ρομαντικά εστιατόρια.

Μερικές από τις καλύτερες προτάσεις για τη διαμονή σας είναι οι μοναδικές σουίτες του Chroma Design Hotel and Suites (70€ το δίκλινο με πρωινό) και τα κουκλίστικα, ρομαντικά διακοσμημένα δωμάτια του Ίλιον, που στεγάζεται σε ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα (από 45€ το δίκλινο έως 85€ η σουίτα δύο ατόμων –πάντα με πρωινό). Περισσότερες ιδέες (μαζί με προτάσεις για βόλτες και φαγητό) έχουμε εδώ.

Το κοσμοπολίτικο: Σαββατοκύριακο στη Ρώμη



«Ποιος έχει λεφτά για Σαββατοκύριακα στη Ρώμη;» ρωτάτε; Εσείς που μόλις μάθατε από εμάς, ότι η Ryanair έχει τον Φεβρουάριο ωραιότατες πτήσεις με 20€ (ναι, είκοσι ευρώ) πήγαινε-έλα. Φεύγετε, ας πούμε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου και γυρνάτε την Τρίτη 23/02 το πρωί, κι έχετε πληρώσει μόνο 20€ για τα αεροπορικά εισιτήρια.

Και τα ξενοδοχεία; Από 33€ ξεκινούν μερικές από τις καλύτερες οικονομικές επιλογές διαμονής, που έχουμε συγκεντρώσει εδώ μαζί με τα links για το Booking, για να τα κλείσετε επιτόπου, αλλά και με προτάσεις φαγητού, για να σας βγει όλο το ταξίδι λιγότερα από 200€.

Το ταξίδι-ανακάλυψη: Τρεις μέρες στο Βουκουρέστι



Αν είναι ο τύπος που λατρεύει τα ταξίδια, και της αρέσει να ανακαλύπτει νέα μέρη, το Βουκουρέστι θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους –και δεν θα πονέσει την τσέπη σας καθόλου. Με 40€ πήγαινε-έλα μας πετάει εκεί η Ryanair σχεδόν όλο τον Μάρτιο και τον Απρίλιο (ανοιξιάτικο ταξιδάκι, τι καλύτερο!). Τα δε ξενοδοχεία κυμαίνονται στα 40€ το δίκλινο –δείτε, για παράδειγμα, το Foisor που κοστίζει 30€ το δίκλινο, ή το Ambience, ακριβώς πάνω στην όχθη του ποταμού, με 45€ το δίκλινο.

Περισσότερες ιδέες και προτάσεις για το Βουκουρέστι (αλλά και για άλλους φτηνούς προορισμούς στην Ευρώπη) έχουμε εδώ και εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v