”Offer Airways”: Τι προσφέρουν τώρα οι αεροπορικές

Μπορεί οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων να είναι για τους Έλληνες σημαντικά ακριβότερες από ό,τι για τους άλλους Ευρωπαίους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλές και άκρως συμφέρουσες προσφορές. Είτε ταξιδεύετε business είτε economy class, εδώ θα βρείτε τις οικονομικότερες πτήσεις από την Ελλάδα για όλο τον κόσμο.
”Offer Airways”: Τι προσφέρουν τώρα οι αεροπορικές

Η έντονη δραστηριοποίηση των αεροπορικών εταιριών ”χαμηλού κόστους”, αλλά και η όξυνση του ανταγωνισμού αναπροσδιόρισαν το χάρτη των αερομεταφορών κυρίως σε ό,τι αφορά τις τιμές των εισιτηρίων.

Οι αεροπορικές χαμηλού κόστους, αν και δεν προσφέρουν σχεδόν καμία από τις υπηρεσίες των ”παραδοσιακών” αεροπορικών ταξιδιών, προσέλκυσαν σημαντικό αριθμό ταξιδιωτών και κυρίως αυτούς που δεν δηλώνουν οπαδοί της άνεσης και της πολυτέλειας.

Πρέπει δηλαδή για να βρει κανείς αεροπορικά εισιτήρια σε λογική τιμή να μπαίνει στον ”τάφο του Ινδού” και να πληρώνει και το νερό; Η απάντηση είναι όχι! Οι μεγάλες αεροπορικές εταιρίες έχουν προσφορές όλο το χρόνο για ποικίλους προορισμούς εντός και κυρίως εκτός Ελλάδας, τις οποίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Το in2life συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις πιο ενδιαφέρουσες από αυτές (προσοχή: στις τιμές δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά).

Κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις προσφορών μπορείτε να βρείτε στις πτήσεις της KLM για Ευρώπη και Νέα Υόρκη. Στην αμερικανική μεγαλούπολη μπορείτε να ταξιδέψετε μετ’ επιστροφής με 349 ευρώ, ενώ στα 399 ευρώ είναι η τιμή του εισιτηρίου για το Σικάγο. Για τις περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις, όπως το Άμστερνταμ, η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου είναι στα 145 ευρώ, επίσης μετ’ επιστροφής.

Ενδιαφέρουσες είναι και οι προτάσεις της Alitalia για τις ΗΠΑ. Περιλαμβάνουν τη μετάβαση από την Αθήνα στο Σικάγο με 339 ευρώ, τη μετάβαση από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη και πίσω με 349 ευρώ, καθώς και το aller-retour από την ελληνική πρωτεύουσα προς τη Βοστώνη με 449 ευρώ. Από τη Θεσσαλονίκη, οι προσφορές της Alitalia για την αμερικανική ήπειρο ξεκινούν από τα 349 ευρώ για τη Νέα Υόρκη, τα 449 για τη Βοστώνη και τα 443 για το Σικάγο.

Ενδιαφέρουσες είναι και οι προσφορές της Air France για τον μήνα Μάιο. Στην οικονομική θέση, μπορεί κανείς να ταξιδέψει για Βοστώνη, Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον με 489 ευρώ. Για Γιοχάνεσμπουργκ και Λάγος η τιμή τον κατ’ εξοχήν ανοιξιάτικο μήνα θα είναι στα 550 ευρώ, ενώ για Σανγκάη στα 530, για Τόκιο στα 754 και για Μαυρίτιο στα 640 ευρώ.

Ασιατικούς προορισμούς περιλαμβάνουν οι προσφορές της Gulf Air. Για την business class η Gulf προσφέρει δρομολόγια μετ’ επιστροφής για Μπαχρέιν, Ντόχα με 560 ευρώ, για Άμπου Ντάμπι και Μουσκάτ με 630 ευρώ, για Ντουμπάι με 650 ευρώ, για Δελχί, Βομβάη, Ισλαμαμπάντ, Λαχόρ, Πεσαβάρ με 770 ευρώ, για Καλκούτα, Μαντράς με 945 ευρώ, για Ριάντ με 686 ευρώ, για Κουβέιτ με 720 ευρώ και για Καράτσι, Χαρτούμ με 770 ευρώ.

Επίσης για την business class η τιμή για Μπανγκόκ, Κουάλα Λουμπούρ μετ’ επιστροφής είναι στα 880 ευρώ, για Σιγκαπούρη και Χονγκ Κονγκ στα 1.120 ευρώ, ενώ για τον συνεπιβάτη προβλέπεται έκπτωση 40% σε κάθε μία από τις παραπάνω τιμές εισιτηρίων. Για όλες τις πτήσεις πρώτης και business θέσης η Gulf προσφέρει δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο με λιμουζίνα BMW της σειράς 7 ή με BMW Χ5.

Για την οικονομική θέση, οι προσφορές της Gulf περιλαμβάνουν εισιτήριο aller-retour για τη Βομβάη με 320 ευρώ, για το Δελχί, το Ισλαμαμπάντ και το Καράτσι με 335 ευρώ, για την Ντάκα με 352 ευρώ και για την Ντόχα με 267 ευρώ.

Από τα 140 ευρώ ξεκινούν οι προσφορές της British Airways για ταξίδι μετ’ επιστροφής στο Λονδίνο από την Αθήνα, ενώ από την Θεσσαλονίκη (από όπου η πτήση είναι πλέον καθημερινή) η τιμή ”πέφτει” στα 120 ευρώ. Από τη συμπρωτεύουσα μάλιστα, ενδιαφέρουσα θα βρείτε και την προσφορά για την business class στα 369 ευρώ.

Προσφορές υπάρχουν όμως και για το εσωτερικό και την Κύπρο. Η Aegean υπόσχεται μετάβαση σε προορισμούς εντός Ελλάδας από 19 ευρώ για όσους αγοράσουν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά και τουλάχιστον 19 ημέρες νωρίτερα από την πτήση. Οι προορισμοί που καλύπτονται από την προσφορά περιλαμβάνουν τις πόλεις: Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά, Κω, Μυτιλήνη, Χίο, Αλεξανδρούπολη, Μύκονο, Σαντορίνη, Ιωάννινα, Καβάλα και Κέρκυρα.

Εξάλλου, η ίδια εταιρία προσφέρει απλή μετάβαση σε Ρώμη, Μιλάνο, Μόναχο, Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη, Λάρνακα με κόστος από 49 ευρώ.

Σε ελαφρώς διαφορετικό κλίμα η προσφορά της Emirates, περιλαμβάνει την προσφορά εκλεκτών αλκοολούχων κατά τη διάρκεια της πτήσης και πριν από αυτή. Οκτώ διαφορετικές λίστες κρασιών επιλεγμένες από την επιτροπή οινολόγων της εταιρίας – ξεχωριστές για την Πρώτη και την Επιχειρηματική Θέση στους προορισμούς προς Ασία, Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Αφρική, Γερμανία, και τις σύντομες πτήσεις, περιμένουν να ικανοποιήσουν τις γευστικές ανησυχίες σας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v