ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Έτσι θα είναι το Αεροδρόμιο Μακεδονία μετά την ανακαίνιση

Η Fraport παρουσίασε τα σχέδια για την ανακαίνιση του αεροδρομίου Μακεδονία της Θεσσαλονίκης. Δείτε τις εντυπωσιακές μακέτες.

Έτσι θα είναι το Αεροδρόμιο Μακεδονία μετά την ανακαίνιση

Μεγάλα σχέδια έχει η Fraport για το μεγαλύτερο από τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας, τις μακέτες του οποίου παρουσίασε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα σχέδια, o τερματικός σταθμός του αεροδρομίου θα ανακαινιστεί και θα εκσυγχρονιστεί, ενώ ριζική αλλαγή προβλέπεται στους εμπορικούς χώρους.Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την πρόθεσή της να προχωρήσει σε νέες συμφωνίες και με τις αεροπορικές εταιρείες, αλλά και με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, με σκοπό να επιμηκύνει την τουριστική περίοδο, αλλά και να μεγαλώσει την συνολική τουριστική αγορά. Συγκεκριμένα, μέχρι το 2026 η εταιρεία αναμένει αύξηση των επιβατών του αεροδρομίου της τάξης του 48%.

Οι βελτιώσεις που θα πραγματοποιηθούν για την αύξηση τόσο της χωρητικότητας του αεροδρομίου όσο και της ποιότητας των υπηρεσιών περιλαμβάνουν, σύμφωνα με τη Fraport:

47% αύξηση των σταθμών Check-in
75% αύξηση των ζωνών παραλαβής αποσκευών
50% αύξηση του συνολικού αριθμού πυλών και διπλασιασμό των ζωνών ασφαλείας του αεροδρομίουΤα έργα που θα πραγματοποιηθούν περιλαμβάνουν την αναδιοργάνωση του χώρου στάθμευσης των αεροσκαφών με τη δημιουργία θέσεων power-in/push-back, την ανακαίνιση του οδοστρώματος και την κατασκευή νέου πυροσβεστικού σταθμού με λειτουργικό σχεδιασμό σύμφωνα με τις διεθνείς απαιτήσεις.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Μία είναι η απόδειξη του «μπορώ»: το «κάνω»"

Marie von Ebner-Eschenbach, Γερμανίδα γνωμικογράφος

 • 1640 - Τέλος της Ιβηρικής Ένωσης: η Πορτογαλία ανακηρύσσει βασιλιά τον Ιωάννη Δ' τερματίζοντας μία περίοδο 60 ετών προσωπικής ένωσης των στεμμάτων της Ισπανίας και της Πορτογαλίας
  1797 - Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη ο Ρήγας Φεραίος μαζί με το συνεργάτη του Χριστόφορο Περραιβό.
  1913 - Η Κρητική Πολιτεία ενώνεται επισήμως με την Ελλάδα
  1988 - H Μπεναζίρ Μπούτο γίνεται η πρώτη γυναίκα ηγέτης μουσουλμανικής χώρας στο Πακιστάν
  2002 - Δημιουργία της Ελληνικής Βικιπαίδειας
  Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v