ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Πλανητάριο στα Μετέωρα τον Σεπτέμβριο!

Μέσα στο φθινόπωρο, πιθανότατα τον Σεπτέμβριο, ανοίγει τις πόρτες του το ολοκαίνουριο Πλανητάριο των Μετεώρων.

Πλανητάριο στα Μετέωρα τον Σεπτέμβριο!

Δύσκολα θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πιο ταιριαστό σημείο, πιο μεταξύ-ουρανού-και-γης σκηνικό για ένα Πλανητάριο, από τα Μετέωρα. Κι απ’ ό,τι φαίνεται, δεν είμαστε οι μόνοι. Όπως αναφέρει το Trikala Voice, εντός του φθινοπώρου, πιθανότατα τον Σεπτέμβριο, το Πλανητάριο τω ν Μετεώρων θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πρώτους του επισκέπτες.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «πρόκειται για ένα φιλόδοξο έργο και με την ολοκλήρωσή του αναμένεται να έχουν δημιουργηθεί μια σειρά από εργαλεία, που θα παρέχουν καινοτόμες υπηρεσίες παρουσίασης και εικονικής ξενάγησης που θα λειτουργούν συμπληρωματικά και παράλληλα με τις σημερινές μορφές φυσικής ξενάγησης».

Το εντυπωσιακό Πλανητάριο στα Μετέωρα θα περιλαμβάνει δυναμικούς χάρτες, προβολή βίντεο και εικόνων υψηλής ευκρίνειας, τρισδιάστατη διαδραστική περιήγηση, βοηθητικά κείμενα-ομιλία, θέσεις ιδιαίτερου γεωλογικού ενδιαφέροντος, θέσεις μνημείων, κειμήλια, περιπατητικές, ποδηλατικές, αναρριχητικές διαδρομές και άλλα. Παράλληλα, θα δημιουργηθούν στοιχεία τουριστικών υποδομών που σχετίζονται με την καθημερινότητα και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v