Τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια τώρα

Λονδίνο, Μάλτα, Ρώμη ή Βερολίνο; Τα φθηνότερα ανοιξιάτικα ταξίδια μας ξεκινούν από 40€. Πήγαινε-έλα.
Τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια τώρα
της Ηρώς Κουνάδη

Με την πρώτη υποψία άνοιξης, μας μπαίνουν και οι πρώτες ιδέες για ταξίδια. Και αρχίζουμε να ξεκοκαλίζουμε τα site των αεροπορικών εταιρειών, για να δούμε… πού θα πάμε, με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα γίνεται. Έχουμε ευχάριστα νέα.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για τα μέσα Απριλίου 2016, και αφορούν πτήσεις μετ’ επιστροφής. Περιλαμβάνουν φόρους, επίναυλους κλπ, και βαλίτσα έως 10 κιλά που θα πάρετε μαζί σας στο αεροπλάνο (δεν θα την παραδώσετε, δηλαδή, στο check-in).

Η RyanAir ξεκινά στα τέλη Μαρτίου πτήσεις για το Βουκουρέστι, και μας πετά στην ανεξερεύνητη, και σούπερ low budget, ρουμανική πρωτεύουσα με μόλις 41€.

Το ακόμα καλύτερο νέο, είναι ότι στις 31 Μαρτίου ξεκινά επίσης πτήσεις για Μάλτα, φέρνοντας το μέχρι πρότινος τσιμπημένο νησί των ιπποτών κοντά μας, ακόμα και για Σαββατοκύριακο. Για να βρεθείτε εκεί, δεν θα πληρώσετε περισσότερα από 44€ (αυτήν την τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση στις 7/04 και επιστροφή στις 14/04).

Για το πόσο ωραία είναι η Βαρσοβία σας έχουμε μιλήσει. Για το πόσο φτηνά είναι τα αεροπορικά μέχρι εκεί, αρκεί να αναφέρουμε ότι δεν θα χρειαστείτε περισσότερα από 46€ για να βρεθείτε εκεί με τη RyanAir.

Για ένα ταξιδάκι-αστραπή στο Βελιγράδι η Aegean δεν θα σας ζητήσει περισσότερα από 95€ (την συγκεκριμένη τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση την Παρασκευή 8/04 και επιστροφή την Τρίτη 12/04).

Τι θα λέγατε για ένα ανοιξιάικο city break στο Λονδίνο; Η easyJet μας πετά στην βρετανική πρωτεύουσα με 104€ για ένα ωραιότατο weekend τον Απρίλιο (αναχώρηση την Πέμπτη 14/04 και επιστροφή τη Δευτέρα 18/04).

Η πάντα αγαπημένη και πάντα οικονομικότατη Κωνσταντινούπολη δεν θα σας κοστίσει περισσότερα από 82€ σε αεροπορικά με την Aegean, για τις περισσότερες ημερομηνίες του Απριλίου –αλλά και του Μαρτίου, για τους… βιαστικούς.

Η πιο εναλλακτική, αλλά επίσης υπέροχη Σμύρνη, κυμαίνεται στα 100€, πάλι με την Aegean, για αναχώρηση την Παρασκευή 15/04 και επιστροφή την Δευτέρα 18/04.

Στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, που είναι η «νέα Πράγα» στους ταξιδιωτικούς κύκλους, μας πετά με λιγότερα από 40€ η RyanAir σχεδόν όλο τον Απρίλιο (ενδεικτικά, την τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση την Πέμπτη 7/04 και επιστροφή την Τρίτη 12/04).

Η αιώνια Ρώμη, πάλι, κυμαίνεται από 40€ έως 50€, για τις περισσότερες ημερομηνίες του Απριλίου, με τα φτερά της RyanAir.

Μήπως προτιμάτε dolce vita στον ιταλικό βορρά; Το Μιλάνο με την easyJet δεν θα σας κοστίσει περισσότερα από 61€ για ένα ανοιξιάτικο long weekend, με αναχώρηση την Πέμπτη 21/04 και επιστροφή την Δευτέρα 25/04.

Η easyJet έχει επίσης να προτείνει Βερολίνο, με μόλις 63€, για αναχώρηση την Παρασκευή 15/04 και επιστροφή την Τρίτη 19/04.

Αν σας έμεινε καημός που δεν πήγατε τα Χριστούγεννα, να σας ενημερώσουμε ότι η Βιέννη είναι ωραιότατη –και πολύ φθηνότερη– και τον Απρίλιο, που η Aegean μας πετά εκεί με 128€ (αναχώρηση Παρασκευή 15/04 και επιστροφή Τρίτη 19/04).

Σε εντυπωσιακά χαμηλά για τα δεδομένα της επίπεδα κινείται και η Ζυρίχη, στην οποία μπορείτε επίσης να βρεθείτε με την Aegean τον Απρίλιο, αρκεί να διαθέσετε 125€. Τη συγκεκριμένη τιμή εντοπίσαμε για διάφορες ημερομηνίες –ενδεικτικά, για αναχώρηση Παρασκευή 15/04 και επιστροφή Τρίτη 19/04.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v