Χριστούγεννα στο εξωτερικό: 7 οργανωμένα ταξίδια

Επτά value for money οργανωμένα ταξιδιωτικά πακέτα για να κάνετε Χριστούγεννα στις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης.
Χριστούγεννα στο εξωτερικό: 7 οργανωμένα ταξίδια
Παρά τα όσα περνά τον τελευταίο καιρό, η Ευρώπη παραμένει η πιο όμορφη εκπρόσωπος των Χριστουγέννων. Οι πρωτεύουσές της ντύνονται στα γιορτινά τους και τα πιο γραφικά χωριά της στήνουν μαγευτικές χριστουγεννιάτικες αγορές, που μας βάζουν σε πειρασμό να αποχωριστούμε τους εγχώριους εορτασμούς. Και να κάνουμε Παραμονή στα βιεννέζικα δάση. Ή ρεβεγιόν στο Κάστρο της Πράγας. Ή Πρωτοχρονιά κάτω από το Big Ben. Ή Φώτα σε ένα πλοίο στον Βόσπορο και σε ένα σαλέ στα χιόνια του Μπάνσκο. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε 7 value for money οργανωμένα πακέτα ταξιδιωτικών γραφείων για αναχώρηση από Αθήνα, που καλύπτουν κάθε γούστο και εορταστικό budget. Διαλέγετε και παίρνετε.

Βιέννη-Σάλτσμπουργκ
Τι θα λέγατε για ένα οργανωμένο ταξίδι στην Αυστρία, από την πρωτεύουσα μέχρι το γλυκύτατο Σάλτσμπουργκ και τα μαγευτικά δάση της Βιέννης; Οι πιο παραμυθένιες αλλά και αυτοκρατορικές πόλεις της κεντρικής Ευρώπης εγγυώνται τα πιο κλασικά και αρχοντικά Χριστούγεννα της ζωής σας.
Romantic Christmas Market at Belvedere Palace
Πόσο: Από 245€ με το Ask2Travel
Τι περιλαμβάνει: Αεροπορικό ταξίδι μεταξύ Αθήνας-Βιέννης με Austrian ή Airberlin, διαμονή (από 4 ως 6 ημέρες) σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό, ξενάγηση στη Βιέννη και στο Σάλτσμπουργκ, καθώς και δωρεάν εκδρομή στα βιεννέζικα δάση Μάγιερλινγκ. Αναχωρήσεις στις 19,23,28 Δεκεμβρίου και 2,3,8 Ιανουαρίου. Δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου (150€).
Διαβάστε περισσότερα: Βιέννη – Βαλς με την ομορφιά  

Πράγα
Πύργοι, κάστρα, παλιές πλατείες, πολλή μπύρα και μια παλιά πόλη κόσμημα: Η πρωτεύουσα της Τσεχίας είναι παραμύθι καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Σκεφτείτε πώς θα είναι τις γιορτές.
White tree this year for Prague Christmas market HDR
Πόσο: Από 295€ με το Palmos Travel  
Τι περιλαμβάνει: Πτήσεις τσάρτερ από Αθήνα προς Πράγα και αντίστροφα, διαμονή 4 ή 5 ημερών σε ξενοδοχεία 4 αστέρων με πρωινό και τρία γεύματα, ξενάγηση στην παλιά πόλη της Πράγας και εκδρομή στην λουτρόπολη του Κάρλοβι Βάρι. Αναχωρήσεις στις 19,22,24,26,27,28,30,31 Δεκεμβρίου και 2,3 Ιανουαρίου. Δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου (140€).
Διαβάστε περισσότερα: Πράγα – Στην σκιά χιλίων πύργων  

Βουδαπέστη
Ο Δούναβης, οι φωτισμένες γέφυρες, τα μεθυστικά λουτρά, οι λόφοι της Βούδας και τα κομψά ρεστοράν της Πέστης. Η ουγγρική πρωτεύουσα είναι από τις δημοφιλέστερες γιορτινές επιλογές της Γηραιάς Ηπείρου και μπορεί άνετα να χριστεί η χριστουγεννιάτικη πρωτεύουσα της Ευρώπης.
Budapest
Πόσο: Από 369€ με το Joy Tours  
Τι περιλαμβάνει: Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βουδαπέστη-Αθήνα, διαμονή σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, ξενάγηση στη Βουδαπέστη, εκδρομή στα παραδουνάβια χωριά, βασιλικό γεύμα σε εστιατόριο, και προαιρετική εκδρομή στη Βιέννη. Αναχωρήσεις στις 19,23,24,26,29,30 Δεκεμβρίου και 3,6 Ιανουαρίου. Δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου (145-150€).
Διαβάστε περισσότερα: Βουδαπέστη – Τα μυστικά του Δούναβη  

Μπάνσκο
Θέλετε εξωτερικό αλλά ακόμη πιο οικονομικό; Το κορυφαίο βουλγαρικό resort υπόσχεται φθηνές γιορτές, αλλά με άφθονη πολυτέλεια και μπόλικα winter sports, μια ανάσα από την Ελλάδα.
Last sun over Bansko
Πόσο: Από 89€ με το Ask2Travel  
Τι περιλαμβάνει: Οδική μεταφορά (με διάφορες αφετηρίες, όπως Αθήνα, Χαλκίδα, Λαμία, Λάρισα, Βόλο, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη) στο Μπάνσκο, διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία (3 έως 5 αστέρων). Η τιμή των 89€ αφορά ταξίδι 2 διανυκτερεύσεων, ενώ μπορείτε να το παρατείνετε έως και τις 6 διανυκτερεύσεις (από 169€). Περιλαμβάνεται πρωινό ή ημιδιατροφή, ελεύθερη χρήση των παροχών σπα, δωρεάν μεταφορά στα τέρμιναλ του τελεφερίκ του χιονοδρομικού κέντρου και έκπτωση 15% στην ενοικίαση εξοπλισμού. Οργανώνονται επίσης προαιρετικές εκδρομές στη Σόφια, τον Εθνικό Δρυμό Ράζλογκ ή το Μοναστήρι Ρίλα. Αναχωρήσεις καθημερινά από 20/12.
Διαβάστε περισσότερα: Μπάνσκο – Λευκά και οικονομικά 

Λονδίνο
Χριστούγεννα πλάι στον Τάμεση ή αλλαγή της χρονιάς κάτω από το Big Ben; Αξιοθέατα ή βρετανικές pub; Ψώνια στην Oxford Street ή χάζι στο Notting Hill; Θέατρο ή clubbing; Το Λονδίνο έχει τα πάντα και δεν το χορταίνουμε ποτέ.
Natale a Knightsbridge / Christmas in Knightsbridge (Buon Natale!!! / Merry Christmas!!!) (Harrods, London, England)
Πόσο: 495€ με το Travel Idea  
Τι περιλαμβάνει: Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Λονδίνο-Αθήνα με την Aegean, ξενάγηση στην πόλη και το Βρετανικό Μουσείο, προαιρετική κρουαζιέρα στον Τάμεση, επίσκεψη στο Γκρίνουιτς, προαιρετικές εξορμήσεις στην Οξφόρδη και το Στράτφορντ, το Μπαθ ή το Στόουχετζ. Διαμονή για 4 νύχτες σε ένα από τα προσφερόμενα ξενοδοχεία με αγγλικό πρωινό. Δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων.
Διαβάστε περισσότερα: Low budget tips για να γνωρίσετε το Λονδίνο  

Κωνσταντινούπολη
Κάθε αργία είναι μια αφορμή να (ξανα)επισκεφτούμε μία από τις ομορφότερες και πιο ενδιαφέρουσες πόλεις που χτίστηκαν ποτέ πάνω στον πλανήτη, και τυχαίνει να είναι δίπλα μας, γεμάτη από μεθυστικά βυζαντινά χρώματα και πολυπολιτισμικές μυρωδιές.
ISTANBUL
Πόσο: Από 230€ με το Pyramis Travel  
Τι περιλαμβάνει: Αεροπορικά εισιτήρια με την Turkish ή την Aegean, διαμονή 4 ή 5 ημερών σε ξενοδοχεία 4 ή 5 αστέρων με πρωινό, ξενάγηση στην Πόλη, την Αγία Σοφία, το Μπλε Τζαμί, το Τοπ Καπί και τη Σκεπαστή Αγορά και κρουαζιέρα στα Πριγκιπονήσια. Δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου (135€).
Διαβάστε περισσότερα: 3 μέρες στην ωραιότερη Πόλη  

Παρίσι και Disneyland
Αν δεν έχετε υποκύψει στην τρομολαγνεία και την κινδυνολογία που αιωρείται πάνω από τη γαλλική πρωτεύουσα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις αρκετά χαμηλές, για τα παρισινά δεδομένα, τιμές αυτής της εποχής και να κάνετε Χριστούγεννα στη Μονμάρτη, στον Πύργο του Άιφελ και στον παράδεισο της ευρωπαϊκής Disneyland.
A Disneyland Paris Sunset
Πόσο: Από 388€ με τον Ginis Travel
Τι περιλαμβάνει: Πτήσεις Αθήνα-Παρίσι-Αθήνα με Air France, Swiss ή Aegean, διαμονή από 4 ως 6 μέρες σε ξενοδοχείο 3 ή 4 αστέρων, ξενάγηση στην πόλη του φωτός, από τη Μονμάρτη ως το Λούβρο και τις Βερσαλλίες, καθώς και στην μαγευτική Disneyland. Για όσους επιλέξουν ταξίδι άνω των 4 ημερών, υπάρχει η επιλογή ταξιδιού και στις χριστουγεννιάτικες αγορές της Νορμανδίας. Αναχωρήσεις από τα μέσα Νοεμβρίου (μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου ισχύει η ελάχιστη τιμή που αναφέρουμε πιο πάνω) και στη συνέχεια στις 17,23,26,30 Δεκεμβρίου και 2 Ιανουαρίου.
Διαβάστε περισσότερα: Τα top 15 tips για το Παρίσι
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v