Τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια τώρα

Ρώμη με 46€ ή Κωνσταντινούπολη με 98€; Σκανάρουμε τις προσφορές των αεροπορικών εταιρειών και εντοπίζουμε τα φθηνότερα εισιτήρια για τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2015.
Τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια τώρα
της Ηρώς Κουνάδη
 
Με το Πάσχα και τις τσιμπημένες του τιμές προ των πυλών, θα μάντευε κανείς ότι τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσουμε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια. Και θα μάντευε λάθος. Γιατί, όπως ίσως θυμάστε ότι έχουμε ξαναπεί, πάντα μετά τις «ακριβές» περιόδους ακολουθεί η καλύτερη εποχή για να ταξιδέψετε πληρώνοντας το ελάχιστο δυνατό αντίτιμο για αεροπορικά εισιτήρια. Κάτι σαν αγρανάπαυση για τις αεροπορικές εταιρείες. Ιδού λοιπόν πού θα ταξιδέψετε πάμφθηνα, αν κλείσετε τα εισιτήριά σας τώρα για τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2015.

(*) Disclaimer: Όλες οι τιμές είναι με επιστροφή, και περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων, επίναυλους καυσίμων και λοιπές χρεώσεις –αλλά όχι βαλίτσα παραδοτέα στο check-in. Δεν δημοσιεύουμε ποτέ προσφορές που δεν έχουμε ελέγξει ότι ισχύουν.

Στο σταθερά ανερχόμενο Αμβούργο της Γερμανίας μας πετάει η Aegean, στην τιμή έκπληξη των 122€ για τον Μάιο και 107€ για τον Ιούνιο. Ακόμα χαμηλότερη είναι για τον Ιούνιο η τιμή της easyJet, στα 95€.

Και μια που ξεκινήσαμε από τους ανερχόμενους προορισμούς, νέο δρομολόγιο για την πρωτεύουσα της Σλοβακίας, Μπρατισλάβα, εγκαινιάζει η RyanAir που μας πηγαίνει εκεί με 50€ μόνο.

Τι θα λέγατε για ένα ταξιδάκι ανακάλυψης μέχρι τη Βαρσοβία; Η RyanAir θα σας πετάξει εκεί με 76€.

Το Βελιγράδι παραμένει πάντα ένας από τους οικονομικότερους προορισμούς, με τις τιμές των εισιτηρίων της Aegean να μην ξεπερνούν τα 102€, ακόμα και στα τέλη Απριλίου. Τον δε Μάιο η τιμή αυτή πέφτει στα 88€.

Στα ίδια χαμηλά επίπεδα κινούνται και η Βουδαπέστη (στα 123€) και το Βουκουρέστι (στα 121€), αμφότερα με την Aegean. Η δε Κωνσταντινούπολη είναι σταθερά οικονομική: στα 107€ τον Μάιο, 98€ τον Ιούνιο. 

Η  Σμύρνη ρίχνει την τιμή ακόμα πιο χαμηλά: στα 91€ με την Aegean, σχεδόν καθημερινά από Μάιο μέχρι Σεπτέμβριο.

Το καλοκαιρινό της δρομολόγιο προς Βενετία εγκαινιάζει η Aegean τον Μάιο, και οι τιμές ακολουθούν πτωτική τάση μέχρι τον Ιούλιο του 2015, που φτάνουν στο χαμηλότερό τους, στα 153€.

Για ένα ταξιδάκι μέχρι το Βερολίνο τον Μάιο με την easyJet δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε περισσότερα από 97€. Η easyJet επίσης μας πετά στο Λονδίνο τον Ιούνιο, με 112€.

Αν, πάλι, ονειρεύεστε window shopping στο Μιλάνο, οι επιλογές σας είναι μπόλικες: στα 111€ Μάιο και Ιούνιο με την Aegean, στα 50€ με την easyJet, στα 40€ με την RyanAir.

Αρκετές είναι και οι επιλογές για τη Ρώμη: στα 116€ Μάιο και Ιούνιο με την Aegean, στα 46€ με την RyanAir, στα 130€ με την Alitalia ή με τη Vueling.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v