Άλλη μία low cost αεροπορική προσγειώνεται στην Αθήνα

Με πτήσεις από Αθήνα προς τα ελληνικά νησιά και την Ιταλία θα εγκαινιάσει την άφιξή της στην Αθήνα η low cost ισπανική αεροπορική εταιρία Volotea από τον προσεχή Απρίλιο.
Άλλη μία low cost αεροπορική προσγειώνεται στην Αθήνα
Μετά την άφιξη της Ryanair στο Ελ. Βενιζέλος, άλλη μία χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία μπαίνει δυναμικά στην ελληνική αγορά αερομεταφορών. Η ισπανική Volotea ανακοίνωσε πως από τον προσεχή Απρίλιο θα πραγματοποιεί πτήσεις από την Αθήνα προς ελληνικά νησιά και ιταλικές πόλεις σε πολύ χαμηλές τιμές.

Συγκεκριμένα, από την ερχόμενη θερινή περίοδο, θα συνδέει την Αθήνα με το Μπάρι, την Βενετία, το Παλέρμο και την Πίζα, αλλά και την Σαντορίνη. Επιπλέον, τον Απρίλιο της επόμενης χρονιάς σχεδιάζει να ξεκινήσει πτήσεις στα αεροδρόμια της Ζακύνθου και της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικότερα, από την Αθήνα οι πτήσεις θα έχουν ως εξής:
-Σαντορίνη: 4 πτήσεις την εβδομάδα από Μάιο ως Σεπτέμβριο
-Βενετία: Έως 3 πτήσεις την εβδομάδα από Απρίλιο ως Οκτώβριο
-Μπάρι: 2 πτήσεις την εβδομάδα από Ιούνιο ως Σεπτέμβριο
-Παλέρμο: 2 πτήσεις την εβδομάδα από Ιούνιο ως Σεπτέμβριο
-Πίζα/Τοσκάνη: 2 πτήσεις την εβδομάδα από Ιούνιο ως Σεπτέβριο

Η εταιρία έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της συνέχισης των δρομολογίων και τον χειμώνα, εφόσον υπάρξει ζήτηση. Οι πτήσεις εσωτερικού ξεκινούν από τα 23,17€ one way και εξωτερικού από 56€. Η Volotea ήδη πραγματοποιεί πτήσεις τσάρτερ από το εξωτερικό προς 10 ελληνικά αεροδρόμια τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας μεταφέρει περίπου 200.000 επιβάτες.

Μάθετε περισσότερα και κλείστε εισιτήρια εδώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v