Οργανωμένα ταξίδια στο εξωτερικό που συμφέρουν

Επτά ημέρες στην Κεντρική Ευρώπη με 375€ το άτομο, όλα πληρωμένα; Τα ταξιδιωτικά γραφεία έχουν κέφια αυτή την περίοδο, κι εμείς ξεχωρίζουμε τα καλύτερα πακέτα.
Οργανωμένα ταξίδια στο εξωτερικό που συμφέρουν
της Ηρώς Κουνάδη

Ακόμα και οι υπέρμαχοι της ανεξαρτησίας που προσφέρουν τα do-it-yourself ταξίδια θα παραδεχτούν ότι υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις στις οποίες τα ταξίδια με γκρουπ συμφέρουν. Μία από αυτές είναι τα μακρινά, εκτός Ευρώπης, ταξίδια που βγαίνουν πολύ οικονομικότερα απ’ ό,τι αν τα κλείνατε μόνοι σας. Μία άλλη είναι τα ταξίδια που απαιτούν πολλές μετακινήσεις –επειδή, ας πούμε, θέλετε να δείτε πολλές διαφορετικές πόλεις στην ίδια χώρα– και άρα πολλή οργάνωση από μέρους σας, την οποία μπορεί να μην έχετε τον χρόνο ή την διάθεση να κάνετε. Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε με περισσότερα παραδείγματα, αλλά λέμε να αφήσουμε τα δελεαστικά πακέτα οργανωμένων ταξιδιών που συγκεντρώσαμε παρακάτω να μιλήσουν μόνα τους.

(*) Disclaimer: Τα μακρινά, εκτός Ευρώπης, και αυτά που λέμε «ταξίδια ζωής» είναι προφανώς ακριβά. Βγαίνουν, όμως, και πάλι κατά πολύ οικονομικότερα απ’ ό,τι αν τα οργανώνατε μόνοι σας, και γι’ αυτό τα συμπεριλαμβάνουμε σε μια λίστα με ταξιδιωτικά πακέτα που συμφέρουν. 

Πράγα-Νις-Βουδαπέστη-Κρακοβία με το Manessis Travel 
Αναχώρηση: 17 Δεκεμβρίου ή 6 Ιανουαρίου
7 ημέρες, 375€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τέσσερις πανέμορφες πόλεις, μετακινήσεις οδικώς από την Αθήνα στην Πράγα με ενδιάμεσες διανυκτερεύσεις σε καθεμία από τις πόλεις που αναφέρονται πιο πάνω, και επιστροφή αεροπορικώς από την Πράγα στην Αθήνα. Όλες οι διανυκτερεύσεις γίνονται σε ξενοδοχεία 4 αστέρων, με πρωινό και ένα γεύμα καθημερινά. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης ξεναγήσεις σε κάθε πόλη και επίσκεψη στο Άουσβιτς, έξω από την Κρακοβία. 

Ο γύρος της Ισπανίας με το Signature Travel 
Αναχωρήσεις: 19 και 26 Νοεμβρίου, 3 Δεκεμβρίου
10 ημέρες, 565€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Η Βαρκελώνη, το Φιγκέρες, η Μαδρίτη, η Βαλένθια και το Τολέδο γεμίζουν ένα απόλυτα ιβηρικό ταξίδι γνωριμίας με την πανέμορφη Ισπανία. Το πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με την Aegean, διαμονή σε ξενοδοχεία 4 αστέρων, πρωινό και δείπνο καθημερινά, και ξεναγήσεις σε κάθε πόλη. 

Ντουμπάι και Άμπου Ντάμπι με το Manessis Travel
Αναχώρηση: 29 Νοεμβρίου
4, 5 ή 6 μέρες, από 455€ το άτομο

Τόσο εξωτικά, κι όμως τόσο κοντά… Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν κάτι για όλους, και το Manessis Travel μας προσκαλεί να τα γνωρίσουμε από κοντά, προσφέροντας τρία διαφορετικά πακέτα για να διαλέξετε αναλόγως με τις προτιμήσεις και το budget σας. Το τετραήμερο πακέτο, που κοστίζει μόλις 455€ το άτομο, περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και διανυκτερεύσεις σε πολυτελές ξενοδοχείο με πρωινό. Το 5ήμερο πρόγραμμα (στα 590€ το άτομο) περιλαμβάνει επιπλέον ξενάγηση στην πόλη του Ντουμπάι, γεύμα, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, σαφάρι με 4x4 και βεδουίνικο πάρτι. Τέλος, το 6ήμερο πακέτο (στα 775€ το άτομο) περιλαμβάνει εκτός όλων αυτών και ολοήμερη εκδρομή με γεύμα στο Άμπου Ντάμπι. 

Τανζανία με το Versus Travel 
Αναχωρήσεις: 22 και 29 Νοεμβρίου, 6 Δεκεμβρίου
12 ημέρες, 2.599€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Ταξίδι ζωής που περιλαμβάνει ξενάγηση στην πρωτεύουσα της Ζανζιβάρης, την πανέμορφη Stonetown, επίσκεψη στη λίμνη Εγιάσι και τις τοπικές φυλές Χατζάμπε και Ντατόγκα, σαφάρι σε τρία εθνικά πάρκα (με διανυκτερεύσεις σε πολυτελή lodges στο περίφημο Σερενγκέτι, το Νγκορονγκόρο με τους ρινόκερους και το λιγότερο διάσημο Ταρανγκίρε), ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Ζανζιβάρη, πλήρη διατροφή κατά τη διάρκεια των σαφάρι και ημιδιατροφή στο υπόλοιπο πρόγραμμα.

Σεϋχέλλες με το Travel Plan
Αναχωρήσεις: από 1η Νοεμβρίου
7 ημέρες, 1.237€ το άτομο

Το εξωτικό ταξίδι των ονείρων μας περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με την Emirates, διαμονή σε δωμάτια με θέα στη θάλασσα στο 4άστερο Bliss Hotel και μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και το ξενοδοχείο. Το Travel Plan διαθέτει αρκετά ακόμα πακέτα για τις Σεϋχέλλες, σε τιμές που ποικίλλουν ανάλογα με το ξενοδοχείο και τον αριθμό των διανυκτερεύσεων. Δείτε τα όλα συγκεντρωμένα εδώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v