Ryanair: 100.000 εισιτήρια για πτήσεις από 9,99€

Νέα προσφορά «τρέχει» στην ιστοσελίδα της Ryanair για τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, με τιμή εκκίνησης 9,99€ για τους έξι προορισμούς από Αθήνα.
Ryanair: 100.000 εισιτήρια για πτήσεις από 9,99€
Με λιγότερα από 10€ μαζί με τους φόρους, η Ryanair επιστρέφει με νέο κύκλο προσφορών για τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού από την Αθήνα. Συγκεκριμένα, η low cost αεροπορική εταιρία προσφέρει 100.000 εκπτωτικά εισιτήρια, τα οποία ξεκινούν από την τιμή των 9,99€ και θα είναι διαθέσιμα ως τις 24 Μαρτίου.

Η προσφορά ισχύει και για τους έξι προορισμούς στους οποίους θα πετούν τα αεροσκάφη της με αφετηρία την Αθήνα, ήτοι Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ρόδο, Λονδίνο, Μιλάνο και Πάφο. Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν από την 1η Απριλίου – σημειώστε πως θα πραγματοποιούνται 160 πτήσεις εβδομαδιαίως προς αυτούς τους προορισμούς, ενώ η σύνδεση Αθήνας-Θεσσαλονίκης θα γίνεται δέκα φορές ημερησίως.

Σε συνέντευξη τύπου, ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Μάικλ Ο’Λίρι, δήλωσε πως το ερχόμενο φθινόπωρο θα ανακοινωθούν και νέοι προορισμοί από το Ελευθέριος Βενιζέλος, ενώ στόχος της εταιρίας είναι να γίνει στα επόμενα χρόνια η νούμερο ένα αεροπορική εταιρία στην Ελλάδα. Επεσήμανε μάλιστα πως τα αθηναϊκά δρομολόγια έχουν ήδη σπάσει κάθε ρεκόρ προκρατήσεων.

Μάθετε περισσότερα και δείτε τις προσφορές της Ryanair εδώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v