ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

H Ryanair έρχεται στην Αθήνα τον Απρίλιο!

Την δημιουργία βάσης στο αεροδρόμιο της Αθήνας ανακοίνωσε η Ryanair, που θα ξεκινήσει με έξι προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού τον Απρίλιο του 2014.

H Ryanair έρχεται στην Αθήνα τον Απρίλιο!

Η κορυφαία low cost αεροπορική εταιρία «προσγειώνεται» στην Αθήνα. Η Ryanair, σε συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε το πρωί της Τρίτης ανακοίνωσε την δημιουργία βάσης στο αεροδρόμιο της ελληνικής πρωτεύουσας και την έναρξη πτήσεων από τον ερχόμενο Απρίλιο.

Συγκεκριμένα, η Ryanair θα πραγματοποιεί από την Αθήνα πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, αρχής γενομένης από τους εξής έξι προορισμούς: Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Χανιά, Πάφο, Λονδίνο και Μιλάνο. Μάλιστα, η εταιρία ανακοίνωσε πως από την στιγμή που θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις, θα «τρέξει» προσφορά για τα δρομολόγια εξωτερικού με εισιτήρια από 12€ για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο και κρατήσεις από τις 15 ως τις 20 Ιανουαρίου.

Η βάση της εταιρίας στην Αθήνα θα φιλοξενεί δύο αεροσκάφη, ενώ η επένδυση της Ryanair ανέρχεται στα 280 εκατομμύρια δολάρια και θα περιλαμβάνει 1.200 νέες θέσεις εργασίας, με 154 εβδομαδιαίες πτήσεις που αναμένονται να φέρουν 1,2 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Υπάρχεις μόνο αν είσαι ελεύθερος να κάνεις πράγματα χωρίς προφανή στόχο, χωρίς αιτιολογία και, πάνω απ’ όλα, έξω από τη δικτατορία των πεποιθήσεων κάποιου άλλου."

Nassim Nicholas Taleb, Αμερικανολιβανέζος οικονομολόγος

  • 323 π.Χ. - Πεθαίνει ο Αλέξανδρος ο Μέγας, ο βασιλιάς των Μακεδόνων και κατακτητής της Περσικής Αυτοκρατορίας.
    1926 - Πεθαίνει ο Αντόνιο Γκαουντί, ο Καταλανός αρχιτέκτονας, που "στόλισε" τη Βαρκελώνη.
    1967 - Σαν σήμερα λήγει ο Πόλεμος των Έξι Ημερών με συμφωνία ανακωχής μεταξύ Ισραήλ και Συρίας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2