ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Δωρεάν Internet για τους επιβάτες

Νέες ψηφιακές υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων και δωρεάν πρόσβαση στο Internet, προσφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους ταξιδιώτες του καλοκαιριού. Δείτε τις αναλυτικά.
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Δωρεάν Internet για τους επιβάτες
Δωρεάν πρόσβαση στο Internet, καθώς και άλλες ψηφιακές ευκολίες θα έχουν στην διάθεσή τους οι επιβάτες που θα χρησιμοποιήσουν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις καλοκαιρινές τους μετακινήσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι επιβάτες του Αυγούστου θα μπορούν μέσω του φορητού τους υπολογιστή με χρήση usb stick ή του κινητού τους τηλεφώνου να έχουν πρόσβαση στο Internet με την υπηρεσία βελτιωμένης ψηφιακής επικοινωνίας που παρέχεται σε βαγόνια με την αντίστοιχη ένδειξη.

Επίσης:

*Στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθήνας η υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΣΕ Free Wi-Fi Hot Spot παρέχει δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης για τριάντα λεπτά.

* Όσοι επιβάτες έχουν προορισμό τη Θεσσαλονίκη, θα μπορούν να συνδυάσουν τη μεταφορά τους στις συνοικίες της πόλης με την υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ, έχοντας σημαντική έκπτωση στο κόμιστρο.

* Οι επιβάτες που θα μετακινηθούν μπορούν να προγραμματίσουν το ταξίδι τους με μεμονωμένες ή συνδυασμένες προσφορές για μειωμένες τιμές εισιτηρίων. Με έγκαιρη και ηλεκτρονική κράτηση, αλλά και κράτηση μετ' επιστροφής οι μειώσεις των τιμών των εισιτηρίων είναι ως εξής:

α) ο επιβάτης που αγοράζει εισιτήριο σε χρόνο μεγαλύτερο των 2 ημερών από την ημέρα αναχώρησης της αμαξοστοιχίας με βάση το παραπάνω τιμολόγιο έχει μείωση κατά 15% επί της τιμής του εισιτηρίου,
β) ο επιβάτης που αγοράζει εισιτήριο μέσω του διαδικτύου επιπλέον έχει μείωση κατά 10% επί της τιμής του εισιτηρίου,
γ) επιπλέον μείωση 20% έχει ο επιβάτης που αγοράζει εισιτήριο μετ’ επιστροφής.

Οι παραπάνω προσφορές μπορούν να εφαρμοσθούν και συνδυαστικά.

* Οι ταξιδιώτες που επιλέγουν αποκλειστικά το διαδίκτυο για την κράτηση των εισιτηρίων τους μπορούν να επωφεληθούν με ειδικές τιμολογιακές προσφορές, για εισιτήρια απλής διαδρομής με αμαξοστοιχίες Intercity. Συγκεκριμένα, διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων Β’ θέσης: στην τιμή των 9 €, στην τιμή των 19 €, στην τιμή των 29 € και εφόσον πρόκειται για εισιτήριο Α’ θέσης στην τιμή των 39 €.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v