Συγγνώμη του BBC για το… πέος στο πριγκιπικό κεφάλι

Το BBC πρόβαλε κατά λάθος φωτογραφία του πρίγκιπα Ουίλιαμ με ένα… πέος ζωγραφισμένο στο κεφάλι του, και έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη.
Συγγνώμη του BBC για το… πέος στο πριγκιπικό κεφάλι
Μόλις λίγα δέκατα του δευτερολέπτου και ένα παιδαριώδες αστείο στο πλατό του BBC στάθηκαν ικανά να προκαλέσουν κύμα γέλιου αλλά και σκανδαλώδεις αναφορές στα social media: Το BBC πρόβαλε κατά λάθος εικόνα, στην οποία κάποιος είχε ζωγραφίσει ένα πέος στο κεφάλι του πρίγκιπα Ουίλιαμ, γεγονός που δεν έμεινε απαρατήρητο και ανάγκασε το δημόσιο φορέα της βρετανικής τηλεόρασης να ζητήσει συγγνώμη.

Συγκεκριμένα, σε τηλεοπτικό σποτ που περιείχε πλάνα από ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού, ένα μικρό πλάνο ξέφυγε στο μοντάζ και περιλήφθηκε, παρ’ ότι περιείχε μια εφημερίδα, δίπλα στην οποία φιγουράριζε φωτογραφία με το πρόσωπο του πρίγκιπα. Πάνω του, κάποιος είχε ζωγραφίσει γυαλιά και μουστάκι, είχε μαυρίσει τα δόντια του και προσέθεσε με μαύρο μαρκαδόρο ένα μόριο στο κεφάλι του.

Κάποιοι παρατηρητικοί τηλεθεατές εντόπισαν το στιγμιότυπο και το επεσήμαναν στα κοινωνικά δίκτυα, ζητώντας από την δημόσια τηλεόραση της Βρετανίας να είναι πιο προσεκτική.

Το BBC με τη σειρά του έσπευσε να ζητήσει επισήμως συγγνώμη για την απρέπεια στο πρόσωπο του 31χρονου πρίγκιπα, ο οποίος αυτή την περίοδο χαίρει άδειας από τα καθήκοντά του, λόγω της γέννησης του παιδιού του, πρίγκιπα Γεωργίου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v