Εθελοντισμός: Πού θα πάτε φέτος διακοπές;

Είστε 18-28 ετών; Θα θέλατε να συνδυάσετε τις διακοπές σας με την προσφορά; Το πρόγραμμα «Διακοπές και Εθελοντισμός» που προκήρυξε η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς προσφέρει τη δυνατότητα εθελοντικής εργασίας στα ταχυδρομεία των τουριστικών περιοχών (ναι, και των νησιών).
Εθελοντισμός: Πού θα πάτε φέτος διακοπές;
Σαράντα θέσεις εθελοντικής εργασίας ζητούν… τουρίστες. Το πρόγραμμα «Διακοπές και Εθελοντισμός» που προκήρυξε η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, προσφέρει τη δυνατότητα εθελοντικής εργασίας στα ταχυδρομεία των νησιών και άλλων τουριστικών προορισμών. Αν είστε 18-28 και σας ενδιαφέρει να δώσετε διαφορετική «χροιά» στις φετινές διακοπές σας, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή.

Πού, πότε & πώς
Πού: κυρίως σε ελληνικά νησιά, αλλά και άλλες τουριστικές περιοχές της χώρας
Πότε: Ιούλιο ή Αύγουστο. Συγκεκριμένα, οι θέσεις που διατίθενται φέτος είναι 20 για την περίοδο 1-29 Ιουλίου και 20 για την περίοδο 1-29 Αυγούστου.
Πώς: Το πρόγραμμα καλύπτει τη διατροφή, τη διαμονή και τη μεταφορά των εθελοντών.

Η διαδικασία
Μπορείτε να καταθέσετε την αίτησή σας ηλεκτρονικά, στην ενότητα «On Line Εξυπηρέτηση» της ιστοσελίδας neagenia.gr, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα είναι διαθέσιμη από Τετάρτη 08/6 έως και Τετάρτη 15/6. Η επιλογή θα γίνει με δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση, την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο αμφιθέατρο της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς (Αχαρνών 417). Προσοχή: Για να μπορέσετε να στείλετε την αίτηση, θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή μέλους στην υπηρεσία του site.

Ποιοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή
- Έλληνες ή υπήκοοι κράτους μέλους της Ε.Ε.
- ηλικίας 18-28 ετών
- κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου ή ισόβαθμου εκπαιδευτικού ιδρύματος της αλλοδαπής
- γνώστες μίας τουλάχιστον γλώσσας της Ε.Ε., εκτός της ελληνικής

Καλό καλοκαίρι!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v