ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Εθελοντισμός: Πού θα πάτε φέτος διακοπές;

Είστε 18-28 ετών; Θα θέλατε να συνδυάσετε τις διακοπές σας με την προσφορά; Το πρόγραμμα «Διακοπές και Εθελοντισμός» που προκήρυξε η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς προσφέρει τη δυνατότητα εθελοντικής εργασίας στα ταχυδρομεία των τουριστικών περιοχών (ναι, και των νησιών).

Εθελοντισμός: Πού θα πάτε φέτος διακοπές;

Σαράντα θέσεις εθελοντικής εργασίας ζητούν… τουρίστες. Το πρόγραμμα «Διακοπές και Εθελοντισμός» που προκήρυξε η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, προσφέρει τη δυνατότητα εθελοντικής εργασίας στα ταχυδρομεία των νησιών και άλλων τουριστικών προορισμών. Αν είστε 18-28 και σας ενδιαφέρει να δώσετε διαφορετική «χροιά» στις φετινές διακοπές σας, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή.

Πού, πότε & πώς
Πού: κυρίως σε ελληνικά νησιά, αλλά και άλλες τουριστικές περιοχές της χώρας
Πότε: Ιούλιο ή Αύγουστο. Συγκεκριμένα, οι θέσεις που διατίθενται φέτος είναι 20 για την περίοδο 1-29 Ιουλίου και 20 για την περίοδο 1-29 Αυγούστου.
Πώς: Το πρόγραμμα καλύπτει τη διατροφή, τη διαμονή και τη μεταφορά των εθελοντών.

Η διαδικασία
Μπορείτε να καταθέσετε την αίτησή σας ηλεκτρονικά, στην ενότητα «On Line Εξυπηρέτηση» της ιστοσελίδας neagenia.gr, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα είναι διαθέσιμη από Τετάρτη 08/6 έως και Τετάρτη 15/6. Η επιλογή θα γίνει με δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση, την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο αμφιθέατρο της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς (Αχαρνών 417). Προσοχή: Για να μπορέσετε να στείλετε την αίτηση, θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή μέλους στην υπηρεσία του site.

Ποιοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή
- Έλληνες ή υπήκοοι κράτους μέλους της Ε.Ε.
- ηλικίας 18-28 ετών
- κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου ή ισόβαθμου εκπαιδευτικού ιδρύματος της αλλοδαπής
- γνώστες μίας τουλάχιστον γλώσσας της Ε.Ε., εκτός της ελληνικής

Καλό καλοκαίρι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ο σκοπός δεν είναι να βλέπουμε αυτό που είναι θολό σε κάποια απόσταση, αλλά να κάνουμε αυτό που είναι χειροπιαστό μπροστά μας."

Τόμας Καρλάιλ, Άγγλος συγγραφέας

  • 1868 - Ο παλαίμαχος αγωνιστής Δημήτριος Πετροπουλάκης, αρχηγός εθελοντικού σώματος Μανιατών 1.000 ανδρών, συνοδευόμενος και από το γιό του Λεωνίδα, από το Γύθειο, αποβιβάζεται στον όρμο κοντά στα χωράφια Μυλοποτάμου Κρήτης, για να ενισχύσει τον αγώνα στο νησί.
    1971 - Το σοβιετικό διαστημόπλοιο Mars 2 προσεδαφίζεται στον πλανήτη Άρη.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v