Τριήμερο Χριστουγέννων: Δέκα last minute αποδράσεις

Τα Χριστούγεννα είναι σε απόσταση αναπνοής , η οικονομική κρίση δεν φαίνεται να επηρεάζει τους «γιορτινούς» ταξιδιώτες και οι θέσεις για τους προορισμούς του εξωτερικού είναι πλέον ελάχιστες. Ψάχνουμε και – μετά βίας – βρίσκουμε τα τελευταία διαθέσιμα πακέτα.
Τριήμερο Χριστουγέννων: Δέκα last minute αποδράσεις
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Είναι απορίας άξιον πώς, εν μέσω οικονομικής κρίσης, τα ταξιδιωτικά γραφεία δέχονται «καταιγισμό» κρατήσεων για τα οργανωμένα ταξίδια στο εξωτερικό. Τα διαθέσιμα πακέτα που βρήκαμε για τα φετινά Χριστούγεννα είναι αισθητά λιγότερα σε σχέση με πέρυσι και προκύπτουν κυρίως από ακυρώσεις που έγιναν – κυριολεκτικά – την τελευταία στιγμή. Βιέννη, Λονδίνο, Κωνσταντινούπολη, Άμστερνταμ, Παρίσι και Ρώμη, είχαν ακόμα κενές θέσεις μέχρι και την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, οπότε αν αφήσατε για ακόμη μια φορά τις χριστουγεννιάτικες σας αποδράσεις στο έλεος της θεάς Τύχης, προλαβαίνετε να κλείσετε, ακόμα και σήμερα, θέση για μερικές από τις λαμπερότερες ευρωπαϊκές πόλεις.

*All time classic χειμερινός προορισμός και δη χριστουγεννιάτικος, η ονειρική Βιέννη δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν επισκέπτη ασυγκίνητο. Η Όπερα της (Staatsoper), τα εντυπωσιακά της Πανεπιστήμια, τα επιβλητικά θέατρα, τα καταπράσινα πάρκα, είναι μερικά μόνο από τα αξιοθέατα αυτής της «too good to be true» πόλης. Το Manessis Travel έχει ακόμα θέσεις για Βιέννη με αναχώρηση στις 24 Δεκεμβρίου και επιστροφή στις 28 Δεκεμβρίου. Το πακέτο κοστίζει 885€ για δίκλινο στο ξενοδοχείο Hilton Vienna με χριστουγεννιάτικο μπουφέ, 890€ για δίκλινο στο Le Meridien και 745€ με διαμονή στο Am Konzerthaus. Όλες οι παραπάνω τιμές είναι ανά άτομο με πτήσεις της Austrian Airlines περιλαμβανομένων φόρων.  Αναλυτικό πρόγραμμα του ταξιδιού θα βρείτε εδώ.


*Must προορισμός, ιδιαίτερα για τους Έλληνες, το Λονδίνο προσφέρει πολύ περισσότερα στον επισκέπτη απ’ όσα θα περίμενε να δει σε μια τυπική πόλη της Μεγάλης Βρετανίας.Το Manessis Travel έχει διαθέσιμες θέσεις για αναχώρηση 24 Δεκεμβρίου και επιστροφή στις 28. Για διαμονή στο τεσσάρων αστέρων Sas Radisson Portman θα πληρώσετε 763€ το άτομο με ημιδιατροφή, ενώ στο πεντάστερο Intercontinental London Park Deluxe οι πέντε μέρες θα σας στοιχίσουν 815€ με φόρους. Αναλυτικά το πρόγραμμα του πακέτου θα βρείτε εδώ.

Διαθέσιμες θέσεις για Λονδίνο βρήκαμε και στο 24Hours Travel με αναχώρηση 24 Δεκεμβρίου από Αθήνα και επιστροφή στις 28. Η διαμονή είναι στο τεσσάρων αστέρων Holiday Inn Regents Park και κοστίζει 780€ συμπεριλαμβανομένων πρωινού και φόρων αεροδρομίου. Δείτε αναλυτικά το πακέτο εδώ. 

Τέλος, η Tui έχει διαθέσιμες θέσεις στα πακέτα για Λονδίνο για 24 με 27 Δεκεμβρίου (τέσσερεις ημέρες) με διαμονή στο Holiday Inn (710€ με φόρους και αγγλικό πρωινό) και για 24 με 28 Δεκεμβρίου (πέντε ημέρες) με διαμονή στο ίδιο ξενοδοχείο (780€ με φόρους και πρωινό). Αναλυτικό πρόγραμμα τις εκδρομής θα βρείτε στα σχετικά documents του κειμένου.

*Αν προτιμάτε έναν πιο κοντινό προορισμό για να περάσετε τις μέρες των Χριστουγέννων, βρήκαμε διαθέσιμες θέσεις για Κωνσταντινούπολη με το Manessis Travel για 24 με 28 Δεκεμβρίου, με 772€ το άτομο και διαμονή στο πολυτελές Intercontinental. Στην τιμή περιλαμβάνονται πρωινό και φόροι αεροδρομίου, ενώ αν θέλετε δωμάτιο με θέα τον Βόσπορο, υπάρχει επιβάρυνση 40€ κατά άτομο.


*Για την Πόλη του Φωτός και του Έρωτα, στο χριστουγεννιάτικο Παρίσι,  το Manessis Travel έχει ακόμα διαθέσιμες θέσεις για 24 με 28 Δεκεμβρίου με διαμονή στο κεντρικό ξενοδοχείο The Westin Paris. Το πακέτο κοστίζει 910€ ανά άτομο και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μπουφέ, πρόγευμα, φόρους αεροδρομίου, ξενάγηση στην πόλη και ολοήμερη επίσκεψη στην Disneyland.


*Αν πάντα θέλατε να ταξιδέψετε στην «Αιώνια Πόλη» τις μέρες των Χριστουγέννων, τότε προλαβαίνετε ακόμα να κλείσετε θέση στην πενταήμερη εκδρομή του Cosmorama σε Ρώμη, Βατικανό και Φλωρεντία. Το πακέτο κοστίζει 750€ το άτομο για διαμονή σε δίκλινο τετράστερου ξενοδοχείου (Cicerone ή Palatino) και περιλαμβάνει φόρους αεροδρομίου, ξεναγήσεις και πρωινό


* Αδιαφιλονίκητη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα της ελευθερίας, το Άμστερνταμ είναι ακόμα ένας όμορφος προορισμός για να περάσετε τις μέρες των Χριστουγέννων, μιας και τα συνδυάζει όλα: τέχνη, εξοχές, πολιτιστικές εκδηλώσεις, ρομαντικές βόλτες και φυσικά δεκάδες cofee shops! Βρήκαμε θέσεις για πενταήμερη εκδρομή στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας και στα ψαροχώρια Μάρκεν & Βόλενταμ στο Cosmorama με 780€ για διαμονή στο NH Barbizon με φόρους αεροδρομίου και πρωινό και 700€ για διαμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων (Novotel και NH Doelen). Δείτε αναλυτικά το πακέτο εδώ.



Στο Άμστερνταμ μας ταξιδεύει και η Tui σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο  Διαθέσιμες θέσεις υπάρχουν μόνο για 26 με 29 Δεκεμβρίου, με διαμονή σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων και κόστος 740€ ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων φόρων αεροδρομίου και πρωινού. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδρομή θα βρείτε στα σχετικά documents του κειμένου.


Σε έναν τόπο με πλούσια και σπουδαία ιστορία, μαγευτικές παραλίες, κρυστάλλινα νερά, ατέλειωτες ερήμους και εξωτικές οάσεις, στην πανέμορφη Αίγυπτο, μας ταξιδεύει η Versus Travel. Προλαβαίνετε ακόμα να κλείσετε για την πενταήμερη εκδρομή, με τιμές που ξεκινάνε από 565€ με διαμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, περιλαμβανομένων φόρων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πακέτο, κάντε κλικ εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v