Οι καλύτερες παραλίες της Χαλκιδικής

Κρυστάλλινα και τιρκουάζ νερά, φυσικό τοπίο να χαζεύεις με τις ώρες, γαλήνη αλλά και ξεφάντωμα. Αυτές είναι οι κορυφαίες παραλίες της Χαλκιδικής.
Οι καλύτερες παραλίες της Χαλκιδικής

Η ομορφιά της Χαλκιδικής και των νερών της είναι μοναδική και αυτό δύσκολα κανείς θα το αμφισβητήσει.

Όσοι έχουν βουτήξει στα υπέροχα νερά της ξέρουν. Οι υπόλοιποι, πάρτε μια γεύση από τις πιο εξωτικές, δημοφιλείς και εναλλακτικές παραλίες της και οργανώστε το επόμενο σας ταξιδάκι.

Ακτή Κοβιού



Μικρή, βοτσαλωτή και με πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά, η Ακτή Κοβιού θυμίζει εξωτικό νησί, είναι σε μεγάλο μέρος ανοργάνωτη, ενώ διαθέτει και επιλογές για water sports.

Καλαμίτσι



Το πανέμορφο Καλαμίτσι διαθέτει ψιλή άμμο, καταγάλανα νερά και ένα μικρό νησάκι σε απόσταση αναπνοής που προκαλεί για… στοιχήματα ύπτιου και πεταλούδας μέχρι τις όχθες του.

Έθνικ



Οργανωμένη παραλία που παίρνει το όνομά της από το ομώνυμο μπητσόμπαρο και εντυπωσιάζει με τα όμορφα νερά της, προσφέροντας ένα από τα πιο ρομαντικά ηλιοβασιλέματα της Χαλκιδικής.

Καβουρότρυπες



Μικρές αμμουδερές «παραλιούλες» και εξωτικά γαλαζοπράσινα νερά συνθέτουν ένα τοπίο τόσο μοναδικό που διεκδικεί επάξια τον τίτλο της καλύτερης των καλυτέρων παραλιών της Χαλκιδικής.

Πόρτο Κουφό



Το μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι της Ελλάδας προστατεύεται από δύο επιβλητικούς βράχους, οι οποίοι συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για βουτιές.

Κόχι



Η παραλία του Πόρτο Καράς είναι άρτια οργανωμένη, έχει απαλή άμμο και όμορφα νερά. Εδώ θα κάνεις το μπάνιο σου συντροφιά με… πελαργούς.

Αρμενιστής



Γνωστός για το κάμπινγκ του, ο Αρμενιστής έχει ίσως τα πιο τιρκουάζ νερά της Σιθωνίας. Μια βουτιά θα σε πείσει.

Τρανή Αμμούδα



Όνομα και πράγμα αυτή η τεράστια παραλία με τα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά και την απαλή άμμο, στην οποία θα βρεις επιλογές για ξαπλώστρες αλλά και θέσεις για να απλώσεις την ψάθα σου.

Βουρβουρού



Έχει μεγάλη αμμουδιά, είναι πολύ καλά οργανωμένη και - ειδικά προς το βραδάκι που ο ήλιος αρχίζει να βασιλεύει - το τοπίο εδώ γίνεται απόκοσμα όμορφο.

Καρύδι



Κοντά στην Βουρβουρού, σε αυτήν την παραλία οι λευκοί βράχοι ξεφυτρώνουν μέσα από νερά πάνω στα οποία καθρεφτίζεσαι άνετα.

Σάνη



Λευκή άμμος, τιρκουάζ νερά, εγκαταστάσεις φιλικές προς οικογένειες και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. Με άλλα λόγια, σκηνικό από εξωτικό παράδεισο, στο πρώτο πόδι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v