Προσφορές και εκπτώσεις σε πλοία και καράβια

Κι όμως τα ακτοπλοϊκά σου μπορούν να είναι φτηνότερα. Δες ποιες προσφορές παρέχουν οι ακτοπλοϊκές εταιρείες.
Προσφορές και εκπτώσεις σε πλοία και καράβια
Τα ακτοπλοϊκά είναι το «αγκάθι» των φετινών διακοπών, όμως όλο και κάτι μπορείς να γλιτώσεις αν επωφεληθείς από τις προσφορές των εταιρειών.

Δες τι εκπτώσεις παρέχουν για φοιτητές, κοινωνικές ομάδες, αλλά και κατόχους bonus cards.

Blue Star Ferries / Hellenic Seaways

Για την γραμμή Πειραιάς – Κρήτη με την κράτηση 4κλινης καμπίνας, το 4ο άτομο ταξιδεύει δωρεάν, ενώ υπάρχει έκπτωση 20% στα ακέραια εισιτήρια επιστροφής, στα βραδινά δρομολόγια.

Μέσω του προγράμματος Seasmiles (δες εδώ πώς θα γίνεις μέλος) υπάρχει 30% έκπτωση στα εισιτήρια για ΙΧ (20% για ασυνόδευτα) αυτοκίνητα για Κυκλάδες, 20% έκπτωση στα εισιτήρια επιβατών, 40% έκπτωση στα εισιτήρια για ΙΧ (20% για ασυνόδευτα) αυτοκίνητα για τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και 20% έκπτωση στα εισιτήρια επιβατών και 40% στα εισιτήρια για ΙΧ για τα Δωδεκάνησα.

Επίσης, οι φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων και φοιτητές που είναι κάτοχοι της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC έχουν 50% έκπτωση στα εισιτήρια.  Χορηγείται 50% έκπτωση σε μέλη πολύτεκνων οικογενειών για οικονομική θέση και αριθμημένα καθίσματα και 25% έκπτωση για διακεκριμένη θέση και καμπίνες.

Minoan Lines

Η εταιρεία διαθέτει οικογενειακή προσφορά 3+1 για τα δρομολόγια Πειραιάς - Κρήτη (Ηράκλειο και Χανιά), όπου με την κράτηση 4κλινης καμπίνας, το 4ο μέλος ταξιδεύει δωρεάν. Παράλληλα υπάρχει 30% έκπτωση στο εισιτήριο επιστροφής.

Αν έχετε κάρτα της οδικής βοήθειας ADAC δικαιούστε έκπτωση 20-25% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με ΙΧ, ενώ αν έχετε εκτελέσει τουλάχιστον ένα σκέλος διαδρομής με την Grimaldi Lines, έχετε 30% έκπτωση σε εισιτήρια για ΙΧ και εισιτήρια επιβατών.

Τέλος, αν είστε μέλη του προγράμματος Minoan Lines Bonus Club έχετε έκπτωση έως και 20% σε δρομολόγια πλοίων εσωτερικού και Ιταλίας. 

Για φοιτητές, η εταιρεία παρέχει 50% έκπτωση στα εισιτήρια και 20% στους ναύλους οχημάτων. Για πολύτεκνους, υπάρχει 50% έκπτωση για οικονομική θέση και αριθμημένα καθίσματα και 25% έκπτωση για διακεκριμένη θέση και καμπίνες.

Anek Lines

Προσφέρει 20% έκπτωση για επιβάτες και ΙΧ στο εισιτήριο επιστροφής από την Κρήτη για τα νυχτερινά δρομολόγια, και πακέτο καμπίνας 3+1, όπου ο 4ος επιβάτης ταξιδεύει δωρεάν. Το πακέτο ισχύει και για τη γραμμή Κυκλάδες - Κρήτη - Δωδεκάνησα.

Για τη γραμμή Ελλάδα - Ιταλία, η εταιρεία προσφέρει έκπτωση 20% σε ταυτόχρονη κράτηση εισιτηρίων άνω των 3 ατόμων, ενώ 20% έκπτωση δικαιούνται όλοι οι νέοι ταξιδιώτες από 17 έως 25 ετών, που ταξιδεύουν στις γραμμές Αδριατικής, μαζί με οχήματα.

Επίσης, υπάρχει 30% έκπτωση στις γραμμές εσωτερικού της Ιταλίας και στα εισιτήρια μετ’ επιστροφής, και 25% έκπτωση στα τροχόσπιτα, ενώ για τα μέλη του προγράμματος ANEK Smart υπάρχουν έως και 20% σε δρομολόγια πλοίων εσωτερικού και Ιταλίας.  

Για φοιτητές, χορηγείται 50% έκπτωση και 20%  έκπτωση στους ναύλους οχημάτων για Ηράκλειο και 50% για Χανιά. Για πολύτεκνους, χορηγείται 50% έκπτωση και 30% σε μέλη τρίτεκνων οικογενειών για οικονομική θέση, καθώς επίσης και 20% έκπτωση σε ναύλο οχήματος και για τις 2 κατηγορίες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v