Τώρα είναι η ευκαιρία να κλείσεις αεροπορικά εισιτήρια

Βιέννη με 25€ και Σικελία με 30€ πήγαινε-έλα, κανείς; Οι τιμές των αεροπορικών για το φθινόπωρο θα σε βάλουν σίγουρα σε πειρασμό να πάρεις ρίσκα.
Τώρα είναι η ευκαιρία να κλείσεις αεροπορικά εισιτήρια
Ο Σεπτέμβρης ήταν παραδοσιακά (όπου παραδοσιακά, βλέπε προ πανδημίας) ένας από τους δύο καλύτερους μήνες για να κλείσεις αεροπορικά εισιτήρια –ελάχιστα πίσω από τον Ιανουάριο, όταν μετά το πανηγύρι των γιορτών οι αεροπορικές ρίχνανε τις τιμές τους στο μισό και βγάλε. Φέτος, η αβεβαιότητα για το τι μας ξημερώνει το φθινόπωρο, και οι απανωτές ακυρώσεις από διάφορες χώρες που μπαινοβγάζουν διάφορες άλλες σε πορτοκαλί, πράσινες και κόκκινες λίστες υποχρεωτικής καραντίνας, σπρώχνουν κι άλλο τις τιμές προς τα κάτω. Πράγμα που σημαίνει πως αν είσαι διατεθειμένος/η να πάρεις το ρίσκο μιας ακύρωσης (και τι είναι άλλη μια ακύρωση ανάμεσα σε τόσες τον τελευταίο ενάμιση χρόνο) το ταξίδι θα σου βγει πάμφθηνο. Πόσο πάμφθηνο; Κρατήσου.

(*) Όλες οι τιμές είναι μετ’ επιστροφής και περιλαμβάνουν χειραποσκευή.

Η Ryanair σε πετά στα τέλη Σεπτεμβρίου στην Κατάνια της Σικελίας με 30€, στη Ρώμη με 43€, στο Λονδίνο με 39€, στις Βρυξέλλες με 58€, στο Τελ Αβίβ με 66€, στη Μάλτα με 59€, στη Βουδαπέστη με 45€, στο Βερολίνο και στη Βαρσοβία με 65€, στο Βίλνιους της Λιθουανίας με 87€ και στη Βιέννη με μόλις 25€.

Στις δε αρχές Νοεμβρίου ξεκινά ξανά –καλώς εχόντων των πραγμάτων– τις απευθείας πτήσεις προς την Άκαμπα της Ιορδανίας, με τις τιμές αυτή τη στιγμή στα 120€ (αλλά θα πέσουν αν όλα πάνε καλά).

Η Volotea μας πετάει στις αρχές Οκτωβρίου στην υπέροχη Λυών της Γαλλίας με 82€ και στη Μασσαλία με 65€, και για τα υπόλοιπα μας κλείνει ραντεβού για την άνοιξη του 2022, καθώς οι δημοφιλείς προορισμοί της (Βενετία, Ντουμπρόβνικ και πτήσεις εσωτερικού) σταματούν για φέτος στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Η Aegean πηγαίνει τον Νοέμβριο Άμστερνταμ με 109€, κι αυτό είναι μάλλον ιστορικό χαμηλό για την ολλανδική πρωτεύουσα. Έχουμε όμως κι άλλα: Βαρκελώνη με 108€ τον Οκτώβριο, Βαρσοβία με 85€ τον Νοέμβριο, Βελιγράδι με 88€ και Βενετία με 97€ τον Οκτώβριο, Βερολίνο με 116€ όλο το φθινόπωρο, Κωνσταντινούπολη με 78€ τον Νοέμβριο, Λάρνακα με 92€ για λίγο ακόμα καλοκαίρι μέσα στο φθινόπωρο, Λονδίνο με 103€ δεν ξανάγινε, Λουξεμβούργο με 84€, Μιλάνο με 98€ στα τέλη Σεπτεμβρίου, Ντουμπρόβνικ με 138€ στα μέσα Σεπτεμβρίου (και μετά πάλι την άνοιξη), και Σόφια με 74€ όποτε τραβά η όρεξή σου.

Η WizzAir μας πετά στα τέλη Σεπτεμβρίου-αρχές Οκτώβρη στο Κιουτάισι της Γεωργίας με μόλις 43€, στο Κατόβιτσε της Πολωνίας –δυο βήματα από την Κρακοβία– με 45€, στο Άμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 80€, στη Λάρνακα με 50€, στο Λονδίνο με 40€, στη Βουδαπέστη με 30€ και στο Μιλάνο με μόλις 25€.

H easyjet πηγαίνει στις αρχές Οκτωβρίου Νάπολη με 52€, Εδιμβούργο με 112€, Γενεύη με 70€, Μάντσεστερ με 90€, Βερολίνο με 77€ και Μπρίστολ με 80€.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v