Πασχαλινή απόδραση στο Negroponte Resort Eretria

Αξιοποιήστε τις διακοπές του Πάσχα, οργανώνοντας μία μίνι απόδραση που θα συνδυάζει τη χαλάρωση με την πολυτέλεια και τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Το Negroponte Resort Eretria προσφέρει νέες ελκυστικές προτάσεις για τις ημέρες του Πάσχα, με πακέτα που περιλαμβάνουν πενθήμερη διαμονή, εορταστικά γεύματα και ζωντανή μουσική στο μπαρ του ξενοδοχείου.

Απολαύστε μοναδικές πασχαλινές γιορτές σε συνδυασμό με την πρώτη ανάσα της Άνοιξης. Ξεκουραστείτε τις γιορτινές μέρες στο πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων Negroponte Resort Eretria.

Το ξενοδοχείο σας υποδέχεται τη Μεγάλη Εβδομάδα με ελκυστικές προτάσεις.

Οι τιμές κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή αρχίζουν από 79 ευρώ την ημέρα για διαμονή 5 διανυκτερεύσεων και περιλαμβάνουν επιπλέον το Αναστάσιμο Δείπνο, Γεύμα την Κυριακή του Πάσχα και ζωντανή μουσική την Κυριακή το βράδυ στο μπαρ του ξενοδοχείου.

Ξεχωριστή είναι και η φροντίδα του ξενοδοχείου για οικογένειες με παιδιά. Η διαμονή ενός παιδιού έως 6 ετών, στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς, προσφέρεται δωρεάν και το δεύτερο χρεώνεται με το 50% της τιμής των ενηλίκων.

Το Negroponte Resort Eretria διαθέτει όλες τις σύγχρονες υποδομές και χώρους για να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου: Κήπο με ανοιχτή και παιδική πισίνα, κλειστή πισίνα, αίθουσες σεμιναρίων και εκδηλώσεων δυναμικότητας 350 ατόμων, Λόμπι Μπαρ, Εστιατόριο με show kitchen και βεράντα με πανοραμική θέα, γυμναστήριο και σάουνα.

Τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα και προσφέρουν διακριτική πολυτέλεια εναρμονισμένα με την όλη φιλοσοφία του ξενοδοχείου, ενώ διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια, mini bar, δορυφορική τηλεόραση, data port, αυτόματα ανοιγόμενες κουρτίνες, κεντρική κονσόλα ελέγχου.

Επίσης υπάρχουν σουίτες ή junior suites με τζάκι και Jacuzzi. Όλα τα λουτρά είναι επενδυμένα με το περίφημο μάρμαρο Σκύρου σε εντυπωσιακούς χρωματισμούς.

Το Negroponte Resort Eretria, βρίσκεται στο 17ο χλμ. Ε.Ο. Χαλκίδας - Κύμης, μόλις 2,5 χλμ από την Ερέτρια στη θέση Μαλακώντα. Τηλ.: 22290 61935, Fax: 22290 62120.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v