Σε αυτά τα δωμάτια η ρομαντζάδα στοιχίζει λίγο!

Βρήκαμε όμορφα, άκρως ρομαντικά δωμάτια για δύο στους πιο ωραίους ελληνικούς προορισμούς για τον Μάιο μέχρι 50€.
Σε αυτά τα δωμάτια η ρομαντζάδα στοιχίζει λίγο!
Mansion Terpou, Πήλιο
Τιμή: 50€ το δίκλινο

Στο χωριουδάκι του Αγίου Βλάσιου, στην καρδιά του Πηλίου, βρίσκεται αυτός ο ξενώνας, σε ένα παραδοσιακά διακοσμημένο αρχοντικό του 18ου αιώνα. Τα δωμάτιά του είναι μεγάλα, με πέτρινους τοίχους και ξύλινες οροφές και διαθέτουν σιδερένια κρεβάτια με ουρανό, δαντελένιες κουρτίνες και βεράντα με θέα στο βουνό και τη θάλασσα, για ρομαντικό αγνάντεμα. Το πρωινό σερβίρεται σε μια όμορφη σάλα πλάι στο τζάκι.

Chroma Design, Ναύπλιο 
Τιμή: Από 49€

Στην καρδιά της γραφικής πόλης του Ναυπλίου, μια ανάσα από τα ομορφότερα δρομάκια του ιστορικού κέντρου, τα δωμάτια του Chroma Design έχουν ακριβώς αυτό που δηλώνει και το όνομα του ξενώνα: Όμορφο design και πολύ χρώμα. Βρίσκονται σε ένα κτίριο του 19ου αιώνα, διαθέτουν λουλουδάτες ταπετσαρίες, έπιπλα αντίκες, μοντέρνα φωτιστικά και ‘70s διάθεση, ενώ το πρωινό σερβίρεται σε ηλιόλουστη βεράντα με όμορφη θέα προς το Παλαμήδι και το Μπούρτζι.

Εν Χώρα Βεζίτσα, στα Ζαγοροχώρια 
Τιμή: 45€ με πρωινό

Στο όμορφο χωριό της Βίτσας, κοντά στο ειδυλλιακό Μονδένδρι των Ζαγοροχωρίων, το Εν Χώρα Βεζίτσα έχουν μεγάλα, άνετα και άκρως ρομαντικά δωμάτια, σε παραδοσιακό στιλ, με πέτρινους τοίχους, ξύλινα δοκάρια, πλουμιστά χαλιά, μεγάλα παράθυρα, θέα στην αυλή και ατμοσφαιρικό φωτισμό. Ο ξενώνας παρέχει κατόπιν αιτήματος και ιδιωτικές συνεδρίες γιόγκα με ειδικό εκπαιδευτή, για ακόμα περισσότερη χαλάρωση.

Μονεμβασιά Seafront, Μονεμβασιά
Τιμή: 50€ το superior δίκλινο με θέα θάλασσα

Άκρως νησιώτικο, με βεράντες που αγναντεύουν το Μυρτώο και σε μικρή απόσταση από το Κάστρο της Μονεμβασιάς, για να είστε κοντά στην ρομαντική Καστροπολιτεία, αποφεύγοντας όμως τις φουσκωμένες τιμές το Μονεμβασιά Seafront βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, κοντά στην παραλία Αμπελάκια. Διαθέτει δωμάτια φωτεινά, με άκρως ελληνικό χρώμα, κρεβάτια από σφυρήλατο σίδερο και κήπο με πισίνα και εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου.

Πηγή Ταρλαμπά, Ορεινή Κορινθία
Τιμή: 50€ για την δίκλινη σουίτα με πρωινό

Στα Τρίκαλα Κορινθίας, πάνω σε μια πλαγιά με πεύκα, τα δωμάτια του ξενοδοχείου Πηγή Ταρλαμπά αγναντεύουν τον Κορινθιακό και τη Ζήρεια. Κάθε σουίτα απλώνεται σε ξεχωριστά επίπεδα, είναι διακοσμημένη με ζεστά χρώματα, πέτρινες λεπτομέρειες και τα κρεβάτια είναι από σφυρήλατο σίδερο, ενώ διαθέτει καθιστικό γύρω από τζάκι. Τα μπάνια είναι καλαίσθητα, με πολυτελή προϊόντα περιποίησης, ενώ τα κρεβάτια διαθέτουν πουπουλένια παπλώματα.

Το Αρχοντικό της Ζωής, Ορεινή Αρκαδία 
Τιμή: 50€ το δίκλινο

Στο γραφικό χωριό της Στεμνίτσας, στα 1.050 μέτρα υψόμετρο, βρίσκεται ένα αρχοντικό με έναν αιώνα ζωής, που διαθέτει παραδοσιακά, άκρως ρομαντικά δωμάτια από πέτρα και ξύλο. Καθένα από αυτά διαθέτει μπαλόνι ή αίθριο με θέα στο χωριό. Τα κρεβάτια με ουρανό είναι κατάλληλα για μαραθώνιους χουχουλιάσματος. Παρέχονται δωρεάν προϊόντα περιποίησης, ενώ 15 χιλιόμετρα μακριά ξεκινούν οι φυσιολατρικές περιπέτειες στα νερά του Λούσιου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v