AirBNB ευκαιρίες στις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας

Οκτώ υπέροχα σπίτια και στούντιο στους πιο όμορφους προορισμούς της Ελλάδας για να ταξιδέψετε… σαν στο σπίτι σας αυτή την άνοιξη σε τιμές από 40 ως 65€.
AirBNB ευκαιρίες στις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας
Σημείωση: Οι τιμές αφορούν διαμονή δύο ατόμων σε ολόκληρο σπίτι/διαμέρισμα (και όχι απλώς ιδιωτικό δωμάτιο) μαζί με τα έξοδα καθαρισμού και την προμήθεια του AirBNB.

Design στην καρδιά της Θεσσαλονίκης
Από 54€

Είναι φωτεινό, έχει μεγάλες τζαμαρίες με υπέροχη θέα στην πόλη, είναι άνετο, πλήρως εξοπλισμένο, μοντέρνο και βρίσκεται μια ανάσα από την Αριστοτέλους και την αγορά της Τσιμισκή. Παρέχεται μέχρι και βρεφική κούνια, ενώ η κουζίνα έχει όλα τα μαγειρικά σκεύη και καφετιέρα.

Νοσταλγία στο Ναύπλιο 
Από 57,50€

Αυτό το σπίτι βρίσκεται στο Παλαιό Ναύπλιο, στην γειτονιά που οι ντόπιοι αποκαλούν Ψαρομαγαλά, μια νοσταλγική γειτονιά γεμάτη παλιές παραδοσιακές κατοικίες. Διαθέτει δύο ορόφους, είναι 40 τετραγωνικών, φτιαγμένο από παραδοσιακά υλικά και ανακαινισμένο, ενώ από τη βεράντα μπορείτε να δείτε ως τη θάλασσα και το λιμάνι.

Ρομαντζάδα στο κάστρο της Μονεμβασιάς
Από 65€

Μέσα στην καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, εκεί που οι τιμές «ξεφεύγουν» στο θεό, εδώ βρίσκουμε ένα ήσυχο, παραδοσιακό λοφτ με μπαλκόνι, σιδερένιο κρεβάτι, τοπικά χαλιά, πέτρινους τοίχους και εξοπλισμένο κουζινάκι. Η θέα στην Καστροπολιτεία και στο Μυρτώο είναι υπέροχη.

Στα πυργόσπιτα της Μέσα Μάνης
Από 59€

Στο ήσυχο κεφαλοχώρι της Λάγιας στη Μέσα Μάνη, θα βρείτε ένα από τα πιο οικονομικά πυργόσπιτα για να μείνετε. Πρόκειται για ένα πυργόσπιτο-όαση φιλοξενίας ανάμεσα σε άλλους ερειπωμένους πύργους της περιοχής, ένα πέτρινο σπίτι που κρύβει σύγχρονες ανέσεις αλλά και το ανεπιτήδευτο μανιάτικο στιλ, για να μη νιώσετε στιγμή τουρίστες. Διαθέτει τζάκι αν κρυώσετε, παιδικά βιβλία και παιχνίδια, εξοπλισμένο κουζινάκι και εξωτερικό barbecue.

Μέσα στη φύση του Πηλίου
Από 47€

Μικρό και άκρως χαριτωμένο, αυτό το σπιτάκι βρίσκεται κοντά στη Μακρινίτσα και διαθέτει μια υπέροχη αυλή, σαν μπαλκόνι που αγναντεύει όλο το βουνό, μέχρι και τον Βόλο και τον Παγασητικό. Η αυλή ενδείκνυται για βραδιές barbecue στην άνετη πετρόχτιστη ψησταριά.

Στην πιο ήσυχη γωνιά στα Τζουμέρκα
Από 52€

Σχεδόν μέσα στο δάσος, κοντά στα Άγναντα, αυτό το σπίτι βρίσκεται ψηλά, στα 960 μέτρα υψόμετρο, διαθέτει φοβερή θέα στο ελατοδάσος, τζάκι, εξοπλισμένη κουζίνα, ενώ με παραπάνω χρήματα μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από δύο άτομα – ακόμη και πολυμελείς παρέες. Τα Άγναντα απέχουν 2,5 χιλιόμετρα.

Η παραδοσιακή πλευρά της φιλοξενίας στα Ζαγοροχώρια
Από 41€
Πρόκειται για μικρό παραδοσιακό πέτρινο σπίτι στο χωριό των Ασπραγγέλων, ιδανική βάση για εξερεύνηση των Ζαγοροχωρίων. Βρίσκεται κοντά στην πλατεία του οικισμού, σε καταπράσινο σκηνικό, χωρά ως και 3 άτομα, διαθέτει τζάκι, ενώ μοιράζεται κουζίνα και σαλόνι με το διπλανό του κτίριο.

Απίστευτη θέα στην Καβάλα
Από 53€

Ολοκαίνουριο, μοντέρνο και με φαντασμαγορική θέα από τα τεράστια παράθυρα και το μπαλκόνι του, αυτό το διαμέρισμα έχει όλων των ειδών τις ανέσεις, ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και καθιστικό με τραπεζαρία που έχει επίσης θέα στην πόλη και τη θάλασσα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v