Τέλειοι ξενώνες για Σ/Κ στην Πελοπόννησο

Δίπλα στη θάλασσα, ή πάνω σε ελατοσκέπαστες βουνοπλαγιές, επτά υπέροχοι (και οικονομικοί) ξενώνες στην Πελοπόννησο για τα ανοιξιάτικα Σ/Κ μας.
Τέλειοι ξενώνες για Σ/Κ στην Πελοπόννησο
(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Απριλίου (14-15/4). Αν έχετε τη δυνατότητα να φύγετε καθημερινές, στις περισσότερες περιπτώσεις θα τις βρείτε χαμηλότερες.

Ξενώνας Αλωνίσταινα
Αλωνίσταινα, Αρκαδία, τηλ.: 2710 431284
Τιμή: 60€ το δίκλινο με πρωινό και τζάκι
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Σκαρφαλωμένος σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, στις ελατοσκέπαστες πλαγιές του Μαινάλου, ο ξενώνας Αλωνίσταινα, στο ομώνυμο χωριό, προσφέρει πανέμορφα, παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια με τζάκι για έξτρα ατμόσφαιρα –κάνει ακόμα ψύχρα στο βουνό τα ανοιξιάτικα βράδια. Τα μπαλκονάκια τους αγναντεύουν το φαντασμαγορικό τοπίο γύρω τους, το δε σπιτικό πρωινό συγκεντρώνει την αγάπη του κόσμου στα σχόλια του Booking.

Nafplio View
Ναύπλιο, τηλ.: 697 224 0130
Τιμή: 55€ το διαμέρισμα δύο ατόμων
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Μπορεί να μη βρίσκεται μέσα στην παλιά πόλη, απέχει όμως μερικά μόνο βήματα από αυτήν –και ό,τι χάνει σε αίσθηση γειτονιάς, το αναπληρώνει σε value for money και σε φαντασμαγορική θέα στο Παλαμήδι από τα μπαλκόνια των ευρύχωρων διαμερισμάτων του. Το καθένα από αυτά απλώνεται σε 40 τετραγωνικά, και περιλαμβάνει καλά εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία.

Ξενώνας Βασιλικού
Βαλτεσινίκο, Αρκαδία, τηλ.: 2795 082479
Τιμή: 60€ το δίκλινο με πρωινό και τζάκι
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Σε ένα από τα πιο όμορφα, και διαρκώς ανερχόμενα, χωριά της Αρκαδίας, το μικρούλι Βαλτεσινίκο, ο Ξενώνας Βασιλικού φωλιάζει ανάμεσα στα έλατα και αγναντεύει από τα μπαλκόνια του τις λουλουδιασμένες αυτή την εποχή πλαγιές του Μαινάλου. Τα ευρύχωρα στούντιο του περιλαμβάνουν τζάκι και κουζινάκι, τα δε κατοικίδιά σας είναι επίσης ευπρόσδεκτα εδώ.

Messana 
Μαυρομάτι, Αρχαία Μεσσήνη, τηλ.: 2724 051000
Τιμή: 50€ το δίκλινο (συν 5€ το άτομο προαιρετικά για το πρωινό)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Η τέλεια βάση για να εξερευνήσετε έναν από τους ωραιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου (αν όχι της Ελλάδας ολόκληρης) την Αρχαία Μεσσήνη, προσφέρει όμορφα δωμάτια, με την πέτρα και το ξύλο να πρωταγωνιστούν στην ατμοσφαιρική διακόσμησή τους. Βρίσκεται επίσης σε απόσταση… βολής από την Καλαμάτα και τα μεσσηνιακά παράλια, ό,τι πρέπει για εκδρομή-μέσα-στην-εκδρομή.

Katerina's Studios 
Καρδαμύλη, Μεσσηνία, τηλ.: 2721 073445
Τιμή: 45€ το δίκλινο με θέα θάλασσα
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ



Σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Πελοποννήσου, στην υπέροχη Καρδαμύλη που πρωταγωνίστησε στο Πριν τα Μεσάνυχτα, η Κατερίνα προσφέρει γουστόζικα pet friendly δωμάτια, διακοσμημένα με πολύ χρώμα και εξοπλισμένα με μικρό κουζινάκι και δωρεάν wi-fi. Εδώ θα έχετε να διαλέξετε… μεταξύ στεριάς και θάλασσας: Να πάτε για τα πρώτα σας πλατσουρίσματα στην παραλία του χωριού, ή να εξερευνήσετε τα φαράγγια του Ταΰγετου που υψώνεται από πάνω του; Ή μήπως να κάνετε μια αστική βόλτα στην Καλαμάτα, λιγότερο από μια ωρίτσα μακριά;

Ξενώνας Αντωνίου
Καστάνιτσα, Αρκαδία, τηλ.: 2755 052255
Τιμή: από 40€ το δίκλινο με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ

Στις καταπράσινες πλαγιές του Πάρνωνα, που είναι την άνοιξη ένα χάρμα οφθαλμών, ο Ξενώνας Αντωνίου διαθέτει λιτά αλλά περιποιημένα και ευρύχωρα δωμάτια, με μπαλκονάκια που αγναντεύουν την καρτποσταλική Καστάνιτσα και τα μαγευτικά τοπία γύρω της. Σημειώστε πως η Καστάνιτσα είναι ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τα ξακουστά μονοπάτια του Πάρνωνα, αλλά και τα υπόλοιπα χωριά γύρω της.




Bratti II Beach
Αρκούδι, Ηλεία, τηλ.: 2623 096365
Τιμή: από 43€ το δίκλινο (ή 50€ με πρωινό και θέα θάλασσα)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Τριάντα μέτρα από μια αμμουδιά ιδανική για τα πρώτα σας πλατσουρίσματα, το Bratti αποτελεί τέλεια βάση για να εξερευνήσετε την (υπέροχη) δυτική ακτογραμμή της Πελοποννήσου, την Αρχαία Ολυμπία, το δάσος της Φολόης και άλλες «μυστικές» ομορφιές που έχουμε συγκεντρώσει εδώ. Τα φωτεινά του δωμάτια αγναντεύουν από τα μπαλκόνια τους την θάλασσα που λαμπυρίζει κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v