Σούπερ φθηνά δωμάτια στα νησιά τον Σεπτέμβριο

Έντεκα οικονομικά δωμάτια σε ισάριθμα ελληνικά νησιά για να κάνετε φθηνές διακοπές αυτόν τον Σεπτέμβριο.
Σούπερ φθηνά δωμάτια στα νησιά τον Σεπτέμβριο
Και να που η καλοκαιρινή σας υπομονή… δικαιώνεται. Μπορεί να περιμένατε ως τον Σεπτέμβριο, όσο οι υπόλοιποι φίλοι, γνωστοί και συνάδελφοι έκαναν διακοπές, αλλά τώρα που ήρθε η σειρά σας, τα πράγματα στα ελληνικά νησιά είναι καλύτερα: Πιο ήσυχα, χωρίς τον καυτό ήλιο του κατακαλόκαιρου και, κυρίως, με λογικές τιμές. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει επιλογές διαμονής σε έντεκα από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά, από τις Κυκλάδες ως το Ιόνιο και από τις Σποράδες ως το βορειοανατολικό Αιγαίο, που προσφέρουν δίκλινα για τις πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου τα οποία δεν στοιχίζουν περισσότερο από 40€.

*Οι τιμές είναι ενδεικτικές – υπολογισμένες για το δεύτερο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες ημέρες ή καθημερινές, μπορεί να είναι ακόμη χαμηλότερες.

Katefiani Villas, Σαντορίνη 
Τιμή: 40€ το δίκλινο
Βρίσκεται στην Περίσσα της Σαντορίνης, μία από τις δημοφιλέστερες και πιο πολυσύχναστες παραλίες του νησιού, και προσφέρει μεγάλα, λιτά στούντιο με μπαλκόνι, αίθριο, τηλεόραση, κλιματισμό, ψυγείο και μικρή εξοπλισμένη κουζίνα.

Πέλαγος, Αμοργός 
Τιμή: 36€ το δίκλινο
Απέχει μόλις λίγα μέτρα από την αμμουδιά της Αιγιάλης και προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια κυκλαδίτικου στιλ, με δωρεάν wifi και υπέροχη θέα στο Αιγαίο.

Μαρία Studios, Σκιάθος 
Τιμή: 40€ το δίκλινο
Τα στούντιο της Μαρίας βρίσκονται σε κεντρική τοποθεσία στην πόλη της Σκιάθου, παρέχουν δωρεάν wifi και δωμάτια εξοπλισμένα με τηλεόραση και πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα. Είναι δε σε μικρή απόσταση από τα περισσότερα ταβερνάκια και μπαράκια του νησιού.

Sun Accommodation, Σκόπελος 
Τιμή: 26€ το δίκλινο
Μισό χιλιόμετρο από το λιμάνι της Σκοπέλου, το Sun μας προσκαλεί για βουτιές στην πισίνα του, χαλάρωση στην βεράντα με το pool bar κάτω από τους φοίνικες και φυσικά φιλοξενία στα λιτά, αλλά περιποιημένα δωμάτια, που βλέπουν στη θάλασσα. Η κοντινότερη παραλία είναι ο Στάφυλος, στα τέσσερα χιλιόμετρα.

Βίλλα Διόνυσος, Ζάκυνθος 
Τιμή: 28€ το δίκλινο
Στη Λίμνη Κεριού, με το διάσημο ηλιοβασίλεμα, ο Διόνυσος διαθέτει στούντιο με μικρή κουζίνα, τρία λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Τα μπαλκόνια βλέπουν στα βουνά της Ζακύνθου, ενώ στον κήπο διατίθενται εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και παιδική χαρά.

Πανσιόν Φιλοξενία, Λευκάδα 
Τιμή: 35€ το δίκλινο
Σε μικρό απόσταση από την παραλία Πευκούλια, στο χωριό Τσουκαλάδες της Λευκάδας, η πανσιόν Φιλοξενία προσφέρει κλιματιζόμενα στούντιο και διαμερίσματα με ξύλινη επίπλωση, ρομαντική διακόσμηση και μικρή εξοπλισμένη κουζίνα. Το περίφημο Κάθισμα της Λευκάδας απέχει έξι χιλιόμετρα.

Villa Korthi, Άνδρος 
Τιμή: 27€ το δίκλινο
Δίπλα στην αμμουδερή παραλία του Μύλου, το Villa Korthi είναι ένα κατάλευκο συγκρότημα με ρομαντικά, μοντέρνα διακοσμημένα στούντιο, που προσφέρουν υπέροχη θέα στο Αιγαίο, δωρεάν wifi και ανέσεις όπως κουζίνα, τραπεζαρία, τηλεόραση LCD και κλιματισμό.

Romanza Studios, Σύρος 
Τιμή: 40€ το δίκλινο
Λιτά, αλλά σε μία από τις ομορφότερες πόλεις των Κυκλάδων, τα δωμάτια του Romanza βρίσκονται στην αρχοντική Ερμούπολη και διαθέτουν εξοπλισμένο κουζινάκι, επιπλωμένη βεράντα και κρεβάτια από σφυρήλατο σίδερο. Σε απόσταση αναπνοής, βρίσκεται η γραφική Άνω Σύρος.

Η Ανατολή του Πόρτο, Τήνος 
Τιμή: 40€ το δίκλινο
Μόλις 200 μέτρα από τις παραλίες του Αγίου Ιωάννη και της Αγίας Κυριακής της Τήνου, η Ανατολή του Πόρτα προσφέρει λιτά και οικονομικά στούντιο με θέα στη θάλασσα, μικρή κουζίνα, κλιματισμό και άνεση (είναι άνω των 25 τετραγωνικών), περιβάλλεται δε από πλακόστρωτη βεράντα με φοινικόδεντρα και διαθέτει δικό της εστιατόριο.

Ηλιοβασίλεμα, Νάξος 
Τιμή: 38€ το δίκλινο
Βρίσκεται 50 μέτρα από την παραλία του Αγίου Γεωργίου και προσφέρει δωμάτια όμορφα διακοσμημένα, με μοντέρνες πινελιές, ρομαντική ατμόσφαιρα και όμορφο μπαλκόνι. Στη γύρω περιοχή θα βρείτε αρκετά εστιατόρια και μπαρ, ενώ σε απόσταση 15 λεπτών με το αυτοκίνητο θα είστε στον δημοφιλή οικισμό του Αγίου Προκοπίου.

Villa Vicky, Λέσβος 
Τιμή: 30€ το δίκλινο
Η εξωτερική πισίνα, η ηλιόλουστη βεράντα και ο πνιγμένος στα λουλούδια κήπος είναι το εξωτερικό σκηνικό της Villa Vicky, που βρίσκεται στην Πέτρα της Λέσβου, στο βόρειο τμήμα του νησιού και προσφέρει τεράστια δωμάτια με βεράντα με θέα, δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό και μικρή εξοπλισμένη κουζίνα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v