Βρήκαμε σούπερ φθηνά δωμάτια για Σεπτέμβριο!

Βουνό ή θάλασσα; Νησί ή Πήλιο; Δυτική ή ανατολική ακτή Πελοποννήσου; Όπου και αν θέλετε να πάτε, έχουμε μια σούπερ σεπτεμβριάτικη προσφορά.
Βρήκαμε σούπερ φθηνά δωμάτια για Σεπτέμβριο!
της Ηρώς Κουνάδη

Για όσους… γελάνε τελευταίοι, φυλώντας ως κόρη οφθαλμού την καλοκαιρινή τους άδεια μέχρι τον Σεπτέμβρη, αλλά και για όσους θέλουν να καταπολεμήσουν την μελαγχολία της επιστροφής από τις διακοπές με ένα weekend-αστραπή, βρήκαμε τα καλύτερα δωμάτια στις χαμηλότερες τιμές.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου (10-11/09). Τις καθημερινές, είναι πιθανό να τις βρείτε χαμηλότερες. Δωρεάν wi-fi περιλαμβάνεται παντού.

Villa Alexandra
Αγία Μαρίνα, Αίγινα, τηλ.: 22970 32135
Τιμή: 36€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Φωτεινά και ευρύχωρα στούντιο (των 40 τ.μ.) με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, σε απόσταση τεσσάρων λεπτών με τα πόδια από την παραλία της Αγίας Μαρίνας, και δύο χιλιομέτρων από τον Ναό της Αφαίας. Τα μπαλκονάκια τους αγναντεύουν την θάλασσα και την πισίνα του ξενοδοχείου.

Terpsi Apartments
Ανάμεσα στην Κυπαρισσία και τα Φιλιατρά, Μεσσηνία, τηλ.: 694 476 6605
Τιμή: 32€ το δίκλινο στούντιο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Μεγάλα, προσεγμένα στούντιο των 40 τετραγωνικών μέτρων, το καθένα με το δικό του αίθριο ή μπαλκονάκι και θέα σε έναν καταπράσινο κήπο. Στις αγαπημένες μας λεπτομέρειες, τα δωρεάν ποδήλατα για να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή, οι εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου στον κήπο, και το γεγονός ότι τα ζωάκια μας είναι ευπρόσδεκτα εδώ.

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Agelika
Άγιος Ανδρέας, Μεσσηνία, τηλ.: 27250 31461
Τιμή: 28€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Δώδεκα χιλιόμετρα έξω από την Κορώνη, η Αγγέλικα μας φιλοξενεί σε όμορφα, φροντισμένα δωμάτια με μπαλκονάκια που αγναντεύουν την θάλασσα και καλά εξοπλισμένα κουζινάκια για έξτρα οικονομία. Σε απόσταση ελάχιστων βημάτων από την πόρτα του ξενοδοχείου, η αμμουδερή παραλία του Αγίου Ανδρέα είναι ιδανική για τις σεπτεμβριάτικες βουτιές μας.

Porto Apergis
Άγιος Ιωάννης Πόρτο, Τήνος, τηλ.: 22830 24542
Τιμή: 35€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Στην Τήνο που κάθε Σεπτέμβρη ξαναβρίσκει την ησυχία της, κι αφήνει την ομορφιά της να λάμψει, το Porto Apergis είναι μια από τις κορυφαίες low budget επιλογές διαμονής. Τα κυκλαδίτικα στούντιό του απέχουν είκοσι μέτρα από την παραλία, κι έχουν μικρό κουζινάκι και αίθριο ή μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Φιλοξενούν δωρεάν και τα κατοικίδιά μας.

Boussetil Rooms
Χώρα Τήνου, τηλ.: 2283 022675
Τιμή: 38€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Μικρά αλλά τρισχαριτωμένα, περιποιημένα και πεντακάθαρα δωμάτια στην Χώρα της Τήνου, δυο ωρίτσες μακριά από το λιμάνι της Ραφήνας μια Παρασκευή βράδυ –το κάνατε εικόνα, ή ακόμα; Τα μπαλκονάκια των δωματίων αγναντεύουν την γαλανόλευκη συμφωνία της Χώρας της Τήνου, ενώ τα ζωάκια σας μένουν μαζί σας δωρεάν.

Ξενοδοχείο Κούκωνας
Γαλαξίδι, τηλ.: 2265 041179
Τιμή: 48€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Έχει ένα ρομάντζο το Γαλαξίδι που ταιριάζει γάντι στα σεπτεμβριάτικα weekends μας. Τα παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια του ξενοδοχείου Κούκωνας αγναντεύουν την κουκλίστικη πόλη, φιλοξενούν ευχαρίστως και τα κατοικίδιά μας και είναι εύκολα προσβάσιμα για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Hotel Alexandros
Άφησσος, Πήλιο, τηλ.: 24230 33385
Τιμή: 29€ το δίκλινο (ή 33€ με μπαλκόνι)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Στη «μέσα» μεριά του Πηλίου, επάνω στα γαλήνια νερά του Παγασητικού, το Hotel Alexandros απέχει ελάχιστα λεπτά με τα πόδια από την θάλασσα. Προσφέρει κουκλίστικα, χρωματιστά δωμάτια με θέα στον καταπράσινο κήπο του από τα μπαλκόνια ή τα παράθυρά τους.

Olga Rooms
Πορταριά, Πήλιο, τηλ.: 2428 099437
Τιμή: 30€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Αν χορτάσατε παραλίες, ή μπορείτε να τις απαρνηθείτε για χάρη της ρομαντίκ ατμόσφαιρας του ορεινού Πηλίου, το Olga Rooms είναι ό,τι πρέπει. Τα ρουστίκ δωμάτιά του είναι υπέροχα διακοσμημένα, έχουν όλα τους μπαλκονάκια και απέχουν μόνο 13 χιλιόμετρα από τον Βόλο.

Leonidas
Ξινόβρυση, Πήλιο, τηλ.: 2423 054591
Τιμή: 30€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Στην ορεινή, καταπράσινη και ήσυχη Ξινόβρυση, μακριά απ’ όλους και απ’ όλα, θα έχετε ένα ολόδικό σας σπιτάκι 40 τετραγωνικών μέτρων, με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αίθριο και καθιστικό. Το συγκρότημα διαθέτει εστιατόριο και εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου, τα δε ζωάκια σας μένουν μαζί σας δωρεάν.

Kritikos Rooms
Γέφυρα Μονεμβασιάς, τηλ.: 2732 061439
Τιμή: 32€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Ένα λεπτό με τα πόδια από την παραλία, και ακριβώς απέναντι από την υπέροχη καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, προσφέρει πανέμορφα, πεντακάθαρα δωμάτια με κουζινάκι και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Το deluxe δωμάτιο (των 30 τ.μ.) που φιλοξενεί μέχρι και τέσσερα άτομα έχει μια κουκλίστικη σοφίτα, και μεγάλο μπαλκόνι που βλέπει επίσης στη θάλασσα.

Δωμάτια Θαλής
Σκουτάρι, Μάνη, τηλ.: 2733 093595
Τιμή: 38€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Στο γραφικό και ήσυχο Σκουτάρι, σε απόσταση αναπνοής από μερικές εκ των ωραιότερων παραλιών της Μάνης, ο Θαλής προσφέρει όμορφα, ευρύχωρα δωμάτια (των 30 τ.μ.) με μικρή κουζίνα και μπαλκονάκια με θέα στο χωριό.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v